Lekeler, Çiller doğum sonrası yüzümdeki kahverengi lekelerimden nasıl kurtulurum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
doğumun üstünden bir ay gecti yüzümdeki lekeler hala geçmedi.ilk ay gider dediler ama gitmedi.
aynı durumda olanlar varsa ve çözüm önerileriniz varsa paylaşalım.

11 ay geçti hala yüzüm berbat hiç kimse bir şey yazmamış hiç aynı durumda olan yok mu yardımmmmmmmm

selam,bende doğumdan değilde güneş kaynaklı lekelenmeler vardı minik minik.fraksiyonel lazer uygulaması yaptırdım kasım sonunda iyileşme sürecim 3 ayı buldu cildim halende hassas.çok sıkıntı çektim iyileşme sürecinde.bir araştır istersen ama bu mevsimde de yapılması tavsiye edilmiyor sanırım

canım benim annemde de dogum lekesi var yüzünde hafif kahverengi leke beni doğururken bu lekeler oluştu ve kalıcı.. annem çok krem kullandığı halde geçmedi =((( ama siz yine de bir cildiyeciye gözükün sonuçta annem beni dünyaya getireli 22 yıl olmuş, teknoloji bu konuda ilerlemiştir

bi kaç tane doktora gittim ama işe yaramadı çok pahalı ilaçlar kullanıyorum ama malesef değişmiyor.bir de işim gereği hep güneş altındayım.saat başı koruyucu sürüyorum

X