Doğum sonrasi saç dökülmesi

Hamilelikte kullanılan haplar anne için tam da bu sebeple.
Bebek belli bir aydan sonra annenin depolarını emdiğinden vücutta birçok açık çıkıyor ve il olarak diş, saç, tırnak gibi yerlerde bozulma yaşanıyor.
Ben hem demir hem multivitamin bir de balık yağı kullanıyordum, doğum sonrası neredeyse hiç problem yaşamadım.
Yıllardır biriktirdiğim kilolarımın faydası oldu belki de depomu bitiremedi bebekler😂

Bende hep demir eksikligi vardi zaten. Eminim cok seyde eksilmiştir 😂😂 balik yagina bende baslayayim

Aaaa dogum sonrası dokulmedi yani sizin? Benim bütün değerlerim iyi. Demir hariç 😏😏😏 onu da kendim ettim kendim buldum ama
Hani bu kutu sütler var ya hergun 2 tane ondan içtim yani 400 ml. Kansızlık yapar tabi ve doktor kurbanı da oldum tabi. Simdi kanımı yükseltiyoruz. Doguma 3 hafta kaldı. Dokulmesinnnnn ya😁😁😁
Korkma korkma etkilemez o kadar süt.
1lt üzeri sıkıntı, çocuklarda sınır yarım lt.
Benim döküldüyse bile haberim yok, malum bir anne topuzu, üstte lekeli tshirtle çok çok zor bir bebekle ve tekrar hamile kalarak yaşadığımdan o süreleri, bacağım kesilse anlayacak dermanım yoktu🤣🤣
Şöyle diyeyim, Allah herkese doğum sonrası dökülecek saçını farkettirecek mutlu bebişler versin.
Çünkü ben dökülmediyse de kendim yoldum sinirden zaten😂😂

Bende hep demir eksikligi vardi zaten. Eminim cok seyde eksilmiştir 😂😂 balik yagina bende baslayayim
Gynoferon du sanırım demir hapı, pembe bir hap.
Diğerler bulantı yaparken bu hiç yapmadı, iki gebelikte de kullandım.
Hala devam ediyorsa kansızlık, bir doktoruna sor bakalım önerirse al mutlaka, tavsiye ederim.

Korkma korkma etkilemez o kadar süt.
1lt üzeri sıkıntı, çocuklarda sınır yarım lt.
Benim döküldüyse bile haberim yok, malum bir anne topuzu, üstte lekeli tshirtle çok çok zor bir bebekle ve tekrar hamile kalarak yaşadığımdan o süreleri, bacağım kesilse anlayacak dermanım yoktu🤣🤣
Şöyle diyeyim, Allah herkese doğum sonrası dökülecek saçını farkettirecek mutlu bebişler versin.
Çünkü ben dökülmediyse de kendim yoldum sinirden zaten😂😂
Hahahahah ay cok hoşuma gitti bu yorum koptum gerçekten 😁😁😁😂 kendim yoldum sinirden demene özellikle 😂😂 Bende merak ediyorum zaten nasil benim kinder suprizim diye ama sonra diyorum ki anası.ne ki danası ne olsun🙄 kendimi hazırladım galiba 😂 chucky icigime 😂😂😂
Ama şimdi o zorluklar geride kalmıştır 💞😍

Hahahahah ay cok hoşuma gitti bu yorum koptum gerçekten 😁😁😁😂 kendim yoldum sinirden demene özellikle 😂😂 Bende merak ediyorum zaten nasil benim kinder suprizim diye ama sonra diyorum ki anası.ne ki danası ne olsun🙄 kendimi hazırladım galiba 😂 chucky icigime 😂😂😂
Ama şimdi o zorluklar geride kalmıştır 💞😍
Ahahaha
Hamilenin duası tutar derler, ben hep yemeği uykusu düzgün olsun başka bir şey istemem deyip mütevazi oldum, ikisi de düzgün değil.
Hadi onlar tutmadı bari bir şey iyi olsaydı, o da yok.
Elbette cinnet günlerine göre çok daha iyi durumdayım, akıl sağlığımı kaybettiysem bile onu bile farkedemedim ama yine de zor ya.
Zor çocuk başka bir şey, büyüğü 4 oldu hala eziyet.
Doğduğu gün nasıl ağlıyorsa az önce de aynı şekilde ağlıyordu velet😂
Umarım köşe yastığı, saksı bitkisi vb şekilde tabir ettiğimiz akıllı, uslu bebeklerden olur.
Diğer kategori çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz evlat işte, ne yapacaksın çekeceksin türü oluyor😂😂

