- Konu Sahibi mrsQECTION
-
Merhaba bayanlar lutfen bana yardım edin bundan 4 ay evvel dogum yaptım ogunden beri saçlarım avuç avuç dökülüyor bununla ilgili bana yardım eder misiniz yoksa kel kalacagım
evet benimde 4 aylık bir kızım var, saçlarım deli gibi dökülüyor, ama merak etmeyin kadınlarda dökülen saçlar yeniden çıkıyormuş :))
aynı sorun bende var ne yazıkkiama benim doğum yaptığımdan beri yani 3 buçuk aydır dökülüyor saçlarım. banyo yapmak istemiyorum elimi her saçıma attığımda tutam tutam geliyor. eskiden çok gür saçlarım vardı düğünümde postiş mi taktın diye soranlar olmuştu. ama şimdi o saçlarımın yarısı bile yok üstelik alın bölgemde yanlardan açılma var. emzirdiğim için kesinlikle ilaç kullanma dedi doktorum yerine daha sağlamları çıkarmış peki ne zaman? yakında kel kalıcam sanırım
bugün oğlumun ağzında saç yakaladım o kadar dikkat ettiğim halde
merhaba aynı sorun bende de var 5 aylık bebeğim var sanırım 2 aylık olduktan sonra dökülmeye başladı saçlarım hamilelikte dökülmemişti çok sinir oluyorum heryer saç oluyor biraz koca karı lafı olcak ama bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülürmüş saç sonra dökülmesi geçiyormuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?