- 24 Temmuz 2013
- 3.495
- 1.803
Merhaba kızlar bu konuyla ilgili bir çok problem var ama bizimki biraz daha farklı sanırım. Hepsinde erkeklerde sorun var burda bende. Doğumdan beri istemiyorum. Tabi eşimin de suçu var. Belki tüm erkekler kadınlar böyledir bilmiyorum o hep istekli zaten hemen havaya giriyor hemen olsun istiyor. Ama ben öyle değilim bı ön sevisme istiyorum ama eşimin ön sevismesi çabuk geçiyor beni havaya sokamiyor. Ben aşkla dolu bı ön sevişme olsun istiyorum o kendine odaklaniyor. Çok yabancı dizi izlediğimi oradaki aşklardan çok etkilendiğimi söylüyor evet doğru ama bizim neden olamıyor önceden öyleydi. Bı de kafam çok kalabalık o sırada bir sürü şey düşünüyorum bebek uyanmasa bari ,saçlarım ıslak kalmasan erken bitse, dizi izlemeye vaktim kalır insallah, ve ailevi problemlerim. Ve depresyondayım. Ve eşimle son zamanlarda çok kavga ediyoruz ikimiz de her şeye sinirleniyoruz. Aramızdaki eski aşk azaldı gibi. Eşimi görünce etkilenmiyorum bile oysa çok yakışıklı ve bakımlı. Sorunlarımızı oturup konusalim diyoruz gülme krizine giriyoruz hemen şaka falan yapıyor. Evliliğimin başında vajinismus vardı kendi kendime çok kısa sürede yendim doğumdan sonra da isteksizlik oldu ilişki acı veriyor . Sizce ne yapmalıyım