- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
- Konu Sahibi tobeamisare
-
ben doğumun ertesi günü anneme kuaşkla sımsıkı sardırdım karnımı 4 gün böyle gezdim iniverdi hemen karnım..sonrasındada mayo şeklinde pazardan aldığım bir korseyi giydim..spor yaparken çıkardım..genelde dışarıda giydim evde pek giymedim zaten şu kuşak işi bayağı işe yaramıştı
ya benım doğum sonrası kayınvalıdem ve annem göbegını saralım dedı çarşafla,saçmalamayın bırakın bu işleri hangı devırdeyız ben korse gıreyım dedımama sonuç hüsran keske sardırsaydım 2 ay korse gıymeme ragmen gobegım kaldı.
Merhaba,
Ben sezeryanla doğum yaptım ama hemen ertesi gün korsemi giydim hiç ağrı sancı yapmadı çokta memnunum şimdi ne göbeğim nede sarkmam var hiç doğum yapmamış gibiyim ben kesinlikle tavsiye ederim canım.:90:
kesinlikle ederim ilk başlardan takmadım sonra bi arkadaşım napıyosun sen niye korse takmıyosun heryerin salcak dedi o takmıştı ve bi gram fazlalığı yoktu o öyle dedikkden sonra sürekli taktım oğlum nerdeyse 3 aylıkdı hala takıyodum o sıcakda nasıl terletiyodu bide dar ve sauna etkili bişeydi annemindi aklıma o gelmişdi ve ben doğumda 24 kilo almıştım çok fenaydım tam 2 buçuk ayda her yerim toparlandı bütün kilolarımı verdim ve en ufak bi sarkıntılık kalmadı herkes benden ümidi kesmişti sarkıcam zannettiler ama gören inanamadı terle birliktide eridi gitti resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?