dogum sonrasi vajinanin görüntüsü

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
Arkadaslar ben dogum yapali 3 hafta oldu,dogumda yeterli acilma ve kendiliginden yirtilma olmadigi icin dr kendi kesti haliyle hala dikislerim var cok sukur agrim falan kalmadi ama dikislerimi merak edip aynayla baktigimda vajinamin eskisi gibi görünmedigini farkettim,biliyorum daha cok yeni ama aranizda belki tecrube etmis birileri vardir biraz icimi rahatlatir diye düsündüm cünkü baya kafama takildi.Sanki rahim girisi daha genis ve dikislerin tam basladigi yerde iki kücük et parcasi gözüküyo:1no2:nolur biseyler yazin yoksa hep boylemi kalicak

Daha çooook yeni doğum yapmışsın.

Rahimin kendini toparlaması 1 seneyi geçer. Elbetteki genç kız şeysi gibi olmaz ama böylede kalacak değil.

Ya arkadaslar yokmu hic bi bilgisi olan yani bi iki bisey deseydiniz ya ben cok taktim bu durumaCADIARZU

canım benim de çok kötü durumdaydı.aynaya baktımda korkmuştum.senağlamaben oarama pek bakmam zaten ha bakmaz olaydım birde ne göreyim aşağısı felaket.inanılmaz korkmuştum.:bbo:ama korkma zamanla düzeliyo.:Saruboceq:ben 2 ay oldu doğum yapalı düzeldi çoktan yani.hemde eskisinden dahada daraldı vajinam ayrıca.sositososito

ya canim sorun genislik sarkma falan degil boyle aynayla baktigimda sanki rahim asagida resmen rahim girisi gözüküyo icteki et yani.Bide sende dikislerin izi kaldimi?

Sevgili Dudi,
Daha cok yeniymiş dogumun, ben de aynı psikolojideydim aynaya bakınca kara delik gibi kocaman bisi vardı içersi gorunuyor gibiydi,ve daha buyuktu . Ancak 40 - 50 gunde gıttıkce duzelıyor benım 3 ay oldu hafıf dikiş lzlerı harıc neredeyse eski gorunumunde ve kuculdu, artık ilişkide de rahatım:) Biraz sabır...

cevaplariniz icin cok tesekkur ederim en azindan icim rahatladi dr randavuma daha cok var o zamana kadar kafayi yerdim hergun aynayla bakmaktan:bbo:

inan eskisi gibi olmuyor, o dediğin şeyleri ben de düşünmüş ve yaşamıştım. tabi ilk dikişli hali gibi de kalmıyor.

siz iyi bakmışsınız ben 3 ay hiç bakmadım bile korkumdan hatta yıkanırken bile ellmeye korkuyordum ozaman ki hallerini bilmiyorum benim kesimde yok ama şuan normal bi sorun yok gibi senin daha çok erken düzelir merak etme arkadaşım.

Doğum sırasında o kesi atılmalı zaten ki daha sonra sorunlar yaşamayasın.Yani sorun yaşamaman için yapılmış bir şey o,merak etme düzelecek ama acele etme daha çok yeni çünkü

3 hafta da iyi bakmışın :)
ama normal bi bebek çıktı ordan haliyle cok deforme oluyo ama benım suan kızım 4 aylık ve gayet iyi dikiş izlerimde hafif var benıde deli eden onlar :)
zamanla düzeliyo sanırım:)

yurtdışında neredeyse hiç kesi yapılmıyormuş.belki 100 doğumda 1.demekki b,raz sabredip beklese sevgili dr larımız gerek kalmayacak kesiye.ama kolaylarına geliyor bence.neyse sonuçta kesi atıldı banada ama zamanla düzeliyor görüntüsü merak etmeni gerektirecek bişey yok,üzülme.

öncelikle cevaplariniz icin hepinize tesekkurler en azindan biraz icim rahatladi.Benim derdim zaten kesik yada izi falan degil napalim kücük bi iz kalirsa kalsin asil sorun vajinanin girisi yani bebegin ciktigi yere bakinca resmen icteki ustuste iki kas var artik rahimin girisimidir nedir onlar gözüküyo acaba bu normalmi diye düsündüm yoksa dogum sirasinda benim rahmimmi düstü:çok üzgünüm:

yurtdışında neredeyse hiç kesi yapılmıyormuş.belki 100 doğumda 1.demekki b,raz sabredip beklese sevgili dr larımız gerek kalmayacak kesiye.ama kolaylarına geliyor bence.neyse sonuçta kesi atıldı banada ama zamanla düzeliyor görüntüsü merak etmeni gerektirecek bişey yok,üzülme.

canim bende yurtdisinda yasiyorum buna ragmen beni kestiler hatta nerdeyse tanidigim dogum yapmislarin coguda kesik var gerci benim dogumum zor oldusenağlamabebisimin kafasinin kucuk olmasina ragmen yinede cikamadi bi türlüalttan ebe karnimin ustunde doktor anca cikabildi.Yani durumuma sasirmamakta lazim biraz:1no2:

Geçmiş olsun kızlar valla yazılanları okudukça ürperdim normal doğum hep aklımda kalmıştı iyiki sezaryen yapmışımbilmiyorumkismile

Geçmiş olsun kızlar valla yazılanları okudukça ürperdim normal doğum hep aklımda kalmıştı iyiki sezaryen yapmışımbilmiyorumkismile

canım bende yeni doğum yapacağım sanırım sezeryan olacak. peki sezeryandada göbekte ki kesi kötü göüzkmüyor mu merak ettim?

kizlar siz kesi dedikce icim gidiyor,orasi cok hassas, nasil kesiyorlar? dogum esnasinda uyusturuyorlar mi orayi yoksa direk kesiyorlar mi??? ay icim bir tuhaf oluyor yazdikca...

[/B]
kizlar siz kesi dedikce icim gidiyor,orasi cok hassas, nasil kesiyorlar? dogum esnasinda uyusturuyorlar mi orayi yoksa direk kesiyorlar mi??? ay icim bir tuhaf oluyor yazdikca...

aynen benimde içim tuhaf oluyo :KK43:( 27 haftalık hamileyim normal doğum yapmak istiyorum ama bu kesi olayı beni çok ürpertiyo,sonrasında çok acı oluyomu ne kadar zamanda iyileşiyo,korkuyorum mafoldumben

canım bende yeni doğum yapacağım sanırım sezeryan olacak. peki sezeryandada göbekte ki kesi kötü göüzkmüyor mu merak ettim?
bikini bölgende kalıyor kesi izi,gözükmesine imkan yok dışarıdan,yani denize filan gidip bikini giysen bile gözükmez,için rahat olsun.Yani en azından benimki öyle,epey aşağıda

X