merhabalar,
ben de dün itbariyle diyete başladım.diyetisyene gittim ve verdiği listeyi sizlerede yazayım dedim.umarım birilerinin işine yarar.
sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı çörekotu bal karışımı
kahvaltıda 4 dilim tambuğday ekmeği
3 parça peynir yeşillik
1/2 çay kaşığı kuru maya (süt yapıyormuş)
öğlen 10 kaşık sebze yemeği 2dilim ekmek 1 kase yoğurt
ara 2 dilim kek
bu kek de pekmez,,kuru üzüm, tarçın,az yağ,yumurta,limon kabuğu rendesi,2havuç ie yapılıyor.
akşam 4 köfte 2dilim ekmek bol salata
gece 2 adet meyve.
ben dün öğlen başladım .kilom 97.6 ben zaten iri birisiydim .hamile kalmadan önce de 85 dim.şu an ilk hedefim 85 daha sonra da 75
.diyetisyene sordum ne zmana kadar hedefime ulaşırım diye.bu hafta bu diyeti bi uygula ona göre bakarız hızını bi görelim dedi.misafirlerine pasta yapma yemek yap dedi. ama o çok zor bu hafta hergün bebek görmeye gelen olacak.artık kendime bolca brokoli haşlarım salata olarak onu yerim.
130 tlpara verdim.bebebğimin bebek arabası yok onu almak için ablam vermişti parayı.ben gittim diyetisyene verdim.o yüzden sanırım diyetime uyarım yoksa çok zoruma gider.
sabah kalkınca kabak yemeği yaptım bolca.3-4 gün onu yerim sonrada pırasa yaparım 3* 4 gün de o olur.cumagününe kadar böyle idare ederim.sanırım cumada listemi değiştirir.
benimle birlikte bu yola çıkacak arkadaşlar da olursa çok sevinirim birlikte başarabiliriz.bekliyorum......