Doğum sonrası mide ağrısı

Şikayetiniz geçtimi ben bi süredir buraya giriş yapamadım benimki kendiliğinden geçti birazda sıcak suyun faydasini gördüm sabahları aç karniniza sıcik su için geçmediyse umarım geçmiştir

Çok üzücü bi durum bende öyleydim anneliğimin en heyecanlı zamanlarında ne yazıkki hastanelerde sabahladık ama kendiliğinden geçti şükür

Wallla cnm o ağrıyı rabbim dusmanima vermesin aynı sikayetler bendede oldu halen öylede .bayilicak gibi oluyordum .acile gidiyordum gaz sıkışması falan dediler baktım olucak gibi değil iki gün önce hastaneye gittim tahlil ultrason derken safra kesemde taş çıktı hemen gel ameliyat ol dedi Kizim küçük nasıl giderim iğne ilaç kullanıyorum şimdilik.bide eczacida aynı durumdaymis bı aralar bende hersabah ackarna yarım çay bardagina zeytin yağı ve limon sıkıp içtim bı sure sonra ağrım falan kalmadı taş düştü dedi .bende deniyorum bakalım inslalh şifa olur denemk istersen aklında bulunsin yani çünkü çok zor bı durum hiç beklemediğn bı anda tutuyor ağrısı

İnş başka bişeye gerek kalmadan kendiliğinden kurtulursun canım yaa bebek olunca cok zor Rabbim yardımcın olsun

Herkese merhaba cevap yazamadım. Benimde safrakesemde taş ve çamur çıktı. Bende zeytinyağ limon kürünü duydum ve yaptım. Onunla alakası var mıdır bilemiyorum ama daha kötü oldum taşım yerinden oynadı ve kanala düşüp tıkadı üstüne bir de sarılık oldum ve pankreas iltihaplanması yaşadım. Bir hafta hastanede yattım değerlerim düştükten sonra taburcu ettiler. 1 ay sonra da safrakesemi aldılar. Çok şükür şimdi iyiyim ağrılarım bitti. Herkese çok geçmiş olsun. Kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum bu işler ertelemeye gelmiyormuş vakitlice ameliyat olmak en iyisiymiş. Bu arada ben İstanbul’da haydarpaşa numune hastanesinde Ali Sürmelioğlu’na ameliyat oldum. Alanında mükemmel bir doktor. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim.

Merhaba bu ağrıdan bende de oldu. Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi sırtıma vuruyordu. Ama geçti şu an yok artık. 5 ay oldu doğum yapalı. İlk 3 ay sürdü.sanirim geçici bişey. Geçmiş olsun.
iyi günler seneler sonra aynı dert için derman ararken buldum paylaşımı nasıl geçti o ağrınız

Miğde ilaci emizrirken kulanilabiliyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…