How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum Sonrası regl durumunuz

kızlar bende aynı sorunu yaşıyorum ya benim bebeğimin kırkı çıktı 41. gün oldum daha sonra 3.ayın sonuna doğru tekrar oldum. şu an 4.aydayız olmam gerekiyodu herhalde ama hala olmadım. düzensizlik demişsiniz doğrumudur acaba. yok sa daha biri büyümeden bebek mi? ve ayrıca ben sezeryanla doğum yapmak zorunda kaldım ve adetim olduğunda yine sancılı oldu. benim inanılmaz sancılı olurdu ağrı kesici iğne kullanırdım bu sefer parol içerek sıcak su torbaları ile zor geçirdim allah sabır versin biz kadınlara

oglum 7 ayı bitirdi bende hala birşey yok.yalnız karnım çok şişti sanırım yaklaşıyor

hah, işte tam bunu soracaktım ben de, benim de 6-6,5 ay oldu dogum yapalı, karnım şişti benim dee..bi de regl oncesi tatlı hevesi iştah artışı. ve bir de gecenlerde regl sancısı yaşadım ama sadece o günlüktü.geçti gitti sonra...bunlar reglimin yaklaştıgını mı gosteriyor arkadaşlar sizce?

merhaba benim oğlumda 3,5 aylık sayılır ama ben de hala adet olmadım kanamam tam 40 gün azar azar sürdü herhangi bir sorun yok bünyeden bünyeye değişiyor annem 40. gün adet olmuş ama ben olmadım eltim 5 aylık olduğunda olmuş. rahatım kafanıza fazla takmayın kızlar herkese göre değişiyor bu arada bebeğim yalnız anne sütü alıyor.

aktif olarak emzirmeye devam ediyordum ve 3. ay dolunca regli oldum canım..

arkadaşlar internette bir sitede doktor açıklıyor sadece anne sütü veriliyorsa 2 ay ila 10 ay arasında adet görürsünüz ama genelde 6. ayda görülüyor diyor

Herkese merhaba

Ben 45 kiloyla hamile kaldım ve 68'le doğuma girdim şuan 7 ay oldu doğum yapalı ama doğumdan sonra sadece 8 kilo verebildim. Benim merak ettiğim şey regli olmadım acaba regli olduğumda biraz da olsa kilo verebilecekmiyim . Soruma cevap verirseniz çok sevinicem

Ben de doğum yapalı 4.5 ay oldu ama hala bişey yok...:1no2:Sağlık ocağındaki ebelere sordum, emzirdiğim sürece regl olmamam çok normalmiş....Ama vücutta çok sıkıntı yapıyor bu durum..Göbek şişmeye başladı artık valla... mafoldumben

ya kızlar iki kere oldum arka arkatya birhafta içinde çok yogun kanamayla ama ayın birincde olmam lazımdı tık yok kasık batmam var neden olmadım hala adet ben ya testte negatifti

vucdunuzdaki hormon düzeği ile alakalı. o nedenle kişiden kişiye adet olma süresi değişiyor.

Kızlar daha geçen gün cevap yazmıştım bu konuya sancım var, ama olamadım diye. 6,5 ay sonra regl oldum nihayet. Korunsak da acaba hamile miyim paranoyam vardı, kurtuldum!zemuszemus

Back