• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolarımı nasıl veririm?

süt yapsın dıye her onune gelenı yeme arkadasım bolca su ıc. gobek salata ve kıvırcık cok yapıomus süt ben yerdım sureklı ve bayagı faydasını gordum. dengeli beslen. yanı kuru baklagıllerını de ye, etide, balıgıda, makarnayı, bulguru hepsinden ye yanı. ama corba salata ve su ozlellıkle menunde bulunsun. guzelce kahvaltı yapabılırsın. abur cubur seyler yememelisin.
mekik cekmek, oklavayı ensene alıp saga sola dönerek belini calıştırmak ve saga sola egilmek bayagı ıse yarıo. ben 11 kılo verdım daha 10 kılom var ama 11 den falz avermıssın gıbı duruo dıo gorenler. mezureyle ölç kendını sporla ne kadar sıkılastıgını gor. ama once bıraz kılo ver kı sporla yagların kasa dönüşmesin.
ben bunları yapıorum ve faydasını goruorum. emzırmeyı bıraktıgım ıcın kendı capımda dıyette yapıorum. ama sen emzırdıgın ıcın yapma. zaten gunde 500 kalorı emzırerek harcıosun. bu donemı ıyı kullanmalısın.

kızlar benmde bebeğim3 ayını yeni bitirmek üzere bende mervenn diyetine başlasam bi sakıncası olmaz heralde ama merak ettim bu diyet hep sebze yemeğiylemı oluo ve neler buluosunuz yemek olarak ben 77 ile doğuma girdim şimdi67 kıloyum 55 olmalıyııımmm:5:

merhabalar,

ben de dün itbariyle diyete başladım.diyetisyene gittim ve verdiği listeyi sizlerede yazayım dedim.umarım birilerinin işine yarar.

sabah kalkınca 1 tatlı kaşığı çörekotu bal karışımı
kahvaltıda 4 dilim tambuğday ekmeği
3 parça peynir yeşillik
1/2 çay kaşığı kuru maya (süt yapıyormuş)

öğlen 10 kaşık sebze yemeği 2dilim ekmek 1 kase yoğurt

ara 2 dilim kek

bu kek de pekmez,,kuru üzüm, tarçın,az yağ,yumurta,limon kabuğu rendesi,2havuç ie yapılıyor.

akşam 4 köfte 2dilim ekmek bol salata

gece 2 adet meyve.

ben dün öğlen başladım .kilom 97.6 ben zaten iri birisiydim .hamile kalmadan önce de 85 dim.şu an ilk hedefim 85 daha sonra da 75

.diyetisyene sordum ne zmana kadar hedefime ulaşırım diye.bu hafta bu diyeti bi uygula ona göre bakarız hızını bi görelim dedi.misafirlerine pasta yapma yemek yap dedi. ama o çok zor bu hafta hergün bebek görmeye gelen olacak.artık kendime bolca brokoli haşlarım salata olarak onu yerim.

130 tlpara verdim.bebebğimin bebek arabası yok onu almak için ablam vermişti parayı.ben gittim diyetisyene verdim.o yüzden sanırım diyetime uyarım yoksa çok zoruma gider.

sabah kalkınca kabak yemeği yaptım bolca.3-4 gün onu yerim sonrada pırasa yaparım 3* 4 gün de o olur.cumagününe kadar böyle idare ederim.sanırım cumada listemi değiştirir.

benimle birlikte bu yola çıkacak arkadaşlar da olursa çok sevinirim birlikte başarabiliriz.bekliyorum......

bende o gunden sonra yedıklerıme dııkket etmye basladım ve 2 kılo verdım su an 72 olldum sabah ac karnına tartıldıgımda.
abur cubur yemıyorum yemeklerdede 1 dılım veya 1.5 dılım kepek veya tam bugday eklmegı yıyorum onun cok faydası oldu sankı.
genel olarak gereksız seyler yemezsek ztaen emzırdıgımız ıcın verırıız ben 2 kılo verınce daha bı nefsıme hakım olmaya basldım ınsallah hedefım 68.

bende o gunden sonra yedıklerıme dııkket etmye basladım ve 2 kılo verdım su an 72 olldum sabah ac karnına tartıldıgımda.
abur cubur yemıyorum yemeklerdede 1 dılım veya 1.5 dılım kepek veya tam bugday eklmegı yıyorum onun cok faydası oldu sankı.
genel olarak gereksız seyler yemezsek ztaen emzırdıgımız ıcın verırıız ben 2 kılo verınce daha bı nefsıme hakım olmaya basldım ınsallah hedefım 68.

canım bebeğin kaç aylık

benim hayalini bile kuramadığım kilodasın.kıymetini bil:)ben 5 gündür yapıyorum bu sabah dayanamadım tartıldım.henüz 700 gr gitmiş:(

canım bebeğin kaç aylık
9 aylık ek gıda alıyoruz ama cogunlukla anne sütü.
benim hayalini bile kuramadığım kilodasın.kıymetini bil:)ben 5 gündür yapıyorum bu sabah dayanamadım tartıldım.henüz 700 gr gitmiş:(

sen kac kılosun?
ben kendımı cok tutuyorum yememek ıcın beyaz ekmek yerıne yemeklerde sadece 1 dılım bugday veya kepeklı yıyorum gereksız tatlı cıkolata yok cok canım cekerse azıcık ucundan ısırıp bırakıyorum.herkes kılo verdıgımı farkettı dahada motıve oldum.
tabı bırde hareket bu ara cok hareketlıyım sabahtan aksama kadar oturamadıgım oluyo bırde emzırme derken gıdıyo ınsallah kılolar 68 olmak ıstıyorum ama bakalım ınsaLLAH.

Back