- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
- Konu Sahibi burcudalli
-
bende o yıl doğum yaptım aynı şekilde çok ağrı oluyordu ama ben çok hırpalandım ebeler hemsireler sağolsun ona bağladım yinede bilmiyorumİyi akşamlar hanımlar.
2016 yılında normal doğumla bı oğlum dünyaya geldi.
Doğum sonrası herşey yolunda gitti ama adet dönemlerimde alt tarafımda dikişli bölgemde sanırım bı ağrım oluyor. Normal zaman da olmuyor ama her adet dönemi bu şekilde başına gelen var mı? Doktora gideceğim artık dayanamıyorum ağrısına ama merak ettim neden olabilir.
Yere falan çömelemiyorum acıdan ne olacak bilmiyorum ama sanırım doktora gitmeden geçmeyecekbendede var. hele wc ye gitmem gerektigim zaman nefes alamiyorum. yere yatip kaliyorum sancidan.
Geçmiş olsun benim doğum falan iyi geçti ama sadece adet dönemimde oluyor inşallah oda geçerbende o yıl doğum yaptım aynı şekilde çok ağrı oluyordu ama ben çok hırpalandım ebeler hemsireler sağolsun ona bağladım yinede bilmiyorum
size de gecmis olsun inşaallah geçer ama yine de bir doktora görününGeçmiş olsun benim doğum falan iyi geçti ama sadece adet dönemimde oluyor inşallah oda geçer
Yere falan çömelemiyorum acıdan ne olacak bilmiyorum ama sanırım doktora gitmeden geçmeyecek
Biraz zeytin yag surerek yapmayi deneseniz yani yumusar bilmiyorum zararli midir yoksa kotu mu olur sadece aklima gelenilk seyi soyledimben doktora bi kere gittim. dikis yerlerin cok sert elini oraya sok bastira bastira sürekli masaj yap acisa bile dedi. dogum hala travma bende yapamiyorum.... yaranin yumusamasi lazimmis
Sadece dikiş bölgemde hissediyorum bel kasık gibi yerlerinde yok çok şükür dediğiniz şeyi araştıracağım netten ama doktora gitmeden geçmeyecek gibi bu ay değil ama gelecek ay muhakkak gideceğim doktora gerçi adetli iken mı gitmem gerek onuda bilmiyorumAdet döneminizde sadece vajina bölgenizde mi ağrıyı hissediyorsunuz? Bel, kasık veya bacaklara vuran ağrınız oluyor mu? Dismenore denilen sancılı adet görme durumunuz olabilir. Bu ağrı, adet döneminde olur ve bu dediğim bölgelerde, vajina ya vuran tarzda da olabilir. Çok rahatsız oluyorsanız,sizi perişan eden, yaşam kalitenizi çok etkileyen ağrılar çekiyorsanız, doktora başvurmalısınız. Geçmiş olsun.
Sadece dikiş bölgemde hissediyorum bel kasık gibi yerlerinde yok çok şükür dediğiniz şeyi araştıracağım netten ama doktora gitmeden geçmeyecek gibi bu ay değil ama gelecek ay muhakkak gideceğim doktora gerçi adetli iken mı gitmem gerek onuda bilmiyorum
Tamda bu şekilde oluyor o zaman yakın zamanda bı gitmem lazım sanırım çünkü her ay aynı sıkıntı oluyorAdetliyken, ağrınız varkende başvurabilirsiniz tabikide. Dikiş bölgesinde, normal zamanlarda veya ilişki sırasında ağrı yoksa, dikişle alakası yoktur. O bölgeye vuran ağrı vardır. Yani, ağrının kaynağı rahimden gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?