- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Bende şuan Doğum iznindeyim geri dönmek istemiyorum yıllık izinlerimi kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum hatta arkadaşlarım raporda al dedi kamuda herkes böyle yapıyor ben alıp almama konusunda emin değilim ama dediğim gibi cogunlukla rapor alınıyor bence bu kadar tepki vermemek lazım
Çoğunluk yapıyor diye legal mi oldu durum, hani nerede kaldı hak hukuk adalet?Bende şuan Doğum iznindeyim geri dönmek istemiyorum yıllık izinlerimi kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum hatta arkadaşlarım raporda al dedi kamuda herkes böyle yapıyor ben alıp almama konusunda emin değilim ama dediğim gibi cogunlukla rapor alınıyor bence bu kadar tepki vermemek lazım
Bu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.
Ben de zannetmiyorum ücretsiz izin hakkı olmasın ama kesin bir bilgim olmadığından iddia edemem/
Sözleşmeli personelin ücretsiz izin hakkı yokEşinizle aylık toplam gelirinizin ÇOK İYİ olduğundan ve ÇOK İYİ YERLERde olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Heyet raporu alana kadar ücretsiz izin hakkınızı da kullanabilirsiniz aslında
Almadım rapor bu hafta başladım ise.ücretsiz izin hakim var mi gereckten ben arastrdim yokmuş.Ücretsiz izin hakkı var. Ben de sözleşmeli memurum. Doğumdan sonra analık hakkını kullanan ve daha sonrasında da ücretsiz izne ayrılan sözleşmeli memur arkadaşlar var etrafımda.
Gelelim sizin sorunuza. ben grip vs olduğumda aile hekimi 3 gün rapor yazarken “yok yok 2 gün olsa yeter, şu ilk günlerdeki ağırlık evde geçsin yeter” derken sizin keyfi olarak heyet raporu almanızı şiddetle kınıyorum.
vergiyse biz de vergi veriyoruz. Hepimizin maaşı bir diğerinin vergisinden karşılanıyor. Benim vergimden sizin maaşınıza geçecekse ben hakkımı helal etmiyorum.
Gerçekten mi bunu net nerden ogreneblrim.iama bir haftadr calsiyorum. Şimdiden sonra ayrılanlar miyimdoğum durumu istisna oluyor ucretsiz izin konusunda. oglum dogdugunda aday memurdum. tayin isteme hakkim es durumu yapma hakkım yoktu ama dogumdan sonra ucretsiz izin kullanabildim dogum durumunda ucretsiz izin kullandirıyorlar.
Böyle bir şey yapacak olsam bile utanırım ya burda sormaya. Nasıl içiniz rahat edecek içim
Benim kurumdan bir arkadaş ücretiz izne ayrıldı. 6 aydır gelmiyor nerdeyse. Müdürünüze ya da mutemete sorun.Almadım rapor bu hafta başladım ise.ücretsiz izin hakim var mi gereckten ben arastrdim yokmuş.
Içim rahat etm3di almadım raporBöyle bir şey yapacak olsam bile utanırım ya burda sormaya. Nasıl içiniz rahat edecek acaba?
O da mi 4 b li.bana yok denildiBenim kurumdan bir arkadaş ücretiz izne ayrıldı. 6 aydır gelmiyor nerdeyse. Müdürünüze ya da mutemete sorun.
Gerçekten mantıklı bir şey yapmışsınız. Tebrik ederim.Içim rahat etm3di almadım rapor
Almadım rapor .kul hakkı gerçekten. Haklsiinuz.ücretsiz izin hakkım var mi bana yok denildi.birde 1 hafta çalıştım .başladıktan sonra sansimiz var muHiç kurur mu kökü? Ben inanmıyorum kuruyacağına filmcim... Küçücük bebeği var dertleniyor ama göreve başlamasına 2 gün kala hala iznini programını ayarlamamış.
Aç kalacağımı bilsem bırakacak kimsem yoksa alırım o ücretsiz izini, milletin hakkını yiyip heyet raporu almaktansa.
Benim almak hiç aklımda yoktu.isimi devrettgim arkadaşım illa al dedi .ben yapıyorum işleri dedi.cok ısrar etti.bir anda gaza gelmiş gibi yazdım boyle. Sonra düşündüm ve gerek duymadımGerçekten mantıklı bir şey yapmışsınız. Tebrik ederim.
Evet. Ben de 4 b’liyim. Bir gün anne olursam ben de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorumO da mi 4 b li.bana yok denildi
1 hafta çalıştım ya şimdiden sonra ayrılabilir miyim.böyle bir hakkım var mu. Yoksa basladim gtmek mi gerekiyor bilginiz var miEvet. Ben de 4 b’liyim. Bir gün anne olursam ben de ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum
1 hafta çalıştım ya şimdiden sonra ayrılabilir miyim.böyle bir hakkım var mu. Yoksa basladim gtmek mi gerekiyor bilginiz var mi
bu vatandaşların yani bizlerin suçu mu yoksa doğum sonrası 6 ay izin vereceğiz diyen siyasilerin mi?? kızıma hamileyken 6 ay yapacağız diyorlardı kızım 7 yaşına geldi hala bir şey yok, olacağını sanmıyorum da.. ama bu durum yalan yere hastayım deyip sahte rapor almayı haklı çıkarmazKul hakki faln denms de peki bi anneye analik izninin bu kadar kisa tutulmasi da kul hakki vs olmuyor mu? Keske izin yeterli olsa da insanlar da izndr rapordur telasa dusmese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?