doğumdan sonraki ilk ay geceleri yatak yorgan seller sular içinde kalıyordu o durumu atlattım ancak öncesinde hiç bi şekilde terleme yaşamazdım spor yaptığım zaman bile anca koltuk altı biraz.şimdi doğumun üstünden 4buuçuk ay geçti ve ben hala özellikle emzirirken çok terliyorum
ama en kötüsü işe gittiğim zaman yaşadığım bluzum tamamen su dökülmüş gibi.artık yanımda sürekli yedek taşıyorum nolcak ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum her gün makine çalışıyor...off
toksinleri atıyorsam eğer daha ne zamana kadar atıcam hem bi de doğum önceki kiloma geri dönmüşüm zaten çok zayıifladım.
geçti mi canım sorunun benim de öyle sürekli saclarimi tepeden topluyorum yoksa yatarken de gün ıçinde de ensem su gibi oluyor oğlum 4 aylik olduBende de durum aynı iki ay oldu doğum yapalı geceleri emzirmeye kalktıgımda saçım sırılsıklamsırf bu yüzden saçlarımı kestirdim daha beter oldu kısa olduğu için doğru dürüst toplanmıyor da. Dediğiniz gibi sürekli makine çalışıyor doğum izninin bitmesine az kaldı işe başlayınca ne yapacaksam
Evet canım geçti çok şükür gerçekten çok zor oluyordu inşallah senin de bir an önce geçergeçti mi canım sorunun benim de öyle sürekli saclarimi tepeden topluyorum yoksa yatarken de gün ıçinde de ensem su gibi oluyor oğlum 4 aylik oldu