Doğum sonrası osteoporoz (kemik erimesi) yaşayan var mı?

Merhaba ben de aynı hastalıktan muzdaribim benimde doğumdan 2 ay sonra agrılarim başladı çok doktor gezdim logusalik depresyonu deyip gönderdiler ve gün geçtikçe agrılarım sırtımda belimde kalçamda derken ben hareket edemeyecek konuma geldim sonunda bir tane doktor kemik ölçümüne gönderdi omurgamda 5 tane çökme kırığı varmış kemik erimesi nden dolayi.bu hastalığı yaşayan annelerle ayrıntılı bir şekilde konuşmak fikir sahibi olmak istiyorum özelden yada burdan

Merhabalar hanfendi acaba care bulabildinizmi bende bes senedir bu hastalikdan kiriklardan kurtulamadim gorunce donus yaparsaniz cok sevinirim

Merhabalar bende ayni durumu şu an yasiyorum. Lutfen nasil atlattiniz bana da anlatirmisiniz lutfen

Mrblar üzerinden çok geçmiş ama aynı şey benimde başıma geldi acaba toparlanmaniz ne kadar sürdü ve sonrasında tekrar hamiel kaldınız mo umarım msjimi görürsünüz
Merhabalar atlattiniz mi.. su an bende ayni seyleri yasiyorum. Nasil oldunuz. Insallah hersey yolundadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…