Doğum sonrası Mısır yenir mi

Bana gaz yapmiyor, ama size yapiyorsa yemeyin. Emziriyorsaniz bebege de yapacaktir.

Ben her şeyi yedim. Yemeklerin üzerine az kimyon serp tuz serper gibi. Yoğurda falan kimyon nane bir şeyler karıştırıp ye. Gazın olmaz/sütte de olmaz

Deneyip görmeniz lazım. Günün erken saatlerinde yiyin ki gaz yaparsa da gece uykusunu çok etkilemesin.

Sezaryen dikislerinin zorlanmamasi icin 10 gün bakliyat, ishal/gaz yapacak gidalari onermiyorlar. Yani bagirsaklarinizi yoracak seylerden uzak durmaniz iyi olur

Kızlar merhaba
Ben sezeryan doğum yapalı 3 gün oldu da süt mısır yenir mi
Ben herşey yedim gaz yaparmı diye korkma ye mısır sütüde arttırır fasülye nohut mercimek vs gaz yapar diye düşünme herseyden ye kendi tabağına biraz Kimyon koy gaz yapmaz sütün de artar bebek de beslenir

Sezeryandan ötürü yenmez denen yiyecekler varsa bilemem ama ilk 10 gün falan bebekte gaz sancısı olmuyor daha. Yiyecekseniz şimdi yiyin bence az bir miktar, sonra 3 aya gelene kadar falan yemeyin. Üstteki arkadaşlar her şeyi yedim diyor, ben de gaz yapan hiçbir şeyi yemedim gene de sıkıntı çekti bebeğim. En iyisi riske etmemek bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…