• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolarını kaybetip kazanmak isteyen var mı

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
doğumdan önce 47 kiloydum 59 kiloda doğurdum.aradan 4 ay geçti şimdi yine 47 kiloyum ama kilo aldığımda öyle güzel olmuştumki ben hamileelikteki kilolarıma dönmek istiyorum.
yemem iyi.ama uyku yok pek.bide bebeği indir kaldır emzir çok eritiyo inanın doğumdan sonra kilo veremeyenlere şaşırıyorum belkide bünye meselesi.keşke ben de öyle kalsaydım.galiba bu gidişle 47nin de altına inicem.emzirme bitince toparlar mıyım acaba.

canım ben de 45 kiloyla hamile kaldım60la doğum yaptım şu anda yine 45e düştüm oğlum 1 yaşında.ben de kilolarımı geri istiyorum ama biraz da yapısal sanırım.emziriyorum oğlumu devam sütü de veriyprum.nasıl eski kilolarımızı alırız acaba:44:

emzirmek çok kilo kaybettiriyormuş zaten bunu hissediyorum ben ne zaman emzirsem ya da sütümü sağsam öyle yorgunluk oluyor ki bi de çok terliyorum.emzirmenin kilo kaybettirdiği kanatindeyim.ama daha biz yolun başındayız sizin yine bir yıl olmuş.bu arada ben iki gündür akşamları süt bebe bisküvi fındık ceviz badem ezmesi ballı mısır gevreği karıştırıp yatmadan önce içmeye başladım inşallah faydası olur.

benimde 15 aylık bir oğlum var..hamilelikten önce 48 kiloydum ben de 70 kiloya kadar çıktım boyum da 1,70..ama doğumdan sonra en fazla 3 ayda eski kiloma geri döndüm hala emziriyorum kilo alabilmek için bnde uğraşıyorum ama yok. bünye meselesi sanırım iştahım çok açık çok da yiyorum ama nafile..:50:

sanırım aranızda en zayıfı benim:) 38 kiloyla hamile kaldım 53 ile doğum yaptım şuan 41 kiloyum..3 ay emzirdim emzirdiğim sürece kilo kaybetmedim yememe dikkat ettiğim için ama emmeyi bıraktığında yemek yemem düzensizleşti zaten pek iştahlı biri değilimdir ve aldığım kiloları verdim maalesef..almak istiyorum eşim de keşke vermeseydin diyo ama alamıyorum hep kilo alamama sorunum vardı zaten..acaba yine mi hamile kalsam napsam diye düşünüyorum :)

doğumdan önce 47 kiloydum 59 kiloda doğurdum.aradan 4 ay geçti şimdi yine 47 kiloyum ama kilo aldığımda öyle güzel olmuştumki ben hamileelikteki kilolarıma dönmek istiyorum.
yemem iyi.ama uyku yok pek.bide bebeği indir kaldır emzir çok eritiyo inanın doğumdan sonra kilo veremeyenlere şaşırıyorum belkide bünye meselesi.keşke ben de öyle kalsaydım.galiba bu gidişle 47nin de altına inicem.emzirme bitince toparlar mıyım acaba.

ah be cnm keşke yerinde olsma hiç mi hiç dert etmem ben 54 le evlendim 64 hamile kaldım 73 le doguma girdim en fazla 70 kg inebildim sonra derken 3 kilo aldım bi baktım süpriz bi hamileliyim dogum sonrasıda suan 10 ay geçti 77 kiloyum boy 1.65 kilo demek hareket zorlugu demek herşey demek aslında ama sen zayıfım diye yakınıyon ben kilo veremiyorum diye yakıyorum nedir bu kadınların derdi yawwww ( vallahi şaka yapmıyorum zayıflık çok iyi çünkü belli bi yaştan sonra alıcaksınız kiloyu istesenizde istemesenizde )

9 ayda aldığım 13 kiloyu doğumdan sonraki ilk 10 gün içinde geri verdim.zayıfım ama şikayetçi değilim.kilolu olduğum günlerde hareket etmek çok zordu,şimdi mutluyum ...sadece yüzüm çökmesin lütfennn,her kilo verdiğimde gözlerim sararıyor sanki,yanaklarım çöküyor,sinir oluyorum.

kızlar keşke yerinizde olsam ya 68 kiloyla başladım 79 ile bitirdim ilk üç ay kiloları verdim.doğum öncesine döndüm ama şimdi alıyorum çok yoğun olmama rağmen
:43::43::43::43::43:

Back