Dogum sorasi heyt raporu

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar canim sıkkın pazartesi göreve başlamam gerekiyor kamu da 4 b li yum.suan cocugum cok minik ve pandemi var.sezeryan yerim hala agriyor.heyet raporu almak ıstiyorum. Istanbulda derdimi anlattığımda kolaylıkla rapor verebilecek doktor veya hastane önerir mısınız.burdan cevaplamak istemeyenler özemdense yazablr. Olmazsa ayarlayamazsam kızımla bir basimiza kara kış olan bir yere gdeecgz cok caresizm. Annem gelemiyor kayınvalide isteksiz en azından 1 ay daha ertelesek bir çare bulurdum

Merhaba kızlar canim sıkkın pazartesi göreve başlamam gerekiyor kamu da 4 b li yum.suan cocugum cok minik ve pandemi var.sezeryan yerim hala agriyor.heyet raporu almak ıstiyorum. Istanbulda derdimi anlattığımda kolaylıkla rapor verebilecek doktor veya hastane önerir mısınız.burdan cevaplamak istemeyenler özemdense yazablr. Olmazsa ayarlayamazsam kızımla bir basimiza kara kış olan bir yere gdeecgz cok caresizm. Annem gelemiyor kayınvalide isteksiz en azından 1 ay daha ertelesek bir çare bulurdum

heyet raporu almaya doktorlar gerek görurse alırsınız, görmezlerse almazsınız, derdini anlatmak değil, hastalığını belgelemek gerekir, kolay rapor veren doktor işini ihmal ediyordur. kara kış olan yeri zorla mı seçtiniz?

Eşinizle aylık toplam gelirinizin ÇOK İYİ olduğundan ve ÇOK İYİ YERLERde olduğunuzdan bahsetmişsiniz. Heyet raporu alana kadar ücretsiz izin hakkınızı da kullanabilirsiniz aslında🙄

Doğumdan önce bilmiyor muydunuz bunları, şuan mı yüzleştiniz hem döneceğiniz yerle ya da koronayla?
Ne kadar ayıp ya şu heyet işleri...
Yapan tanıdıklarım da var, yok değil.
Başları beladan kurtulmuyor, kimse kusura bakmasın ama oh oluyor.
Milletin ahının acısı çıkıyor...

Pazartesi göreve başlayacak, izninin sıkıntısı cuma gecesi vurmuş hey yavrum hey...

Heyet raporu veren olursa sana, onun da aklına tüküreyim.

Bi zahmet ücretsiz izin alacaksın artık.

Pazartesi göreve başlayacak, izninin sıkıntısı cuma gecesi vurmuş hey yavrum hey...

Heyet raporu veren olursa sana, onun da aklına tüküreyim.

Bi zahmet ücretsiz izin alacaksın artık.
Var var, çok var hem de.
Hemen ayarlanır, bulunur.
Arz talep meselesi, birini şikayet edeceksin ki kökü kuruyacak...

Var var, çok var hem de.
Hemen ayarlanır, bulunur.
Arz talep meselesi, birini şikayet edeceksin ki kökü kuruyacak...

Hiç kurur mu kökü? Ben inanmıyorum kuruyacağına filmcim... Küçücük bebeği var dertleniyor ama göreve başlamasına 2 gün kala hala iznini programını ayarlamamış.

Aç kalacağımı bilsem bırakacak kimsem yoksa alırım o ücretsiz izini, milletin hakkını yiyip heyet raporu almaktansa.

Hiç kurur mu kökü? Ben inanmıyorum kuruyacağına filmcim... Küçücük bebeği var dertleniyor ama göreve başlamasına 2 gün kala hala iznini programını ayarlamamış.

Aç kalacağımı bilsem bırakacak kimsem yoksa alırım o ücretsiz izini, milletin hakkını yiyip heyet raporu almaktansa.
İşte o sensin çünkü hakkınla çalışıyorsun.
İşine girerken insan, aracı ya da torpil aramayanın aklına gelmez canım böyle şeyler.
Başından yamuk olunca mesele, böyle suyunu çıkarıyorlar.

Bir tanıdık var, 18 senedir heyet raporlu kadın polis😂
Eşimin bir kuzeni var, tayinini ank yakını illere aldırır iki senede bir, izin süresi uzun oluyormuş.
E çıkan tayin yerine de dayıyor heyeti, vallahi benden daha ev hanımı😂

Çevremde yapanlar oldu bunu ve o heyet raporu çakarak aldıkları paralar hep farklı şekillerde çıktı onlardan.
Ah aynen aynen.
Mesela araba alırlar, 2 hafta sonra motor bozulur.
Binaya hırsız girer, bütün daireler sağlam ama bunların malı çalınır gibi gibi.
En sinir olduğum şey bu durumda ‘millete akıl vermeleri’ oluyor.

İşte o sensin çünkü hakkınla çalışıyorsun.
İşine girerken insan, aracı ya da torpil aramayanın aklına gelmez canım böyle şeyler.
Başından yamuk olunca mesele, böyle suyunu çıkarıyorlar.

Bir tanıdık var, 18 senedir heyet raporlu kadın polis😂
Eşimin bir kuzeni var, tayinini ank yakını illere aldırır iki senede bir, izin süresi uzun oluyormuş.
E çıkan tayin yerine de dayıyor heyeti, vallahi benden daha ev hanımı😂

Bize de pozitif temaslı olup karantinaya girerseniz soruşturma başlatırız diye yazı gönderiyorlar pehh.. 😂 Hastalığa yakalanırsak kendimizi düzgün korumadığımız için soruşturma yiyeceğiz düşün halimizi. Bu ne bolluk böyle maşallah 🙂

Bize de pozitif temaslı olup karantinaya girerseniz soruşturma başlatırız diye yazı gönderiyorlar pehh.. 😂 Hastalığa yakalanırsak kendimizi düzgün korumadığımız için soruşturma yiyeceğiz düşün halimizi. Bu ne bolluk böyle maşallah 🙂
Birkaç adliyede online mahkeme sistemine dönmüş, senin bulunduğun yerde inanılmaz vaka artışından bahsediyordu geçen ablam.
Ve siz hasta olursanız sonuç bu mı, ahh ne diyeyim ki...

Al kuzucum bir heyet, neyin eksik😂😂😂

Birkaç adliyede online mahkeme sistemine dönmüş, senin bulunduğun yerde inanılmaz vaka artışından bahsediyordu geçen ablam.
Ve siz hasta olursanız sonuç bu mı, ahh me diyeyim ki...

Al kuzucum bir heyet, neyin eksik😂😂😂

Ohoo ben yıllık iznimi almak için kırk takla atıyorum mesai kalıp iş temizliyorum ki izine çıkabileyim, nerede heyet 😂

Bana da corona olursam bunu gizleyecek, derdimi anlayıp ilaç verip işe gönderecek bir doktor lazım bilenlerin dikkatine.