How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Doğum Sonrası regl durumunuz

GNC

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2008
117
2
96
İstanbul
Kızlar bebeğim 4 aylık olmasına rağmen ben hala adet olmadım. bazı arkadaşlarım emzirdiğim sürece olmamamın normal olduğunu soyledi ancak benim içim rahat etmiyor. 1 sene emzirsem 1 sene adet olmayacakmıyım yani ?

Sizlerde durum nasıl? ne zaman adet oldunuz ????

canim ben kizim 5ayi bitirdiginde adet oldum goorumcem benden daha once dogum yapti oda 7.ay bittiginde oldu bunye meselesi benim annem kizkardesim 40cikinca hemen olmuslar mesela bunye meselesi 1yilda olan var mi duymadim amasende birkac ay sonra regl olursun acele etme dr gitsen sana bekleyeceksin diyecektir zaten

benim kızımda 4 ayı bitirdi daha bişey yok bende.ablam 40 çıkınca olmuştu.
ama ben memnunum :)

ben 8 ay sonra oldum ,herkesın farklı oluyor süt vermeylede cok alakası yok sanırım ,benım gıbı sadece anne sutu veren arkadasım 4. ayında oldu,dedıgın gıbı 1 yıl olmayanlar oluyor

bu durum her insanda farklı olduğu gibi, bir kişinin farklı doğumlarındada fark gösterebiliyor.yani ben ilk doğumda 2. ayda olmuştum. şimdi ise 4. ay bitti hala olmadım.

ben de oğlum 4,5 aylıkken oldum.ama hiç ağrısız oluyorum artık.sizde de öyle mi?doğumdan önce regl olmadan biraz sancılarım başlardı anlardım olcağını.ama şimdi hiç ağrı sancı yok..

ben de hemen 40 çıktıktan sonra tekrar oldum..yani hiç ara vermedim..

benim de artık hiç ağrım olmuyor, çok mutluyum
eskiden 1 hafta önceden hafif hafif başlardı
hep olmuşum gibi hissederdim
şimdi de miktarı arttı, çok yoğun geçiyor
6. ayımız dolduğunda ilk oldum
2. reglim 15 ün gecikti, düzensizlikler olabiliyormuş
neyseki pazar günü oldum

arkadaşlar bana cevap lütfen.69 gün önce sezaryenle doğum yaptım kanamam 40.gün kesildi.41.gün çok olmamakla beraber tekrar başladı hala da az az oluyor.bazı günler hiç olmuyor,bazı günler az oluyor.sizler neler yaşadınız acaba benimki normal bişey mi

benim oğlum 8 ay 2 haftalık hala regl olmadım. 10 gün önce doktoruma gittim acaba kist vs mi var diye birşey çıkmadı şükür. bir ilaç verdi 6 gün kullan olacaksın olmazsan gel tekrar hormonlarına bakalım dedi. zaten kilo da veremiyorum ayrıca tüylenme sorunumda var bir süredir.
ilaçlar 4 gün önce bitti ama ben hala regl olmadım. kesin hormonsal bir sorunum var. inşallah emzirmemi engelleyecek bir tedavi olmam gerekmez. en azından 1 yaşına kadar emzirmek istiyorum.

ben dogum yaptım 40 gun kanamam oldu. bıttı ve aradan 2 gun gectı reglımı oldum.aksamadanda oluyorum.oğlumsa 10,5 aylık oldu...

ya kızlr bende bunu soracaktım bende 6. aya kadar adet olmadım dr ilaç verdi kullandım 10 gün sonra 2 kasımda azcık adet oldum.sonra aralıkta olmadım test yaprım alllahtan negatif çıktı yani düzensizlik oldu keşke drun verdiği ilacı hiç kulalnmasaydım kendine gelmesini bekleseydim

ben bebeğim 4,5 aylıkken oldum,üstelik ilginç bir şekilde hamilelik öncesi adet gördüğüm gün oldum...
çok şükür emziriyorum da...yani emzirmekle pek alakası yok sanırım,bünye meselesi galiba...2sene olmayan kadın biliyorum...

merhabalar,peki dogum nasıl oldu? normal mi sezaryenmi? bende dogum öncesi çok sancılı oluyordum,oglum 6aylık daha olmadım,korkuyorum yine sancılı olucak diye,agrısız oldugunu okuyunca merak ettim..

arkadaşlar bana cevap lütfen.69 gün önce sezaryenle doğum yaptım kanamam 40.gün kesildi.41.gün çok olmamakla beraber tekrar başladı hala da az az oluyor.bazı günler hiç olmuyor,bazı günler az oluyor.sizler neler yaşadınız acaba benimki normal bişey mi

Bence normal değil.. 70. günde hala kanaman olmaması gerek..

Edit: Eski mesajmış.. :)

ben de epidural sezeryanle doğum yaptım. yaklaşık 40 gün kanamam oldu. sonra kesildi oğlum 3 aylık hala regl olmadım. sadece emziriyorum.

ben sağarak verdim canım 5. ayda süt iyice azalınca adet oldum normal yani kuzenimle 2 gün arayla doğurduk bebişler 7 aylık o hala olmadı.

Back