• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası mekik

MARTI30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
58
0
36
İzmir
merhabalar,

sezaryanla doğum yaptım 2,5 ay önce bebeğime maalesef süt veremedim ve şu an diet yapabiliyorum.basit sporlarda yapıyorum ama mekik çekmek isitiyorum göbeğim için. ne kadar süre sonra mekik çekilebilir acaba ?

merhabalar,

sezaryanla doğum yaptım 2,5 ay önce bebeğime maalesef süt veremedim ve şu an diet yapabiliyorum.basit sporlarda yapıyorum ama mekik çekmek isitiyorum göbeğim için. ne kadar süre sonra mekik çekilebilir acaba ?

süt verememene üzüldüm:(
ben de mekik çekmek istiyorum ama sezaryenden sonra iç dikişlerin 6 ayda %80i iyileşiyormuş. doktorum ilk 6 ay karnını zorlarsan dikiş ipleri sağlamdır bir şey olmaz ama dokular zarar görür dedi. fıtık olurmuş..ben de en azından 5 ayı doldurmayı bekliyorum.

süt verememene üzüldüm:(
ben de mekik çekmek istiyorum ama sezaryenden sonra iç dikişlerin 6 ayda %80i iyileşiyormuş. doktorum ilk 6 ay karnını zorlarsan dikiş ipleri sağlamdır bir şey olmaz ama dokular zarar görür dedi. fıtık olurmuş..ben de en azından 5 ayı doldurmayı bekliyorum.

mekik için biraz daha bekliycez mecbur ,
sağolun bilgi için

Benim doktorum sezaryenden 2 ay sonra yapabilirsin demişti. Ha hic yapmadım, koca göbek duruyo, o ayrı.

Benim doktorum sezaryenden 2 ay sonra yapabilirsin demişti. Ha hic yapmadım, koca göbek duruyo, o ayrı.

ben de nette bir dr.a sordum o da 2 aydan sonra tüm aktif sporlar yapılabilir diye cevap verdi
4 ay bekliycem ben yine ,şimdilik leslie ile yürüyüş yapıyorum kilolar gitsin de :1: göbeği de eritiriz er geç inşallah

Back