• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası korse tavsiye eder misiniz?

tobeamisare

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
42
0
36
Konya
anneler ben 33. haftadaaayım.doğumdan sonra toparlanmak için korse ne zaman giyilir?bir de ne marka nasıl bir korse tavsiye edersiniz. şimdiden alıp koyayım diyorum.çok mu erken?güzelcevaplarınızı bekliyorum:10::16:

ben doğumun ertesi günü anneme kuaşkla sımsıkı sardırdım karnımı 4 gün böyle gezdim iniverdi hemen karnım..sonrasındada mayo şeklinde pazardan aldığım bir korseyi giydim..spor yaparken çıkardım..genelde dışarıda giydim evde pek giymedim zaten şu kuşak işi bayağı işe yaramıştı

Merhaba,
Ben sezeryanla doğum yaptım ama hemen ertesi gün korsemi giydim hiç ağrı sancı yapmadı çokta memnunum şimdi ne göbeğim nede sarkmam var hiç doğum yapmamış gibiyim ben kesinlikle tavsiye ederim canım.:90:

korseden önce gerçekten bir kuşakla sımsıkı sar..o daha etkili..2,5ay oldu doğum yapalı ben çok bunaldım çoksaramadım biraz var göbeğim şimdi

Merhaba,
Ben sezeryanla doğum yaptım ama hemen ertesi gün korsemi giydim hiç ağrı sancı yapmadı çokta memnunum şimdi ne göbeğim nede sarkmam var hiç doğum yapmamış gibiyim ben kesinlikle tavsiye ederim canım.:90:

Hemen ertesi gün nasıl korse giydiniz ? Dikişlere zarar vermiyor mu ?

Yazdıklarınızı okuyunca allah benim bela mi versin diyesim geldi . Bir ay oldu doğum yapalı. Biz simdi korse alalım mi yoksa iş işten geçti mi hakkaten ;-( Ay içler acısı haldeyim yaa

Yazdıklarınızı okuyunca allah benim bela mi versin diyesim geldi . Bir ay oldu doğum yapalı. Biz simdi korse alalım mi yoksa iş işten geçti mi hakkaten ;-( Ay içler acısı haldeyim yaa

kuşumm deme öylee tövbe deee:))))) korse almasanda bi sar sen senin dogum benden yakın en azından:)

kuşumm deme öylee tövbe deee:))))) korse almasanda bi sar sen senin dogum benden yakın en azından:)

Babanem diyoki kalçan aşağı iner sararsan boyle üst kısmıda sarıldığından dik yerler aşağı bakarmış saralım dedim.Yine de denedim sarmayı ama dikişim ağrıyınca çıkardım.
Ya tam odamın kapı karşısında boy aynası var bi de.Günde kırk kere o göbeğin çirkinliğini görüyorum. Normalde de büyükte aynada daha kötü duruyor. Iyice depresyona soktu beni.Bu hafta bir korse alıcam çıkıp inşaallah

Son düzenleme:
bayanlar bu konu kimsenin ilgisini çekmiyo anlaşılan herkes göbeğinden memnun.yinede sonkez sorayım doğum yapan anneler doğum sonrası nasıl bir korse kullandınız bedeniniden bir beden küçük mü almak lazım yoksa tam beden mi.gevşiyo bi müddet sonra küçük al diyorlar.lütfen bi tavsiye

bende sezeryanla doğum yaptım.
korse giyorum hergün 3-4 saat ama hala göbegim var
ben hata yaptım 20 gün sonra giymeye başladım çünkü.
özel bir korse almadım evimde giydiğim en küçük beden
korsem vardı onu giyiyorum.
bakalım neyapacagız.

bayanlar bu konu kimsenin ilgisini çekmiyo anlaşılan herkes göbeğinden memnun.yinede sonkez sorayım doğum yapan anneler doğum sonrası nasıl bir korse kullandınız bedeniniden bir beden küçük mü almak lazım yoksa tam beden mi.gevşiyo bi müddet sonra küçük al diyorlar.lütfen bi tavsiye

Kendi bedeninden küçük al ben çok kilo aldım die xl aldım büyük geldi large aldım büyük geldi ki ben 22 kilo aldım midyum ile değiştirecekler bugün..Üzerimde de var şimdi göbeğimi baya topladı hem yataktan kalkar iken çok rahat oluyor amelyat yerim çok ağrıyordu şimdi daha iyi çünkü sıkı duruyor öbür türlü bir sağa bir sola sallanıyor gibi geliyor.. Ben tavsiye ederim..Hiç çıkarmıyorum ben 40 çıkana kadar giy dediler gece gündüz bende giyiyorum =)))

Kendi bedeninden küçük al ben çok kilo aldım die xl aldım büyük geldi large aldım büyük geldi ki ben 22 kilo aldım midyum ile değiştirecekler bugün..Üzerimde de var şimdi göbeğimi baya topladı hem yataktan kalkar iken çok rahat oluyor amelyat yerim çok ağrıyordu şimdi daha iyi çünkü sıkı duruyor öbür türlü bir sağa bir sola sallanıyor gibi geliyor.. Ben tavsiye ederim..Hiç çıkarmıyorum ben 40 çıkana kadar giy dediler gece gündüz bende giyiyorum =)))

cnm ben large giyiyorum midyum beden mi alacağım şimdi??

Merhaba ben yeni üye oldum sizlerle tanışmak çok güzel

bende 8 aylık hamileyim kısmet olursa nisan sonunda doğum yapacağım bir oğlum olacak korse giymeyle ilgili bende çok şey duydum bana dedilerki korse giyersen rahim sarkar dediler. Aslında korse giymek karnın toplanması için gerekli diye düşünüyorum

anneler ben 33. haftadaaayım.doğumdan sonra toparlanmak için korse ne zaman giyilir?bir de ne marka nasıl bir korse tavsiye edersiniz. şimdiden alıp koyayım diyorum.çok mu erken?güzelcevaplarınızı bekliyorum:10::16:

elija doğum sonrası toparlayan korse varr ama dr demeli ne zaman kullanmanız gerektiğini sezeryanlıysanızz dikişleriniz olacak bu yüzden acele etmeyin havasız bırakmayın o bölgeyi 1 ay bekleyin en azından

herz zaman 1 beden küçüğünü almalısın belkiide 2 benden vucüt yapını en ii sen bilirsin

Back