Dogum sorasi heyt raporu

herkes öyle yapıyor diye siz de mi öyle yapacaksınız, bir yanlışı herkesin yapması onun yanlışlığını azaltmaz ki.
bence arkadaşlarınız ne derse desin, olayın vicdan ve ahlak boyutuna bakın.
inşallah rapor almazsınız, ben karmaya çok inanıyorum, bilerek bir hata yaptığınızda tam karşılığını göruyorsunuz hayatta genelde.

Çoğunluk yapıyor diye legal mi oldu durum, hani nerede kaldı hak hukuk adalet?

Niceliklerin haksızlığı bir daha kanıtlanmış oldu demek, ayrıca başka bir laf daha vardır nerede çokluk orada ...

Ücretsiz izin hakkı var. Ben de sözleşmeli memurum. Doğumdan sonra analık hakkını kullanan ve daha sonrasında da ücretsiz izne ayrılan sözleşmeli memur arkadaşlar var etrafımda.

Gelelim sizin sorunuza. ben grip vs olduğumda aile hekimi 3 gün rapor yazarken “yok yok 2 gün olsa yeter, şu ilk günlerdeki ağırlık evde geçsin yeter” derken sizin keyfi olarak heyet raporu almanızı şiddetle kınıyorum.

vergiyse biz de vergi veriyoruz. Hepimizin maaşı bir diğerinin vergisinden karşılanıyor. Benim vergimden sizin maaşınıza geçecekse ben hakkımı helal etmiyorum.

Bu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.
Ben de zannetmiyorum ücretsiz izin hakkı olmasın ama kesin bir bilgim olmadığından iddia edemem/

doğum durumu istisna oluyor ucretsiz izin konusunda. oglum dogdugunda aday memurdum. tayin isteme hakkim es durumu yapma hakkım yoktu ama dogumdan sonra ucretsiz izin kullanabildim dogum durumunda ucretsiz izin kullandirıyorlar.

Almadım rapor bu hafta başladım ise.ücretsiz izin hakim var mi gereckten ben arastrdim yokmuş.

doğum durumu istisna oluyor ucretsiz izin konusunda. oglum dogdugunda aday memurdum. tayin isteme hakkim es durumu yapma hakkım yoktu ama dogumdan sonra ucretsiz izin kullanabildim dogum durumunda ucretsiz izin kullandirıyorlar.
Gerçekten mi bunu net nerden ogreneblrim.iama bir haftadr calsiyorum. Şimdiden sonra ayrılanlar miyim

Almadım rapor .kul hakkı gerçekten. Haklsiinuz.ücretsiz izin hakkım var mi bana yok denildi.birde 1 hafta çalıştım .başladıktan sonra sansimiz var mu

Kul hakki faln denms de peki bi anneye analik izninin bu kadar kisa tutulmasi da kul hakki vs olmuyor mu? Keske izin yeterli olsa da insanlar da izndr rapordur telasa dusmese..

1 hafta çalıştım ya şimdiden sonra ayrılabilir miyim.böyle bir hakkım var mu. Yoksa basladim gtmek mi gerekiyor bilginiz var mi

İzin alabilirsiniz çalıştığınız yerle görüşün personel işleriyle uğraşan birimle görüşün. Ben ücretsiz iznimi 2 parça halinde kullandım, şimdi de çıkabilirsiniz diye biliyorum.

sözleşmeli personelin doğum sebebiyle ücretsiz izni hakkı var. siz olmadığını nerden öğrendiniz bilmiyorum ama yanlış bilgi verilmiş size.

Kul hakki faln denms de peki bi anneye analik izninin bu kadar kisa tutulmasi da kul hakki vs olmuyor mu? Keske izin yeterli olsa da insanlar da izndr rapordur telasa dusmese..
bu vatandaşların yani bizlerin suçu mu yoksa doğum sonrası 6 ay izin vereceğiz diyen siyasilerin mi?? kızıma hamileyken 6 ay yapacağız diyorlardı kızım 7 yaşına geldi hala bir şey yok, olacağını sanmıyorum da.. ama bu durum yalan yere hastayım deyip sahte rapor almayı haklı çıkarmaz