doğum sonrası regl

Powerfull

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
2.582
4.362
358
merhaba kızlar.. Mart 1 de sezeryanla doğum yaptım lohusalığım bayağı uzun sürdü (2-3 ay) daha sonra ağustosda ilk regl oldum eylül ayındada 5 gün gecikti günüm ve yoğun ve aşırı sancılı 11 gün civarı süren bir regl oldum bu ayın 9 unda olmam gerek ama hala olmadım idrar testi yaptım negatif hamile değilim yani acaba doğum sonrası süt koruyor tabiiri bumu oluyor yoksa bir kez regl oldukdan sonra regl düzenli olmak zorundamı ?

Bunun için doktorunla bir gorusmelısın sut koruyor dedıklerı lohusalık donemıandr lana bıter ve yaklaşık bır yıl falan adet olunmuyor ama sen olmuşsun sancılarında varmış. En iyisini doktor söyler bence

bi kaç güne oğlanın aşısı var canm onu götürünce ebe ile görüşeceğim kızım anaokuluna gidiyor onu okulda bırakmam ve küçük bebekle doktora gitmem imkansız olduğu için gidemedim doktora

Allah bağışlasın canım. Sanada geçmiş olsunmuhtemelen doğum kontrol hapıyla düzene sokacaklardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…