- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
-
Teşekkürler cevap icinDogumdan 1 kac ay sonra vucutta olan bi degerin degismesinden kaynaklaniyo.Internette aratirsaniz bulursunuz.Yasamayan yoktur sanirim.Hatta eskiler cocuk annesini taniyinca annenin saclari dokulur derlerdi.Yani cok eskilerden beri herkesin yasadigi bisey.Bende yasadim.Zamanla geciyo.Saclar kendini topluyo.
Kestirmek falan ise yaramaz herhalde?Hormon sebepli normal bir durum.
Doğum sonrası bir kadın vücudunun eskisi gibi normal düzeye dönmesi tam 1 sene alıyor, dolayısıyla saç meselesi de zaman içinde düzeliyor.
Yok:)Kestirmek falan ise yaramaz herhalde?
Saclarim cok uzundu.Kisalttim biraz dokulme azaldi.Bitkisel icerikli sampuanlar kullandim.Saclarima kimyasal degdirmedim.Ama oncelik saclari kestirmek.Uzun sac cok cok fazla dokuluyo.Teşekkürler cevap icin
Peki geçmesi için ne yapmıştınız acaba herhangi bisey yaptınız mı kullandınız mi
Ben kestirmistim ve cok rahat etmistim.Dokulme baya azalmistiYok:)
Kökten geliyor saç sonuç olarak, kopmuyor ki.
Zaten kesilen saç uzar, canlanır gibi efsaneler bence kuaförlerin uydurmaları.
Kesmekle saç bakımının hiç mi hiç alakası yok.
O azalma dönemine girmiştir ya da saç boyu kısalınca dökülen saç göze daha az geliyor hacim olarak, normaldir.Ben kestirmistim ve cok rahat etmistim.Dokulme baya azalmisti
Oda gelmisti aklima ama tararken bile hissediyodum.DogrudurO azalma dönemine girmiştir ya da saç boyu kısalınca dökülen saç göze daha az geliyor hacim olarak, normaldir.
Senelerdir saçlarım 50 cm uzunlukta falan, belimden bir tık yukarı öyle diyeyim.
Geçen ay kestim, neredeyse dökülmüyor gibi geliyor.
Ama öyle değil, eskiden 10 tel saç bir avuç ederken şimdi 20 tel saç bile o kadar etmiyor.
Göz yanılması yani
Tabi ki ürünler engelleyebilir ya da azaltabilir.Oda gelmisti aklima ama tararken bile hissediyodum.DogrudurBen bitkisel icerikli sampuanlarla hallettim.
Bende devam edicem o zaman vitamine. Tabi doktora da sorcam. Hangi modelden kullanıyorsun ben ocean mummy kullanıyorumMerhaba canimben çozemedim. Kel kalacam diye korktum hatta. Vitamin başlafim biraz azalma var. Saclarim keçi tüyü gibi olmuştu.hoş hala oyle
Iste bende cok şükür öyleyim ondan tedirgin oldum. Ama korkunun ecele faydası yokTabi ki ürünler engelleyebilir ya da azaltabilir.
Ama bir makas darbesi asla yani
Saç konusunda şanslı insanlardanım, ondan dökülme ya da gürleştirici şeyler bilmem ama annem çocukluğumdan beri saçlarıma zeytinyağı, badem yağı ve yumurta sarısı karıştırır, ayda 1 bekletirdi.
İşe mi yaradı genetik mi bilemem.
Bende devam edicem o zaman vitamine. Tabi doktora da sorcam. Hangi modelden kullanıyorsun ben ocean mummy kullanıyorum
GenetikTabi ki ürünler engelleyebilir ya da azaltabilir.
Ama bir makas darbesi asla yani
Saç konusunda şanslı insanlardanım, ondan dökülme ya da gürleştirici şeyler bilmem ama annem çocukluğumdan beri saçlarıma zeytinyağı, badem yağı ve yumurta sarısı karıştırır, ayda 1 bekletirdi.
İşe mi yaradı genetik mi bilemem.
Ona da bakayım. Sinir bozucu ay insallah ise yarar ama tamamen durur dökülmesi canimBenim kullandigim vitaminin adini unuttum decavit basladim. Birde lactamilin cayi ve lactamilin sutunu iciyorum.
Ona da bakayım. Sinir bozucu ay insallah ise yarar ama tamamen durur dökülmesi canim
Hamilelikte kullanılan haplar anne için tam da bu sebeple.Dogum yapan her kadin bence bunu yaşar. 1 gun de olsa
Ben geç onlem aldim orasi ayri tabii. Degerlere ayda 1 baktirmak gerek.
Aaaa dogum sonrası dokulmedi yani sizin? Benim bütün değerlerim iyi. Demir hariçHamilelikte kullanılan haplar anne için tam da bu sebeple.
Bebek belli bir aydan sonra annenin depolarını emdiğinden vücutta birçok açık çıkıyor ve il olarak diş, saç, tırnak gibi yerlerde bozulma yaşanıyor.
Ben hem demir hem multivitamin bir de balık yağı kullanıyordum, doğum sonrası neredeyse hiç problem yaşamadım.
Yıllardır biriktirdiğim kilolarımın faydası oldu belki de depomu bitiremedi bebekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?