- 8 Mart 2015
- 25.109
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.195
- 598
Şeytan çok şey diyor da işte durum ortada.Ohoo ben yıllık iznimi almak için kırk takla atıyorum mesai kalıp iş temizliyorum ki izine çıkabileyim, nerede heyet
Bana da corona olursam bunu gizleyecek, derdimi anlayıp ilaç verip işe gönderecek bir doktor lazım bilenlerin dikkatine.
Aslında annesi ile kv si 4 er ay arayla bakarız demişler. Şimdi nasıl bu duruma geldiler acaba? Bir de kafam karıştı İstanbul da ikamet ediyorum ailem Mersinde yaşıyor demiş. Sonra başka bir konuda İzmir de yaşıyorum ailem Trabzonda yaşıyor demiş.Herhalde yaklasik 11 ay 10 gun once ciftlesirken bugunlerin gelecegini ve ne yapmaniz gerektigini hesap etmissinizdir. Vatandasin vergileriyle aldiginiz maasinizi yatarak yemeniz icin yardimci olamayacagiz maalesef. 2 ayda da sezaryen agrisi falan kalmaz, hepimiz din kardesiyiz bunu yemeyiz yaniucretsiz izin alin siz en iyisi
Not: valla hacker olsam ip’nizi bulup direkt ihbar ederim
Kafasi karisiksa demek konu sahibininAslında annesi ile kv si 4 er ay arayla bakarız demişler. Şimdi nasıl bu duruma geldiler acaba? Bir de kafam karıştı İstanbul da ikamet ediyorum ailem Mersinde yaşıyor demiş. Sonra başka bir konuda İzmir de yaşıyorum ailem Trabzonda yaşıyor demiş.
Göçebe kuş türlerinden mi ailesi?Aslında annesi ile kv si 4 er ay arayla bakarız demişler. Şimdi nasıl bu duruma geldiler acaba? Bir de kafam karıştı İstanbul da ikamet ediyorum ailem Mersinde yaşıyor demiş. Sonra başka bir konuda İzmir de yaşıyorum ailem Trabzonda yaşıyor demiş.
öyle güzel yiyip bir de kendilerine hak görüyorlar ki..1 yıl heyet raporu olan öğretmen gördü bu gözlerÇevremde yapanlar oldu bunu ve o heyet raporu çakarak aldıkları paralar hep farklı şekillerde çıktı onlardan.
Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.öyle güzel yiyip bir de kendilerine hak görüyorlar ki..1 yıl heyet raporu olan öğretmen gördü bu gözlerüstelik pandemi dönemiyle uzaktan eğitime geçilince raporu iptal edip, 3 kuruş maaş alan ücretli öğretmeni çıkartıp ek dersi de almaya çalışanı da tanıyorum. hiç de bir şey olmuyor ,olacağını da sanmıyorum vicdanları da rahat bunu kendine hak görüyorlar..
Heyet raporu devletin tanıdığı bür hak değildir, adı üstünde sağlık raporu.Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.
Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.
Rapor mu hakmış? 6 senelik memurum bir kez bile hastalık harici rapor almadım, o da artık kalkıp yürüyemeyecek hale gelince.Azıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.
hayır var kesinlikle var eşim de sözleşmeli personel ve iş yerinde çalışan kadınların çoğu ücretsiz izin alıyorYorumlarına üşenmedim tek tek baktım, sözleşmeli olduğu için ücretsiz izin hakkı yokmuş, öyle yazmış bir konuda.
hakAzıcık bi konu açıldığında devletin bize tanıdığı hak neden kullanmayalım ki hem keyfi mi mecburi ufacık bebek için bu diyenleri de gördüm ben.
Bu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.hayır var kesinlikle var eşim de sözleşmeli personel ve iş yerinde çalışan kadınların çoğu ücretsiz izin alıyor
Temmuz ayında nasıl atanmış ya martta atama oldu eylülde oldu ben eylülde atandım doğum yaptığım gün kararname çıktı hatta 750 km yol gittim 9 günlük dikişli halimle bu arkadas nasıl temmuzda atanıyor ilgincBu konuda benim bilgim yok, temmuz ayında yeni atandığını yazmış yani hamileyken atanmış sanırım.
Ben de zannetmiyorum ücretsiz izin hakkı olmasın ama kesin bir bilgim olmadığından iddia edemem/
Yok yok, temmuzdaki bir mesajında yeni atandığını alışamadığını yazmış.Temmuz ayında nasıl atanmış ya martta atama oldu eylülde oldu ben eylülde atandım doğum yaptığım gün kararname çıktı hatta 750 km yol gittim 9 günlük dikişli halimle bu arkadas nasıl temmuzda atanıyor ilginc
Büyük ihtimalle zaten haziranda başladı onlar göreve kararname gitmedi hemen temmuzda da yeni oluyor alışma dönemindeYok yok, temmuzdaki bir mesajında yeni atandığını alışamadığını yazmış.
O zaman mart ayında ataması olmuştur dediğiniz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?