doğum sonrası korse tavsiye eder misiniz?

Kuşakla derken cnm ?
Yanı carsaf tarzı bırseyı dolayıp sabıtlıyormusun acaba ?=

ya benım doğum sonrası kayınvalıdem ve annem göbegını saralım dedı çarşafla,saçmalamayın bırakın bu işleri hangı devırdeyız ben korse gıreyım dedımama sonuç hüsran keske sardırsaydım 2 ay korse gıymeme ragmen gobegım kaldı.

onun devirle falan hiç alakası yok canım.
annem sardı iyikide sarmış..
en sıkı korse bile kısa zamanda öyle toplayamazdı..

doğumdan 1 hafta sonra doktorumun da onayıyla korse kullandım gün içerisinde aklım estikçe biraz takıyordum sıkılınca çıkarıyordum.
doğumdan tam 3 veya 4 ay sonra hamilelik öncesi kiloma düştüm
görenler bebeğimi yeğenim sanıyordu inanmıyordu kimse doğum yaptığıma
ama benimki farklı bir korseydi resim ekleyemedim ama internette buldum örneğini linkini veriyorum
KIFIDIS CHİEF T.WA.301 3 BANTLI KORSE

aynı zamanda ben mekikte çektim hani total care diye bir mekik aleti varya onunla
hiç kendimi zorlamadan
gün içerisinde her fırsatta oturup çektim

şimdi ne göbek ne kilo hiçbişey yok

bildigim kadarıyla korse esnedigi için göbek bırakıomuş ama çarşaf yada kuşak esnemedigi için daha sıkı tutuo tabi bu sadece gündüzleri ve normal dogum yapanlar için die biliorum.

Ben de ikiz doğurduğum için, doğumdan sonra epey bir karnım vardı. Doktoruma korse giyip giyemiyceğimi sormuştum. O da çok sıkı bir korse giymenin, aylarca bebekten dolayı yer değiştirmiş iç organların doğal yerlerine dönüşünü engelleyeceğini ve dolayısıyla fazla sıkı bir korsenin sağlıklı olmadığnı söylemişti. Ben de tesadüfen internetten cpanty diye bir sezeryan sonrası kullanılan özel korse bulmuştum. Bu korse doğum yapmış annelerin anatomisine göre hazırlanmış, o sebeple karnı toparlıyor, bir parça sıkıştırıyor ama fazla sıkmıyor. Doktoruma bunun uygun olup olmadığını sordum. İnternet sitesini birlikte inceledik, kendisi onay verdi. Bu korsenin bir özelliği de sezeryan yerinin üzerine gelen özel bir alan var. O alan medikal bir silikondan yapılmış, yara yerini rahatlatıyor. Ben faydasını gördüm. Eğer hala ihtiyacın varsa, sezeryankulodu.com'dan bir incele istersen.

Tekrar geçmiş olsun, bebeğini sağlıkla ve mutlulukla büyütmen dileğiyle.

Amam giymedim hiçte bişey olmadı olacağı varsa oluyor bence sıkılırım ben sen nasıl dayancan Allah kolaylık versin

merhaba stanbu,

hangi tür korse kullandın. ben daha önce sezeryan olan bir bayanın blogunda okumuştum, kancalı korselerden kullanmıştı. ama şimdi o blogu tekrar bulamıyorum 3 ay sonra kısmetse ikinci bebeğimi doğuracağım ve bu sefer kesinlikle korse kullanmak istiyorum.

kesinlikle ederim ilk başlardan takmadım sonra bi arkadaşım napıyosun sen niye korse takmıyosun heryerin salcak dedi o takmıştı ve bi gram fazlalığı yoktu o öyle dedikkden sonra sürekli taktım oğlum nerdeyse 3 aylıkdı hala takıyodum o sıcakda nasıl terletiyodu bide dar ve sauna etkili bişeydi annemindi aklıma o gelmişdi ve ben doğumda 24 kilo almıştım çok fenaydım tam 2 buçuk ayda her yerim toparlandı bütün kilolarımı verdim ve en ufak bi sarkıntılık kalmadı herkes benden ümidi kesmişti sarkıcam zannettiler ama gören inanamadı terle birliktide eridi gitti resmen

ya ben doğum yapalı 2 ay oldu ve ne göbek gitti ne de kilolar hamilelikte 20den fazla almıştım ve sadece bu zamana kadar 12 kilo verebildim ama gel gör ki göbek 9 aylık gibi 5 6 bile değilkorse için geç mi kaldım acaba(

benim bebeğimde 3 aylık. bende kullanmadım ve kilo vermek yerine sürekli alıyorum. ben tamamen geç kalmışım demekki

Selam arkadaslar, okadar cok korse cesiti varki hangisini alacagimi sasirdim ve En sonunda buna karar verdim....
veyahut nasil birsey tavsiye edersiniz resimli yayinlarsaniz cok sevinirim...

Son düzenleme:
benim bi sene oldu doğum yapalı, shapewear aldım geçenlerde bir düğüne gittim elbisemin altında hem belli olmadı hem de heryerimi toparladı.
doğumdan hemen sonra nasıl olur bilmiyorum.

Ben aldim hazirladim,ilk bebegimde gobegim olmamisti ama her ihtimale karsi tedbirimi alayim,gobekten igrenen birisi olaraktan....

21 gün önce normal doğum yaptım.karnım çok büyüktü bi de sivriydi zayıftım hamilelikten önce.doğumdan sonra göbeğim soluk balon gibi oldu simsiyah ve buruşuk. sordum doktora korse takayım mı diye damarların tıkanır ölürsün takma lohusalıktan sonra tak dedi şimdi yarıya geldim takmaya başlıcam inşallah buruşukluk gider.... 20 kilo almıştım 10 kilo verdim zaten bakalım kalan 10 kiloyu nasıl vericem...

Son düzenleme:
Ben 3 cocuk dogurdum hicccccc göbegim yok 3.dogumumu 4.5 ay önce yaptim ki karnim akillara zarar sipsivriydi ama indi masallah hic yok.Bide basenler inse goren napdin sen der cunkiii 3 bebegimdede dogumdan 3gun sonra gecirdim korseyi her dogumumda 20kilo ustu aldim hemen toplandim bunda 27 aldim 19 kilo gitti gobekte gitti.Termal masajli korse kullandim ben memnunum birde disari cikarken basit korselerden ama en kucuk boyundan aldim zorla girdim icine nefes alamasamda zorlansamda .belki oda fayda etmistir bide 6 ay giyerim ben korseyi anca icden toplasin diye.sezeryan olmadim hic sezeryanli arkadaslar yine de bir bilene sorsun derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…