Dogum sorasi heyt raporu

Ohoo ben yıllık iznimi almak için kırk takla atıyorum mesai kalıp iş temizliyorum ki izine çıkabileyim, nerede heyet 😂

Bana da corona olursam bunu gizleyecek, derdimi anlayıp ilaç verip işe gönderecek bir doktor lazım bilenlerin dikkatine.
Şeytan çok şey diyor da işte durum ortada.
Neyi tutsak elimizde kalıyor.
Çoğunluk ‘ben’ dedikçe de durum değişmeyecek.
Az önce başka konuda korona olan hemşire arkadaşa da ‘biran önce iyileş gel hemen nöbet çizelgesini yeniden yapılandıracağız’ diye surat ve tavır yapılmış.
😂😂😂

Herhalde yaklasik 11 ay 10 gun once ciftlesirken bugunlerin gelecegini ve ne yapmaniz gerektigini hesap etmissinizdir. Vatandasin vergileriyle aldiginiz maasinizi yatarak yemeniz icin yardimci olamayacagiz maalesef. 2 ayda da sezaryen agrisi falan kalmaz, hepimiz din kardesiyiz bunu yemeyiz yani 😂 ucretsiz izin alin siz en iyisi

Not: valla hacker olsam ip’nizi bulup direkt ihbar ederim

Herhalde yaklasik 11 ay 10 gun once ciftlesirken bugunlerin gelecegini ve ne yapmaniz gerektigini hesap etmissinizdir. Vatandasin vergileriyle aldiginiz maasinizi yatarak yemeniz icin yardimci olamayacagiz maalesef. 2 ayda da sezaryen agrisi falan kalmaz, hepimiz din kardesiyiz bunu yemeyiz yani 😂 ucretsiz izin alin siz en iyisi

Not: valla hacker olsam ip’nizi bulup direkt ihbar ederim
Aslında annesi ile kv si 4 er ay arayla bakarız demişler. Şimdi nasıl bu duruma geldiler acaba? Bir de kafam karıştı İstanbul da ikamet ediyorum ailem Mersinde yaşıyor demiş. Sonra başka bir konuda İzmir de yaşıyorum ailem Trabzonda yaşıyor demiş.

Aslında annesi ile kv si 4 er ay arayla bakarız demişler. Şimdi nasıl bu duruma geldiler acaba? Bir de kafam karıştı İstanbul da ikamet ediyorum ailem Mersinde yaşıyor demiş. Sonra başka bir konuda İzmir de yaşıyorum ailem Trabzonda yaşıyor demiş.
Kafasi karisiksa demek konu sahibinin :işsiz:

Göçebe kuş türlerinden mi ailesi?😂
Bir de kara kış olan bir yere dönecekmiş, kendi yaşadığı yer orası.
Hanımefendiye aralık ayında ilkbahar yaşantısı veremediğimiz için biz utanmalıyız aslında...

Çevremde yapanlar oldu bunu ve o heyet raporu çakarak aldıkları paralar hep farklı şekillerde çıktı onlardan.
öyle güzel yiyip bir de kendilerine hak görüyorlar ki..1 yıl heyet raporu olan öğretmen gördü bu gözler 😳üstelik pandemi dönemiyle uzaktan eğitime geçilince raporu iptal edip, 3 kuruş maaş alan ücretli öğretmeni çıkartıp ek dersi de almaya çalışanı da tanıyorum. hiç de bir şey olmuyor ,olacağını da sanmıyorum vicdanları da rahat bunu kendine hak görüyorlar..

Yorumlarına üşenmedim tek tek baktım, sözleşmeli olduğu için ücretsiz izin hakkı yokmuş, öyle yazmış bir konuda.

öyle güzel yiyip bir de kendilerine hak görüyorlar ki..1 yıl heyet raporu olan öğretmen gördü bu gözler 😳üstelik pandemi dönemiyle uzaktan eğitime geçilince raporu iptal edip, 3 kuruş maaş alan ücretli öğretmeni çıkartıp ek dersi de almaya çalışanı da tanıyorum. hiç de bir şey olmuyor ,olacağını da sanmıyorum vicdanları da rahat bunu kendine hak görüyorlar..
Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.

Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.
Heyet raporu devletin tanıdığı bür hak değildir, adı üstünde sağlık raporu.
Sağlığının çalışmaya elverişsiz oluşudur ve yalan beyandır, suçtur!
Kimse normalleştirmesin durduk yere heyet raporunu...

vallahi ne denir bilmem...
inanın kelimeler kifayetsiz.
kendine bazı şeyleri hak görmek nasıl bir akıl tutulmasıdır. helal haram olayını geçtim, herşey vicdanla yapılmalı.

Rapor mu hakmış? 6 senelik memurum bir kez bile hastalık harici rapor almadım, o da artık kalkıp yürüyemeyecek hale gelince.
Rapor diye bir hak yoktur. Rapor, hastalık sebebiyle istirahat edilmesi gereken durumlarda yazılır. Canı çalışmak istemeyip aile hekiminden 2 gün 3 gün rapor isteyenler var, en az heyet raporu alanlar kadar tehlikeli.

bu mesajın sonunda neler yaşadığımı bilip bilmeden konuşuyorsunuz, hepinizi Allah a havale ediyorum guncellemesi gelecek söyleyeyim.
keşke heyet raporu istendiği zaman doktor vermese gerek görmese reddetse bile bunu belgelese ve bildirse, bir daha bir işlem yapılacağı zaman önceki istekler de gözden geçirilse.
,

hayır var kesinlikle var eşim de sözleşmeli personel ve iş yerinde çalışan kadınların çoğu ücretsiz izin alıyor
Bu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.
Ben de zannetmiyorum ücretsiz izin hakkı olmasın ama kesin bir bilgim olmadığından iddia edemem/

Mesela ben ücretsiz izne ayrıldım 1 ay önce aynı şehirde yaşamama rağmen, şimdi sizin aldığınız heyet raporu ile olan maaş helal olacak mı size , bende yeni doğurdum benim hakkıma girmeyecek mısınız?

Bu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.
Ben de zannetmiyorum ücretsiz izin hakkı olmasın ama kesin bir bilgim olmadığından iddia edemem/
Temmuz ayında nasıl atanmış ya martta atama oldu eylülde oldu ben eylülde atandım doğum yaptığım gün kararname çıktı hatta 750 km yol gittim 9 günlük dikişli halimle bu arkadas nasıl temmuzda atanıyor ilginc

Temmuz ayında nasıl atanmış ya martta atama oldu eylülde oldu ben eylülde atandım doğum yaptığım gün kararname çıktı hatta 750 km yol gittim 9 günlük dikişli halimle bu arkadas nasıl temmuzda atanıyor ilginc
Yok yok, temmuzdaki bir mesajında yeni atandığını alışamadığını yazmış.
O zaman mart ayında ataması olmuştur dediğiniz gibi.

Bende şuan Doğum iznindeyim geri dönmek istemiyorum yıllık izinlerimi kullanıp ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum hatta arkadaşlarım raporda al dedi kamuda herkes böyle yapıyor ben alıp almama konusunda emin değilim ama dediğim gibi cogunlukla rapor alınıyor bence bu kadar tepki vermemek lazım