Ahahaha
Hamilenin duası tutar derler, ben hep yemeği uykusu düzgün olsun başka bir şey istemem deyip mütevazi oldum, ikisi de düzgün değil.
Hadi onlar tutmadı bari bir şey iyi olsaydı, o da yok.
Elbette cinnet günlerine göre çok daha iyi durumdayım, akıl sağlığımı kaybettiysem bile onu bile farkedemedim ama yine de zor ya.
Zor çocuk başka bir şey, büyüğü 4 oldu hala eziyet.
Doğduğu gün nasıl ağlıyorsa az önce de aynı şekilde ağlıyordu velet😂
Umarım köşe yastığı, saksı bitkisi vb şekilde tabir ettiğimiz akıllı, uslu bebeklerden olur.
Diğer kategori çünkü atsan atılmaz satsan satılmaz evlat işte, ne yapacaksın çekeceksin türü oluyor😂😂
Evet o ağlama olayını gecen gun bende burada bir konuda okudum. Oyle bebeğe denk gelmedim yani çocuğa. Şaşırmıştım. 2 si de mi zor peki? Ama yaramaz,çelet cocuk cok gördüm
. Mesela benim bildiğim cocuk dedigin düz duvara tırmanır koltuk tepelerinde zıplar yemez uyumaz ve söz dinlemez 🙄🙄 akıllı cocuk görünce.acayip.şaşırıyorum
Suanda uyku konusu yüzünden psikolojim bozuldu bile çünkü ben zaten 28 senedir uyumuyorum ailem beni uyutamamis acaba ben nasil uyutucam. Esim in ise annesi nefesinii kontrol edermiş yaşıyor mu diye. Oyle uyurmuş. Hala öyle sakin sessiz rahat biri
Insallah babaya cekeeeer haaaahahahah

Evet Çok dökülüyor maalesef hiç olmadığı kadar hem de evin her yeri öbek öbek saç . Demir ilacı kullanmadığım için dökülüyor kullanamıyorum çünkü aşırı kabız yapıyor . Kullananların daha az dökülüyormuş . Kalanları da oğlum yoluyor zaten

Gynoferon du sanırım demir hapı, pembe bir hap.
Diğerler bulantı yaparken bu hiç yapmadı, iki gebelikte de kullandım.
Hala devam ediyorsa kansızlık, bir doktoruna sor bakalım önerirse al mutlaka, tavsiye ederim.

Hap kullanmayi hic sevmiyorum ya. Hamileligin 4. Ve 5.ayinda bana bir serum taktilar. Hamileligim boyunca zip zip heryerde gezdim
O neydi oyle ya. Sanki vucudum ilk defa demir gormuş gibiydi ondan dusunuyorum 😂

Evet Çok dökülüyor maalesef hiç olmadığı kadar hem de evin her yeri öbek öbek saç . Demir ilacı kullanmadığım için dökülüyor kullanamıyorum çünkü aşırı kabız yapıyor . Kullananların daha az dökülüyormuş . Kalanları da oğlum yoluyor zaten
O zaman vücuttaki depoların boşalması ile baya ilgisi var öyle anladım yorumlardan. Dogumdan bir süre sonra da devam etmek gerek kullanmaya demek ki.

Benim de değerlerim gayet iyi hamilelik boyunca vitaminler vs de kullandim düzenli ama çok fena saçlarım dökülüyor doğum sonrası ikinci ayda başladı hala devam ediyor. Bundan kaçış yok annem de eskiler bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derlerdi diyor ama tamamen hormonlarla alakalı bir durum mus. Hamilelik boyunca hiç dökülmeyen saçlar bir an da dökülmeye başlıyormuş osterojen hormonu vs gibi bilgiler var nette. Normalde saçlarım cok gurdu halbu ki :/

Ben doğum sonrası saç dökülmesi yaşadım fakat öyle öbek öbek veya kel kalacak şekilde değil.
Normalde de saçlarım dökülüyor benim ama her 2 hamileliğimde de saçlarım çok güçlendi ve neredeyse günde bir tel dışında hiç dökülmedi.
Ee doğum sonrası bu kadar dökülmeyen saç birden kendini salıyor doğal olarak. Yani Doğumdan önce ne kadar dökülüyorsa Doğumdan sonra da aynı derecede devam etti benim. Daha abartılı şekilde değildi.

Doğum sonrası saç dökülmesini ben de yaşdım kızlar. İnanın erkek gibi alnımın yan tarafları açılmıştı. Yaklaşık bir iki ay kadar sürdü dökülmem. Sonra azalarak durdu be şimdi yeni saçlarım çıkıyor. Bu süreçte revoxun şampuan ve serumunu kullandım durmasında etkili oldu mu bilmiyorum. Panik yapmayın güzel anneler. Hepsi geri çıkacak minik minik. Ben çok üzülüyordum o yüzden paylaşmak istedim.

Back