Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çamaşırlarımın içinden çıkıyor kafayı yiyeceğim geçen ay başladı durmadan artıyor. Saçımı yıkamaya korkuyorum siz de azalma oldu mu6.aydan bildiriyorum kafamda ciddi açılmalar kelleşmeler mevcut. Ne yaptıysam fayda etmiyor tutam tutam dökülüyor aylardır. Hamileyken de dökülürdü ama bu başka bişeyÇok fena canım sıkılıyor. Evin her yeri saç. Buzdolabından saç çıkar mı mesela benim çıkıyor
![]()
Olmaz mıÇamaşırlarımın içinden çıkıyor kafayı yiyeceğim geçen ay başladı durmadan artıyor. Saçımı yıkamaya korkuyorum siz de azalma oldu mu![]()
ne zaman durmaya başladı acaba? benimde 5. ay bitti 6.ayıma girdim bekliyorum durmasını, vitaminleri vs. hep kullanıyorum zaten, öyle eksiklikte yok yani. bir de durması için herhngi bir şey yapmış mıydınız acaba?Ben kan tahlili bile vermistim.jersey normal çıktı.Ama döküldü döküldü sonra durdu kendi kendine .Hala emziriyorum ama ilk aylardaki dökülme yok
Hicbirsey yapmadim.Ama tam olarak ne zman durduğunu bilmiyorum.Sanirim 8.9. aylarda hiç dokulmuyordu artık.Daha doğrusu eski haline döndü.Simdi kızım 2.5 yaşında ve saçım eski gurlukte .Hiç merak etmeyin.ne zaman durmaya başladı acaba? benimde 5. ay bitti 6.ayıma girdim bekliyorum durmasını, vitaminleri vs. hep kullanıyorum zaten, öyle eksiklikte yok yani. bir de durması için herhngi bir şey yapmış mıydınız acaba?
daha var diyorsunuz, saçım uzun aslında kesmem dökülmeye etki edecek mi bilmiyorum açıkcası ama kesmekte istemiyorum, siz böyle bir şey yapmış mıydınız?Hicbirsey yapmadim.Ama tam olarak ne zman durduğunu bilmiyorum.Sanirim 8.9. aylarda hiç dokulmuyordu artık.Daha doğrusu eski haline döndü.Simdi kızım 2.5 yaşında ve saçım eski gurlukte .Hiç merak etmeyin.
Evet ben kestirdim.Cunku o dönemde saçla uğraşmak istemedim.Sonra çok pişman oldum.uzun saç seviyorum.daha var diyorsunuz, saçım uzun aslında kesmem dökülmeye etki edecek mi bilmiyorum açıkcası ama kesmekte istemiyorum, siz böyle bir şey yapmış mıydınız?