Kafa çok dolu olunca odaklanamıyorsundur o yüzden kuruluk olur acı verir. Bizde çok sık tartışırsak uzaklaşıyorum biraz süre veriyorum kendime geçiyor sonra. Bebeğin uykusunun derin olduğu saate kadar dinlenin eşiniz baksın size biraz destek olsun. Bütün gün yorulunca insan duşa bile üşeniyor çünkü :)Merhaba kızlar bu konuyla ilgili bir çok problem var ama bizimki biraz daha farklı sanırım. Hepsinde erkeklerde sorun var burda bende. Doğumdan beri istemiyorum. Tabi eşimin de suçu var. Belki tüm erkekler kadınlar böyledir bilmiyorum o hep istekli zaten hemen havaya giriyor hemen olsun istiyor. Ama ben öyle değilim bı ön sevisme istiyorum ama eşimin ön sevismesi çabuk geçiyor beni havaya sokamiyor. Ben aşkla dolu bı ön sevişme olsun istiyorum o kendine odaklaniyor. Çok yabancı dizi izlediğimi oradaki aşklardan çok etkilendiğimi söylüyor evet doğru ama bizim neden olamıyor önceden öyleydi. Bı de kafam çok kalabalık o sırada bir sürü şey düşünüyorum bebek uyanmasa bari ,saçlarım ıslak kalmasan erken bitse, dizi izlemeye vaktim kalır insallah, ve ailevi problemlerim. Ve depresyondayım. Ve eşimle son zamanlarda çok kavga ediyoruz ikimiz de her şeye sinirleniyoruz. Aramızdaki eski aşk azaldı gibi. Eşimi görünce etkilenmiyorum bile oysa çok yakışıklı ve bakımlı. Sorunlarımızı oturup konusalim diyoruz gülme krizine giriyoruz hemen şaka falan yapıyor. Evliliğimin başında vajinismus vardı kendi kendime çok kısa sürede yendim doğumdan sonra da isteksizlik oldu ilişki acı veriyor . Sizce ne yapmalıyım
Tükenmişlik sendromu da var sanırım. Artık hiçbir şey zevk vermiyor bana. Yemek yemek kahve içmek tatlı yemek film izlemek yürüyüş hiçbir şey. Pandemiden dolayı. Ama bu cinsel hayatımi etkilesin istemiyorm ne yapacağımı biliyor gibiyim yapamıyorumKafa çok dolu olunca odaklanamıyorsundur o yüzden kuruluk olur acı verir. Bizde çok sık tartışırsak uzaklaşıyorum biraz süre veriyorum kendime geçiyor sonra. Bebeğin uykusunun derin olduğu saate kadar dinlenin eşiniz baksın size biraz destek olsun. Bütün gün yorulunca insan duşa bile üşeniyor çünkü :)
Bebek kaç aylık?Tükenmişlik sendromu da var sanırım. Artık hiçbir şey zevk vermiyor bana. Yemek yemek kahve içmek tatlı yemek film izlemek yürüyüş hiçbir şey. Pandemiden dolayı. Ama bu cinsel hayatımi etkilesin istemiyorm ne yapacağımı biliyor gibiyim yapamıyorum
Kafan düzgün olmali ki diğer yerlerinde düzgün calissin kendini toparlamalı sin bı uzmana danışınMerhaba kızlar bu konuyla ilgili bir çok problem var ama bizimki biraz daha farklı sanırım. Hepsinde erkeklerde sorun var burda bende. Doğumdan beri istemiyorum. Tabi eşimin de suçu var. Belki tüm erkekler kadınlar böyledir bilmiyorum o hep istekli zaten hemen havaya giriyor hemen olsun istiyor. Ama ben öyle değilim bı ön sevisme istiyorum ama eşimin ön sevismesi çabuk geçiyor beni havaya sokamiyor. Ben aşkla dolu bı ön sevişme olsun istiyorum o kendine odaklaniyor. Çok yabancı dizi izlediğimi oradaki aşklardan çok etkilendiğimi söylüyor evet doğru ama bizim neden olamıyor önceden öyleydi. Bı de kafam çok kalabalık o sırada bir sürü şey düşünüyorum bebek uyanmasa bari ,saçlarım ıslak kalmasan erken bitse, dizi izlemeye vaktim kalır insallah, ve ailevi problemlerim. Ve depresyondayım. Ve eşimle son zamanlarda çok kavga ediyoruz ikimiz de her şeye sinirleniyoruz. Aramızdaki eski aşk azaldı gibi. Eşimi görünce etkilenmiyorum bile oysa çok yakışıklı ve bakımlı. Sorunlarımızı oturup konusalim diyoruz gülme krizine giriyoruz hemen şaka falan yapıyor. Evliliğimin başında vajinismus vardı kendi kendime çok kısa sürede yendim doğumdan sonra da isteksizlik oldu ilişki acı veriyor . Sizce ne yapmalıyım
1 yaşında konuyla ne alakası var:)Bebek kaç aylık?
Onu düşündüm. Ailemle ilgili sorunları asamıyorum. Ama bebeğime virüs bulastiririm korkusuyla gidemiyorum bı odada maskeyle anlattigimi da hayal edemiyorum bogulurum heraldeKafan düzgün olmali ki diğer yerlerinde düzgün calissin kendini toparlamalı sin bı uzmana danışın
Küçükse normal diyecektim :)1 yaşında konuyla ne alakası var:)
Yokk elbette yoruluyorum uykusuzum ama bebeğimin ilgisi yok:))Küçükse normal diyecektim :)
Lohusalık hormonlar vs bebek yoruyordur tabi ama benim doktorum bir yılı bulabilir eskiye dönmesi demişti bende de çok olurdu isteksizlik. Şimdi iki yaşında oğlum bir sıkıntı kalmadı.Yokk elbette yoruluyorum uykusuzum ama bebeğimin ilgisi yok:))
Emzirmede hormonlardan olabiliyomus ama cidden istemiyorumLohusalık hormonlar vs bebek yoruyordur tabi ama benim doktorum bir yılı bulabilir eskiye dönmesi demişti bende de çok olurdu isteksizlik. Şimdi iki yaşında oğlum bir sıkıntı kalmadı.
Evet anlatmak istediğim buydu. İlk bir yıl fazla hormon üretiyormuşuz doğum sonrası. Emzirirken mesela prolaktin salgılanıyor bu da cinsel isteksizlik yapıyor. Köşe bucak kaçıyordum hiç içimden gelmezdi. Sonradan düzeldi gerçekten. Eşin bu konuda biraz anlayışlı sabırlı olmalı. Bir de ne kadar çok ara verirseniz o kadar soğursun yinede çok reddetmemeye çalış yaşadıkların çok normal üzme kendini. Kilo sorunun yoksa keçiboynuzu özü tüket hem sütte yaparEmzirmede hormonlardan olabiliyomus ama cidden istemiyorum
Teşekkür ederim yıpratıyor bu duurm beni. Çünkü evdeyiz sonuçta tek eğlencemiz bu kaldıEvet anlatmak istediğim buydu. İlk bir yıl fazla hormon üretiyormuşuz doğum sonrası. Emzirirken mesela prolaktin salgılanıyor bu da cinsel isteksizlik yapıyor. Köşe bucak kaçıyordum hiç içimden gelmezdi. Sonradan düzeldi gerçekten. Eşin bu konuda biraz anlayışlı sabırlı olmalı. Bir de ne kadar çok ara verirseniz o kadar soğursun yinede çok reddetmemeye çalış yaşadıkların çok normal üzme kendini. Kilo sorunun yoksa keçiboynuzu özü tüket hem sütte yapar