Merhaba kızlar canim sıkkın pazartesi göreve başlamam gerekiyor kamu da 4 b li yum.suan cocugum cok minik ve pandemi var.sezeryan yerim hala agriyor.heyet raporu almak ıstiyorum. Istanbulda derdimi anlattığımda kolaylıkla rapor verebilecek doktor veya hastane önerir mısınız.burdan cevaplamak istemeyenler özemdense yazablr. Olmazsa ayarlayamazsam kızımla bir basimiza kara kış olan bir yere gdeecgz cok caresizm. Annem gelemiyor kayınvalide isteksiz en azından 1 ay daha ertelesek bir çare bulurdum
Eşinizle aylık toplam gelirinizin ÇOK İYİ olduğundan ve ÇOK İYİ YERLERde olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Heyet raporu alana kadar ücretsiz izin hakkınızı da kullanabilirsiniz aslındaMerhaba kızlar canim sıkkın pazartesi göreve başlamam gerekiyor kamu da 4 b li yum.suan cocugum cok minik ve pandemi var.sezeryan yerim hala agriyor.heyet raporu almak ıstiyorum. Istanbulda derdimi anlattığımda kolaylıkla rapor verebilecek doktor veya hastane önerir mısınız.burdan cevaplamak istemeyenler özemdense yazablr. Olmazsa ayarlayamazsam kızımla bir basimiza kara kış olan bir yere gdeecgz cok caresizm. Annem gelemiyor kayınvalide isteksiz en azından 1 ay daha ertelesek bir çare bulurdum
Olur mu canım, devletin malı deniz, yemeyen keriz...Eşinizle aylık toplam gelirinizin ÇOK İYİ olduğundan ve ÇOK İYİ YERLERde olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Heyet raporu alana kadar ücretsiz izin hakkınızı da kullanabilirsiniz aslında
Var var, çok var hem de.Pazartesi göreve başlayacak, izninin sıkıntısı cuma gecesi vurmuş hey yavrum hey...
Heyet raporu veren olursa sana, onun da aklına tüküreyim.
Bi zahmet ücretsiz izin alacaksın artık.
Var var, çok var hem de.
Hemen ayarlanır, bulunur.
Arz talep meselesi, birini şikayet edeceksin ki kökü kuruyacak...
Çevremde yapanlar oldu bunu ve o heyet raporu çakarak aldıkları paralar hep farklı şekillerde çıktı onlardan.Olur mu canım, devletin malı deniz, yemeyen keriz...
İşte o sensin çünkü hakkınla çalışıyorsun.Hiç kurur mu kökü? Ben inanmıyorum kuruyacağına filmcim... Küçücük bebeği var dertleniyor ama göreve başlamasına 2 gün kala hala iznini programını ayarlamamış.
Aç kalacağımı bilsem bırakacak kimsem yoksa alırım o ücretsiz izini, milletin hakkını yiyip heyet raporu almaktansa.
Ah aynen aynen.Çevremde yapanlar oldu bunu ve o heyet raporu çakarak aldıkları paralar hep farklı şekillerde çıktı onlardan.
İşte o sensin çünkü hakkınla çalışıyorsun.
İşine girerken insan, aracı ya da torpil aramayanın aklına gelmez canım böyle şeyler.
Başından yamuk olunca mesele, böyle suyunu çıkarıyorlar.
Bir tanıdık var, 18 senedir heyet raporlu kadın polis
Eşimin bir kuzeni var, tayinini ank yakını illere aldırır iki senede bir, izin süresi uzun oluyormuş.
E çıkan tayin yerine de dayıyor heyeti, vallahi benden daha ev hanımı
Birkaç adliyede online mahkeme sistemine dönmüş, senin bulunduğun yerde inanılmaz vaka artışından bahsediyordu geçen ablam.Bize de pozitif temaslı olup karantinaya girerseniz soruşturma başlatırız diye yazı gönderiyorlar pehh..Hastalığa yakalanırsak kendimizi düzgün korumadığımız için soruşturma yiyeceğiz düşün halimizi. Bu ne bolluk böyle maşallah
Birkaç adliyede online mahkeme sistemine dönmüş, senin bulunduğun yerde inanılmaz vaka artışından bahsediyordu geçen ablam.
Ve siz hasta olursanız sonuç bu mı, ahh me diyeyim ki...
Al kuzucum bir heyet, neyin eksik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?