Doğum sonrası mide ağrısı

SelmAlikskn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
14
1
36
36
Doğumdan sonra midemde aşırı bi ağrı oluştu öyleki sırtıma vuruyor nefes aldırmıyor dik duramıyorum mide bulantısı yaşıyorum kıvrandırıyor hastaneye gidiyorum bulunduğum yerde çok iyi hastane de yok çözüm üretemiyorlar ama ben bu ağrılara dayanamıyorum bebeğimi kucağıma alıp emziremiyorum bile çok zor durumdayım benim şikayetimle aynı şikayeti olan arkadaşlar varsa ne yaptılar geçirdiler mi bu ağrıları banada yardımcı olabilirmisiniz çok acil cevap bekliyorum yardımcı olursanız duacınız olurum...

Merhaba bu ağrıdan bende de oldu. Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi sırtıma vuruyordu. Ama geçti şu an yok artık. 5 ay oldu doğum yapalı. İlk 3 ay sürdü.sanirim geçici bişey. Geçmiş olsun.

Merhaba bu ağrıdan bende de oldu. Aynen sizin tarif ettiğiniz gibi sırtıma vuruyordu. Ama geçti şu an yok artık. 5 ay oldu doğum yapalı. İlk 3 ay sürdü.sanirim geçici bişey. Geçmiş olsun.
Hastaneye gitmediniz mi bi ilaç yada tedavi uygulanmadı mı yada bitkisel bi tedavi bana ne önerirsiniz

Hastaneye gitmediniz mi bi ilaç yada tedavi uygulanmadı mı yada bitkisel bi tedavi bana ne önerirsiniz
Gittim bişey yok denildi. Sonrada geçti.ama çok şiddetli değildi. Bi de emzirirken yamuk durunca daha çok ağriyordu. Pozisyonunuza dikkat ederim derim.

Gittim bişey yok denildi. Sonrada geçti.ama çok şiddetli değildi. Bi de emzirirken yamuk durunca daha çok ağriyordu. Pozisyonunuza dikkat ederim derim.
Öncelikle dikkate alıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim beni rahatlattınız safra kesesinden şüphelendi doktorlar ultrasona girmem gerekti ama hastanenin ultrason görevlisi yok bulunduğum yerde özel hastanede yok imkanlarım çok kısıtlı inşaallah benim ağrılarımda ciddi değildir umarım kendiliğinden geçer tekrardan çok teşekkür ederim...

Peki kabızlık sorunu var mıydı? On iki parmak bağırsak ağrıları sırta vurur.

Evet ayıptır söylemesi basur bile çıkmıştı doğumdan sonra kabızlık oldu ama basur ilaç kullandım geçti kabızlık devam ediyo malesef
Aslında tüm ağrılarınız bundan kaynaklanıyor inanın çocukluğumdan beri mide problemleriyle uğraşıyorum.ben de şuan hamileyim malum gebelikte de sindirim sistemini yavaşlıyor sabah aç karnına ve gün içinde icebilecegim sicaklikta su içiyorum bu çok rahatlatıyor. Ayrıca yemek yerken mide asidine uygun içecekler tüketiyorum. Mesela erik suyu hazırlıyorum , portakal suyu , limonata, yemeklerden sonra ihlamura limon sıkıyorum, Dr magnezyum vermişti suya atılan ve o da etkili . Yani besinlerin parçalanmasına katkıları çok . Doğumdan sonra şiddetli kabızlık oluyormuş ben de konserve erik suları hazırladım doğumdan sonra sorun yaşamamak için çünkü dikişleri falan da etkiliymus. İnşallah faydalı olur sizin içinde. Sıcak suyu ihmal etmeyin inanın bana çok faydası oldu afedersiniz ama artık hergun cikiyorum tuvalete.

Çok teşekkür ederim ilgi ve alakanız için vakit ayırdığınız için bu ara herşeyi denemeye çalışıyorum rezene kimyonlu sıcak su kimyonlu yoğurt sıcak suyuda deniycem magnezyum reçeteyle verilen bi ilaç mı onu da deneyebilirmiyim doktora görünmek istiyorum ama sinobun ilçesinin köyünde eşim imamlk yapyo haliyle fazla açılamıyoruz sinoptaki hastanelerde yetersiz samsundan araştrma hastanesinden de randevu alamıyorum acaba kullanabilirmiyim o bahsettiğiniz ilacı da

Bu zaten ilaç değil bir vitamin gebeligim için Dr yazdı ama reçetesiz de alınabiliyor.bem küçük bardakta pek içmiyorum onu büyük 330 ml lik bardaklarda içiyorum tadı da çok güzel. Yine de aile hekimliğinde falan bir vitamin değerlerinize baktırın çünkü herşeyin fazlası zarar . Gerçi benim dr um da ölçüm yapmadı günde bir bardaktan fazla içmiyorum Zaten.

Anladm canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun diğer arkadaşta sizde çok rahatlattınız beni çok korkuyodum kendimi safra kesesi taşına o kadar inandırmıştım ki şuan daha rahatım tavsiyelerinize uycam hayırlı akşamlar dilerim...

Rica ederim cekenin derdinden çekenler anlar
Bir de çok iyi cigneyin yemekleri aklıma gelmişken söyliyim dedim

Rica ederim cekenin derdinden çekenler anlar
Bir de çok iyi cigneyin yemekleri aklıma gelmişken söyliyim dedim
Aynen öyle iyiki buraya üye oldum bu konu sebep oldu üyeliğe :) etrafımda hiç bu konu hakkında bilgisi olan yok yemekleri malesef doğumdan sonra bebeğime yetişmek için hızlı hızlı yedim alşkanlk oldu halada devam ediyorum o alşkanlığa bundan sonra daha dikkatli olucam...

Bende de oldu safra kesesi taşı yüzünden oluyormuş bebeğim 5 aylıktı ameliyat oldum kurtuldum o ağrıdan cok şükür

Bende de taş varmış safra kesemde bebeğim daha 1 buçuk aylık acaba doğum mu tetikliyor bu taşların oluşumunu.. sizin ameliyat nasl geçti çok ağrılı mi ameliyat sonrası

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun.Aynı problemi bende yaşıyorum siz nasılsınız şu anda peki?

Dediginiz herseyi ayni sekilde bende yasiyorum bebegim 8 aylik hala devam ediyor. Bi ara gecti zannettim 3 ay hic olmadi dun yine ayni seyi yasadim bebegim iki adim otemde agliyo ve ben kalkip bakamiyorum bile. Bnde defalarca hastaneye gittim bi cozum bulunamadi dun kan testi verdim ekg cekildi bugun sonuclari doktor gorcek . Sonuclari sizede bildiririm mutlaka. Ayni seyi yasiyoruz allah yardimcimiz olsun

Herkese merhaba; uzun zamandır bu konuda yorum yazılmamış ama ben de bir ay önce doğum yaptım. Ve şikayetlerim tam olarak aynı. Mideme aşırı kramplar giriyor ve sırtıma vuruyor ağrısı nefes aldırmıyor. Demir ilacından zannedip ilacı da bıraktık fakat herhangi bir iyileşme olmadı. Bu durumu yaşayıp nedenini öğrenen ve tedavisi için uyguladığınız bir yöntem var mıdır? Doktorlar miğde koruyucu verip gönderiyor. O da bir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…