doğum sonrası terleme

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
doğumdan sonraki ilk ay geceleri yatak yorgan seller sular içinde kalıyordu o durumu atlattım ancak öncesinde hiç bi şekilde terleme yaşamazdım spor yaptığım zaman bile anca koltuk altı biraz.şimdi doğumun üstünden 4buuçuk ay geçti ve ben hala özellikle emzirirken çok terliyorum
ama en kötüsü işe gittiğim zaman yaşadığım bluzum tamamen su dökülmüş gibi.artık yanımda sürekli yedek taşıyorum nolcak ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum her gün makine çalışıyor...off
toksinleri atıyorsam eğer daha ne zamana kadar atıcam hem bi de doğum önceki kiloma geri dönmüşüm zaten çok zayıifladım.

valla aynı durumdayız ben nedenini anlayamadım kızım 20 aylık oldu bu bende kaldı sanırım terleme olayı eskiden hiç terlemezdim

peki napcaz arkadaşım sen doktora gitttin mi ne diyor ben gitmeyi düşünüyorum ama bu normaldir olur toksinleri atıyorsun diyecek biliyorum.
20ay çok fazla bi süre çalışıyor musun bilmiyorum ama çalışan için daha kötü bi durum rezil oluyoruz yaa

aynı durum bendede var 4 buçuk ay oldu hala sırılsıklam özellikle emzirirken hormon testi yaptırdım sonucu bekliorum:2:

tsh , t3 ve t4 düzeyinizi ölçtürün, tiroidiniz doğum sonrası hızlı çalışıyor olabilir. emzirirken ben de terliyorum ama doğumdan sonraki ilk hafta kadar değil.

emzirirken bende acaip terliodum berbat bi durum......ama bu çok zayıflattı beni 71 kiloyla doğuma girdim....doğumdan sonra bu durumdandır heralde 58 kiloya düşmüştüm..........:82:

Benim oğlum 14 aylık ben hala hamilelik öncesine göre fazla terliyorum. Tabi ilk aylardaki gibi değil ama normale göre hala fazla.

evet benim de doğumdan sonraki ilk haftalar gibi yoğun değil ama eski halime göre çok fazla.alışamıyorum bu duruma

benimde felaketti ya kendmi hep pis hissediyodm temmuzda yptım doğumumu yuzumdn tum vucudumdan resmen sular akıyodu ve terimin tuzuda yakıyodu cildimi sükür su sıralar daha az inş bitcek

doğumdan sonraki ilk ay geceleri yatak yorgan seller sular içinde kalıyordu o durumu atlattım ancak öncesinde hiç bi şekilde terleme yaşamazdım spor yaptığım zaman bile anca koltuk altı biraz.şimdi doğumun üstünden 4buuçuk ay geçti ve ben hala özellikle emzirirken çok terliyorum
ama en kötüsü işe gittiğim zaman yaşadığım bluzum tamamen su dökülmüş gibi.artık yanımda sürekli yedek taşıyorum nolcak ne zaman geçecek bu durum bilmiyorum her gün makine çalışıyor...off
toksinleri atıyorsam eğer daha ne zamana kadar atıcam hem bi de doğum önceki kiloma geri dönmüşüm zaten çok zayıifladım.

E edaberk canim benim de 3 ay oldu dogum yapali hala senin gibi terliyorum.. senin ne zaman gecti bu terleme isi

Bende de durum aynı iki ay oldu doğum yapalı geceleri emzirmeye kalktıgımda saçım sırılsıklam :KK43: sırf bu yüzden saçlarımı kestirdim daha beter oldu kısa olduğu için doğru dürüst toplanmıyor da. Dediğiniz gibi sürekli makine çalışıyor doğum izninin bitmesine az kaldı işe başlayınca ne yapacaksam :KK43:

Bende de durum aynı iki ay oldu doğum yapalı geceleri emzirmeye kalktıgımda saçım sırılsıklam :KK43: sırf bu yüzden saçlarımı kestirdim daha beter oldu kısa olduğu için doğru dürüst toplanmıyor da. Dediğiniz gibi sürekli makine çalışıyor doğum izninin bitmesine az kaldı işe başlayınca ne yapacaksam :KK43:
geçti mi canım sorunun benim de öyle sürekli saclarimi tepeden topluyorum yoksa yatarken de gün ıçinde de ensem su gibi oluyor oğlum 4 aylik oldu

X