doğum sonrası toparlanma

marsmelov

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
50
1
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar. yaklaşık 1 buçuk ay sonra doğumum var bu ilk doğumum olacağı için haliyle endişelerim var. sizler doğumdan ne kadar süre sonra toparlanabildiniz. alınan kilolar ve karın ne sürede döner eski halin ve be yapılmasını tabsiye edersiniz? yardımcı olur ve tecrübelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum.

ben doğumda 17 kilo altım 7 kilo verdim 10 kilo kaldı ama çok sırıtmıyor.doğumdan önce çok zayıf olduğum için iyi duruyor.bence takma bunları önemli olan bebelerimiz.bebek ek gıdaya geçince hareketlenince kendiğinden gider kilolar..

bu arada ben sezeryan oldum bir ayın sonunda karnım toparlandı.şimdi eccik göbeğim var kilo verince geçer

ben nerdeyse 25 kilo aldim, vermem gereken 10 kg daha var..insaAllah bir an once gider kilolar.

mrb hamilelikte aldığınız kiloları yazıyorsunuz ya anlayamadığım cocuğun kilosunu cıkarıp mı hesaplıyorsunuz ben toplam 15 kilo almış görünüyorum anca doğumdan sonra anlarım ne kadar aldığımı ins hemencecik veririz bebişler sağlıklı olsunlar da...

ben 8 kasında doğum yaptım. yaklaşık 50 gün olmuş. 16 kilo almıştım.ilk haftanın sonunda 5 kilo vermiş olarak kendimi görünce baya bi üzüldüm. hesap ediyorum ; 3.800 çocuk + 1 kg su + 1 kg kan: 5800 yapar. eee 800 gr almışmıyım vermek yerine :) neyse ki şişlik te oluyor bebk emdikçe zayıflanıyor. şimdilik tüm kıyafetlerim olmasa da geniş olanlara girebiliyorum. azcık ayva göbüşü kaldı. zamanla gider o da. uykusuzluktan , koşturmaktan , emzirmekten dolayı istenmese de veriliyor.

Canım bnde 62 le kalmıştım 70 le doğuma girdim sezaryan yapmıştım 1 ay sonra toparlandım. Ama gerçekten bebişini görünce kiloları unutuyosn .)

Ben 17 kilo aldim 4ay once dogurdum bebisimi dodumdan sonra 6 kilo hemen gitti simdi ise 5 kilo kaldi o kilolardan o da sadece gobek. Bebegini emzirirsen daha guzel kilo veriyorsun zaten butun yediklerin sute gidiyor. Birde surekli hareket ister istemez veriyorsun kilolari

ben dogumda 9 kılo aldım,sezeryan dogum yaptım.dogum sonrası 2.gun ayaktaydım,az kılo aldıgım ıcın dıkıslerımde kolay ıyılestı.bol bol su ıctım.dogum sonrası 10.gunde 9 kıloda gıtmıstı ve karnım dumduzdu:)belkı bu yuzdendır bılmıyorum ama lohusa depresyonu da yasamadım

Doğum sonrasi 18 kilo aldim ve bir yilveremedim bir öğretmen arkadaşımın tavsiyesiyle hypoxi yöntemini denedim ve 14 kilo verdim bölgesel olarak zayiflatiyor bu yöntem Bağdat caddedinde yeri, bilgi almak isterseniz charmbeautyform.com internet siteleri , sahibide cok ilgili ve kibar bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…