Doğuma Hazırlık Doğum Sonrası Nasıl Bez Kullanacaksınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bitanecix

Annesinin Gül' üşü..
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
107
0
39
Merhabalar,

Hastanede doğum sonrası hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Bebek bezi tavsiye edenler kaç kg olanlardan aldınız? Biraz komik oldu ama boyutunu kestiremediğimden alamadım henüz, kocaman olup pijamalardan belli olmasını istemiyorum küçüğüde problemfisfisfis yardımcı olursanız sevinirimdelikafadulden

bana kızımın bezınden kullanmışlardı sonda çıktıktan sonra
kuzenımde hasta bezi kullanmışlar geceliğin altında öyle kocaman durmuyordu bence daha rahat olur
hasta bezi alıcam bu gidişimde

yaa kızlar normal ped olmuyormu? ben normal ped aldım valla doğum yapmış arkadaş normal ped dedi bilseydim hasta bezi alırdım.

bazı hastaneler hasta bezini filan kendileri weriyo..sormak lazım önceden imkanlarını..ben gece boyu ped aldım..hastanede hasta bezi weiryolar...

canımgenelde ilk günlerde pamuk öneriyorlar dr.lar..ve en son arkadaşım doğum yaptı sargıbezi ile hazırlanmış pamuk vermişler..özelde doğum yaptığı halde daha sağlıklı diye....bende ilk doğumumda 3-5 gün sargıbezi ve pamuk kullanmıştım ama yinede hast.çantama ped koydum ne olar ne olmaz diyeeyerimseniben

hastaneden veriyorlar zaten ayrıca normal dogumu bılemem ama sezeryanda fazla kanama olmuyor normal ped yeterli

bende hasta bezi almayı düşünüyorum ama önce p.tesi kontrole gittiğimde sorucam hastane veriyomu die, veriyosa eğer almam

evet doğru sezeryan ile doğumda fazla kanama olmuyor yatağın üzerınde zaten hasta bezi oluyor normal gece pedlerınden alsam daha iyi olur

Bende normal ped düşündüm ama her olasılığa karşı ne bilim kanama fazla olur falan tam tedbir olsun diye bebek yada hasta bezi düşünmüştüm.sanırım hasta bezi daha mantıklı bebek bezine nazaran.Paylaşımlarınız için teşekkürler bu aradazemuszemus

Merhabalar,

Hastanede doğum sonrası hangi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz? Bebek bezi tavsiye edenler kaç kg olanlardan aldınız? Biraz komik oldu ama boyutunu kestiremediğimden alamadım henüz, kocaman olup pijamalardan belli olmasını istemiyorum küçüğüde problemfisfisfis yardımcı olursanız sevinirimdelikafadulden

canım doğumun özel hastanede olucaksa hasta bezi koyuyolar

ben ekstra bişiy almadım hastabezi koyarlar gerçi bayagı büyük oluyomuş ama zaten ilk ayaga kalktıgımda oğlumun bezinden kullanırım prima yenidoğan almıştım diğerlerine göre en ince ve kibar olan o birde en büyük boy orkid aldım molped gece sık sık kontrol edersem sızdırmaz diye düşünüyorum
yerimseniben

arkadaşlar dün hasta neolur ne olmaz diye hasta bezi almaya gittim eczaneye kocaman bi paket çıkardı eczacı bunların teker teker satıldıgı biyer yokmu yoksa böyle koca paketmi alıcaz

canım ben sezeryan oldum. bana hastanede kalın kadın pedlerinden ikisini uç uca yapıştırıp koydular. hastaneden çıkana kadar da öyle kullandım. eve gelirken de hastanede verilen pedlerden kalmıstı, 1-2 gün de tek olarak kullandım sonra normal ince pedlere geçtim ben.

hasta bezine ne gerek varki, hastanade gazlı bezle pamukla geçiriyorsun. devamlı değişiyorlar zaten. evde de gece pedleri yeterli

kızlar ben hasta bezi almıstım ama pette koydum doğum çantama her ihtimale karşı.hastaneye gider gitmez hasta bakıcı hasta bezi istedi benden .. onu koydular..hasta bezinin üstüne de sargı beziyle sarılmıs pamuk koydular..zaten ilk an kanama yoğun oluyor anca idare etti beni..rahat ettim hiç taşmadı.götürdüğüm pedi hastanede hiç kullanmadım..ilk iki gün hasta bezi kullanmaya devam ettim..eve geçince normal pet koydum..

bu arada ben de sezeryan oldum ama kanamam çoktu..yani sezeryan olacaklar ona aldanmasın..hiç belli olmuyor..her ihtimale karşı tedbirli olmak gerek.

poffff ne zorşeyler bunlar yaa her bir şey detay yani düşün düşün dur işin yoksa :) detaytları düşünmekten yoruldum artık :)

ablamda özel bi hastanede doğpum yapmıştı onada hasta bezinin içine gazlı bez sarılı pamuk yerleştirip öyle koymuşlar kendiler 2 saatte bir filan değiştirmişler çekmecesinede yedek koymuşlar lazım olursa diye hastane çıkışındada bi kaç tane hazırlayıp peşine vermişler ne güzel ilgi dimi

pendik özkan hastanesinde yapmıştı doğumunu

Eğer normal doğum olacaksa hasta bezi almalısın ilk günler kanaman fazla olur ped yeterli gelmez birde norm doğumda ped dikiş yerlerine acı veriyor ben kullanamadım kanamam azaldığı halde ped yerine havlu kağıt kulandım sık sık değiştirip kuru tuttum böylelikle dikişlerim kolay toparlandı çocuk bezi hiç duymamıştım olurmu bilmiyorum ama kilona uygun bir hasta bezi alıp kullanmanı tavsiye ederim

X