- Konu Sahibi tobeamisare
-
Merhaba,
Ben sezeryanla doğum yaptım ama hemen ertesi gün korsemi giydim hiç ağrı sancı yapmadı çokta memnunum şimdi ne göbeğim nede sarkmam var hiç doğum yapmamış gibiyim ben kesinlikle tavsiye ederim canım.:90:
Yazdıklarınızı okuyunca allah benim bela mi versin diyesim geldi . Bir ay oldu doğum yapalı. Biz simdi korse alalım mi yoksa iş işten geçti mi hakkaten ;-( Ay içler acısı haldeyim yaa
kuşumm deme öylee tövbe deee:))))) korse almasanda bi sar sen senin dogum benden yakın en azından:)
bayanlar bu konu kimsenin ilgisini çekmiyo anlaşılan herkes göbeğinden memnun.yinede sonkez sorayım doğum yapan anneler doğum sonrası nasıl bir korse kullandınız bedeniniden bir beden küçük mü almak lazım yoksa tam beden mi.gevşiyo bi müddet sonra küçük al diyorlar.lütfen bi tavsiye
Kendi bedeninden küçük al ben çok kilo aldım die xl aldım büyük geldi large aldım büyük geldi ki ben 22 kilo aldım midyum ile değiştirecekler bugün..Üzerimde de var şimdi göbeğimi baya topladı hem yataktan kalkar iken çok rahat oluyor amelyat yerim çok ağrıyordu şimdi daha iyi çünkü sıkı duruyor öbür türlü bir sağa bir sola sallanıyor gibi geliyor.. Ben tavsiye ederim..Hiç çıkarmıyorum ben 40 çıkana kadar giy dediler gece gündüz bende giyiyorum =)))
anneler ben 33. haftadaaayım.doğumdan sonra toparlanmak için korse ne zaman giyilir?bir de ne marka nasıl bir korse tavsiye edersiniz. şimdiden alıp koyayım diyorum.çok mu erken?güzelcevaplarınızı bekliyorum
bayanlar bu konu kimsenin ilgisini çekmiyo anlaşılan herkes göbeğinden memnun.yinede sonkez sorayım doğum yapan anneler doğum sonrası nasıl bir korse kullandınız bedeniniden bir beden küçük mü almak lazım yoksa tam beden mi.gevşiyo bi müddet sonra küçük al diyorlar.lütfen bi tavsiye
cnm ben large giyiyorum midyum beden mi alacağım şimdi??
Evet canım..yoksa toparlamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?