• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum sonrasi psikoloji

Emzikte kullanmıyor verince öğürüyor. Etraftakiler sutunnyetiyor mu yetmiyor mubderken strese girdim. Sagdigim da tek göğsünden 60 ml çıkıyor ıkisinden 120 ml. Mama da almıyor. 5300 kilosu 59 boyu günde 6 7 defa dişli 34 defa kalalı bez değiştiriyorum
Millete kulak asmayın. Çişli bezleri gayet iyi, yetiyor işte süt merak etmeyin. 1 aydan sonra kakalı beze değil çişli beze bakıyoruz. Her talebinde emzirin. Kaç kilo doğdu?

Merhaba hanımlar 25 ocakta doğum yaptım. Bebeğimin gaz sancısı çoktu. Sürekli ağlıyordu sütüm azdı hala da az. Sutum olsun diye sürekli yedim ve kilo aldım yemeği kesince sütüm daha da azalıyor. Kendimden hiç memnun değilim. Kendime bakamıyorum. Bebeğim sürekli ağlıyor hiç uyumuyor. Kilosu normal ilerliyo ama neden uyumuyor sürekli ağlıyor anlamıyorum. O ağladıkça moralim bozuluyor. Uyutmak için denemediğim şey kalmadı. Ne wc ye gidebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum gün içerisinde. Temizlik yapamıyorum. Işe başlayamıyorum çünkü bebeğim biberon almıyor. Çok yoruldum artık psikolojim yerle bir oldu ağlıyorum neden böyle diye. Benim durumumda olanlar var mi varsa nasıl çözüm buldular
Benimde oglum suan oyle gaz sancısı ve sebepsiz yere aglamasi vardi doktor kolik oldugunu soyledi 3 -6 ay arasi biter dedi bide bir gaz damlasi verdi devamli kullaniyorm suan eskisi kadar aglamiyo ilk baslarda battaniyede salliyarak susturuyordm

Benimde oglum suan oyle gaz sancısı ve sebepsiz yere aglamasi vardi doktor kolik oldugunu soyledi 3 -6 ay arasi biter dedi bide bir gaz damlasi verdi devamli kullaniyorm suan eskisi kadar aglamiyo ilk baslarda battaniyede salliyarak susturuyordm
Birde 1 kaşık yağ verdim bagirsaklari calistigi icin hemen gazini cikartti aglamasi durdu gazı oldugu icin agliyodu durmadan suan gaz sıkısmasi yaşamiyor o kadar

Gazimiz bitti çok şükür de sürekli ağlamalar devam ediyor

Emzikte kullanmıyor verince öğürüyor. Etraftakiler sutunnyetiyor mu yetmiyor mubderken strese girdim. Sagdigim da tek göğsünden 60 ml çıkıyor ıkisinden 120 ml. Mama da almıyor. 5300 kilosu 59 boyu günde 6 7 defa dişli 34 defa kalalı bez değiştiriyorum
Allerjik veya kolikse bu durumu nasıl çözebilirim

Back