arkadaslar iki tane sorum olacak bır buçuk aylık bebegım war sacımı boyatmak ıstıyorum emziriyorum ama bi sorun olurmu nettede karısık cewaplar yazmıs bazısı sorun oluyo bazısı hıcbısey olmaz.boyle boyatan war mı bır zararını gordumu sızce napayım birde sezaryan oldum emzirmenın yanında bebegıme mamada werıyorum adet ne zaman görmeye baslıcam ben
canım saçının boyatmanın nasıl bir etkisi olabilirki bu konuda fazla bilgim yok bende boyatmayı düşünüyordum ama saçlarım odar çok dökülüyorki daha fazla zarar vermek istemiyorum sende biraz bekle yaza doğru boyatırsın saçlarını
adette kadından kadına degişiyor galiba benim arkadaşım bebegi 5aylıkken adet görmeye başlamış bense 2ci ayda adet gördüm annemde ben 1yıl sonra adet gördüm diyor
arkadaslar iki tane sorum olacak bır buçuk aylık bebegım war sacımı boyatmak ıstıyorum emziriyorum ama bi sorun olurmu nettede karısık cewaplar yazmıs bazısı sorun oluyo bazısı hıcbısey olmaz.boyle boyatan war mı bır zararını gordumu sızce napayım birde sezaryan oldum emzirmenın yanında bebegıme mamada werıyorum adet ne zaman görmeye baslıcam ben
Arkadaşım ben bebeğim bir aylıktan saçımı boyattım ve bana çok iyi geldi. Zaten doğum sonrası insanın psikolojisi alt üst oluyor. Saçımı boyanmak bana moral oldu. Zararını da görmedim. Ben de bebeğime hem sütümü hem de mama veriyorum. 1.5 aylıktan adet oldum.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım
Ben 40 ım çıkar çıkmaz boyatmıştım saçlarımı, yan etkisini görmedim. İlk ay kontrolümüzde dr. a sormuştum istediğini yap demişti
Doğumdan sonra kanaman ne kadar sürdü bilmiyorum benimki ortalama 27-28 gün sürmüştü ve 1 ay sonra normal adet görmeye başladım. Senin gibi sezeryan doğum yaptım ve mama takviyesi alıyordu bebeğim. Adet sürecinin her kadına ve bünyeye göre değişeceğini de unutmamak lazım.
Canım benim bebeğim 5 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Yaşımda 30 ve çok beyazım var. Buna rağmen saçımı boyatmadım hala ve sütten kesinceye kadar da boyatmayacağım. Hatta oje bile sürmüyorum ben.
Eğer birşey hamilelikte sakıncalıysa, emzirme döneminde de sakıncalıdır mantığıyla hareket ediyorum.
Boyatan annelere saygım var, tercih meselesi sonuçta ama çok zorda değilsen boyatma derim. Çok sıkıldıysan saç kesimini değiştir. Zaten 1-2 ay sonra saç dökülmelerin başlayacak hem yıpratmamış olursun saçını canım.
Bebeğini sağlıkla büyüt arkadaşım.