• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası şikayetler

deryacelik

Zuzularımmm
Kayıtlı Üye
arkadaşlar doğumdan sonra inanılmaz bel ağırlarım var aynı sıkıntıyı çeken var mı ?ne yapabilirim?doktor bir süre sonra geçer dedi ama o sürenin sonu gelmedi mi daha 10 ay oldu.Çok canımı yakıyor bu ağrı.senağlama

canım gecmıs olsun oncelıkle
ben ılk hamılelıgımde yasamıstım ve dogumdan sonrada bır sure yasadım gecene kadar cok agır kaldırma kendıne dıkkat et
hamılelıkte kalsıyumumuzu bebege verdıgımızden bızım kemıkler mahvoluyo hele benım gıbı sutu sevmıyorsan ve ıcmıyorsan:((((((((((((
belede bıraz yuklenınce perısan oluyorsun
beni anakucagını taktıgımda kızımı kucagıma alıp uzun sure tasıdıgımda mahvedıyordu
dıkkatlı olursan bu konularda zamanla gecıyor canım

ya kızlar ben normal dogum yaptım dikişli tabi 2 ay oldu ilişki esnasında cok agrım oluyor psikolojik mi bilmiyoum ama
ne zaman normale döncek bu ya

gonca gecmıs olsun canım;
bebegınıde saglıkla buyut ınsaallah.
bence psıkolojık olabılır dr normal hersey dedıyse.ınsan etkılenıyo ıster ıstemez.eeeee kolay degıl derlerya canından can cıkıyor.rahat ol gecer canım.

gonca gecmıs olsun canım;
bebegınıde saglıkla buyut ınsaallah.
bence psıkolojık olabılır dr normal hersey dedıyse.ınsan etkılenıyo ıster ıstemez.eeeee kolay degıl derlerya canından can cıkıyor.rahat ol gecer canım.

canım teşekkür ederim .senin geçti mi ağrılar bak bu sabah yine sürüne sürüne kalktım çok acı çekiyorum çok :)

helencim şimdi fırsat bulup girdim siteye.Yazdıklarını okudum evet bende duymuştum kalıcı olabileceğini ağır falan kaldırmıyorum tabi ama bebekler biraz ağır acaba onlardan olabilir mi?biran önce geçer umarım sabahları çok kötü oluyorum.

ya kızlar sezeryanla doğum yaptım ve karnım 10 ay olmasına rağmen gitmedi.ya yaz geliyor ya.bu böyle kalacak mı?Kilolarımdan kurtuldum ama bu top gibi karnım ne olacak?:)

ya kızlar sezeryanla doğum yaptım ve karnım 10 ay olmasına rağmen gitmedi.ya yaz geliyor ya.bu böyle kalacak mı?Kilolarımdan kurtuldum ama bu top gibi karnım ne olacak?:)

canım hepimiz bi yerlerimizden deforme olduk maalesef:((((((
yarım mekik çeksen...
o çok iyi gelir karın kaslarını güçlendiriyo

aynen benimde çok agrıyo belim bazen oturup aglayacak kadar canımı acıtıyor.hamileyken aman hamileyim geçer diyordum dogum yaptım hala agrıyo ama bebegini gece emzirmeye kalktıgında yelek falan giy mutlaka terli olabiliyor insan farketmeden üşütebiliyorsun

ya işte bende aynı hamileyken geçer diye düşünüyorum canım ama geçmedi özellikle sabah kalktığımda ağrıdan ğladığım zamanlar oluyor doktor geçer dedi. ama yok 10 ay olmasına rağmen geçmedi hatta daha da artıyor ağrıların şiddeti.Çok da dikkat ediyorum aslında .Sanada çok geçmiş olsun.Umarı geçer seninde ağrıların

Back
X