doğum sonrası regl olamadım

sehergil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
32
0
96
7 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Bebeğimi emziriyorum. Kasımlarımda 2 haftadır sürekli sancı var. İlk regl belirtisi mi? Doktora da gidicem ama burda bir sorayım dedim

Canim bnede bu sene bi is arkadasimdan duydum.dogum sonrasi regli olamama olayini.o 11ay sonra olmus.onun arkadasi 7ay sonra olmus...nedenlerden biri ve en onemlisi eger emziriosan sut hormonu regli olmani engelliomus..yani tehlikeli bi olay deilmis

Ben ilk reglimi doğumdan 15 ay sonra oldum. Ezmirdiğin sürece regl olmaman normal. Kimi 2 ay sonra olur kimi benim gibi sınırları zorlar. :)))
Sancıların regl sancısı da olabilir, üşüttüysen iç dikişlerin sancılanıyor da olabilir.

Bazen ayaklarım üşüyor ama bilmiyorum. 2 haftadır devam ediyor sancılar. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acep. Ama sancı yapan yer yumurtalıklar.
Yarın doktora gidicem bakalım.

Bazen ayaklarım üşüyor ama bilmiyorum. 2 haftadır devam ediyor sancılar. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acep. Ama sancı yapan yer yumurtalıklar.
Yarın doktora gidicem bakalım.

Bu sancılar yumurtlama sancılarıymış bundan 1 ay sonra adet oldum. Rahatlamadım ama. Şimdi bir yumurtlama sancıları başladı.

Ben 4 Ay once sezeryan oldum ara ara sancılarım oluyor bel ağrıları karnımda şiş fakat adet olmadım Bende acayip Stres yapıyor bebeğimi emziriyoum fakat çok sutum yok 6 keregebelik testi yaptım hepsi negatif çikti çok tedirginim

ya bende olmadım sezeryan doğum oldu benimde 5 ay oldu ve bişi yok zaten göbeğim morelimi bozuyo bide adet olmayınca iyice şişti gören hamilemisin diyoya sinir oluyorum.

kızlaaaar benim kızım 14 aylık , sezaryenle doğum yaptım ve hala adet olamadım, normal mi? emzirmeye devam ediyorum buarada.. bu kadar uzun olmayan var mı aranızda?

7 ay önce sezeryanla doğum yaptım. Bebeğimi emziriyorum. Kasımlarımda 2 haftadır sürekli sancı var. İlk regl belirtisi mi? Doktora da gidicem ama burda bir sorayım dedim

Benim bebeğim de 7 aylık oldu ben de hala olmadım. Bunun normal olduğunu duymuştum. Yalnız göbek olayı gerçekten çok can sıkıcı. Bebeğimden fırsat bulamıyorum spor yapmaya (

emziren annelrde olmamak normal kızlar.ben de daha yeni oldum bebeğim 7. ayını doldurcak.ama daha leke gibi yoğunlaşmadı bi türlü.yavaş yavaş oluyor yani.

Benimde bebeğim 10 aylık oldu acaba doktora gitsem tekrar adet görmem için ilaç yazarmı bilgisi olan varmı.

Benimde bebeğim 10 aylık oldu acaba doktora gitsem tekrar adet görmem için ilaç yazarmı bilgisi olan varmı.

Evet, benim doktorum vermişti 6 ay olmuştu, doğum kontrol hapına başlayabilmem için, farlutal mıydı neydi...şimdi 7 ay oldu ben ilacı kullanmadım, ve hala da adet olmadım. olmamak güzel de, insan hep bir acaba korkusuyla yaşıyor.

kasım 2011 de dogum yaptım hala belirti bile yok

canım7ay olmus hemen hemen normal ben oglumda8ay görmedim 9.ay görmüştüm arkadasımda13ay olmadı normalmiş canım süt hormonun etkisiyle aman süt koruyo diede düşünmeyin sakın
saglıkla büyütün inşaallah

bende 10 aydır adet olmuyorum oğlum emmeyi bıraktı artık 10günü gecti hala belirti sanıc tık yok vallahi aynı sizlerin gibi 8 aylıkken doktora gtiim bi güzerl baktı gebelik yok normal dedi süt koruyor dedi bebek bıraktı ama artık 1 ay içinde olmassam tekrar baska doktora gitcem

kızlaaaar benim kızım 14 aylık , sezaryenle doğum yaptım ve hala adet olamadım, normal mi? emzirmeye devam ediyorum buarada.. bu kadar uzun olmayan var mı aranızda?

Korkmayın kızlar.Benim oglum15 aylık olucak bende bugün dr. gittim korkudan.Sütün kaliteli ve bebegin çok güzel düzenli emdigi için bırakınca olucaksın anca dedi.Kaynanamda emzirmeyi bıraktıktn 2-3 ay snra adet oluyormuş.Bu iyiy bişeymiş ama çok sıkıntı yapıyr adet görememek

ben kızım 4 aylıkken regl olmuştum herkesin farklı oluyor demekki
şu an 4.5 aylık ve emziriyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…