dogum sonrasi

En iyi yöntem bol bol emzirip bol su içmek. Sakın büyüklerin lafına bakıp tatlıya sarılmayın sütün kaynağı sudur. Ayrıca rezene ve ısırgan otu hem iyi süt yapar hemde çok güzel ödem attırıp şişliklerinden kurtulmanı sağlar. Sezaryen doğum yapmama rağmen kısa sürede doğum kilolarımın tamamından kurtuldum.

bence hamilelik gobek yapmaz, hamilelikte alinan kilolar kisinin yapisina gore ya çogunlukla gobege (genelde turklerde oyle maalesef) ya kalçaya ya da baska bolgelere yerlesiyor...
yemenize içmenize dikkat edin aldiginiz kilolari vermeye bakin eger hamilelik oncesi kilonuza kavusursaniz gobek de gider diye dusunuyorum (ben de oyle oldu).. yukardaki arkadasin dedigi gibi sutu su yapiyor kesinlikle emziriyorum diye çok yemeyin...

Dogum yapali 2.5 ay oldu hamilelikte 27 kilo aldim 5 kilom kaldi .bu benim 8 sene aradan sonra 2.dogumum az bisey gobek kaldi sezeryanla dogum yaptim 2 cocugumuda .kusak takiyorum su an gobek gitsin die ama fayda etti .birde adet olamadim acaba ondanda siskinlik olabilirmi kizlar

5 kilo kaldıysa gayet normal vücut ancak 6 ay bazılarında 1 yıla kadar kendini tamamen toparlıyormuş. Bence gayet iyi durumdasın kafana takma 5 kiloyu, eğer emziriyorsan ve yediklerinde abartıya kaçmazsan bir süre sonra hamile kalmadan önceki kilonun altına bile düşersin. Göbeğinin eskisi gibi toparlanması içinse kendini hazır hissedince mekik çekmeye başlarsın. Adet olmadığın için şişkinlik olabilir ama daha önce dediğim gibi bol su içmeyi ihmal etme ve rezene ile ısırgan otu çok iyi ödem attırıyor.

Rezene ve ısırgan otu. Aktarlarda satılıyor ama hazır çay olanlarından alma kendin evde demleyip içersin. Bu arada boza da süt yapıyor diyorlar ben denemedim ihtiyacım olmadı ama sen dene istersen

Bu kişiden kişiye değişir mesela ben 4 ay falan sonra adet oldum ama bizim arkadaş neredeyse 1 yıl sonra adet oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…