- Konu Sahibi melikefatma
mrb doğumdan sonra kilo aldım göbeğimi nasıl eritirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal doğummu yoksa sezeryanmı oldun
Doğum sonrası ilk regl ile karnın azaldığı doğru mu arkadaşlar:)
ben gebelikte 25 kg aldım bebek doğduktan sonra 19 kg verdim ama inanırmısınız adet oluncaya kadar kimse zayıfladığımı farketmedi daha yeni adet oldum bu aralarda hiçkg vermedim ama herkez çok zayıfladın diyor bende kıyafetlerimden bile farkediyorum ama daha 20 kilo vermem lazım nasıl olacak bilmiyorum
bende bu sorunun cevabını çookk merak ediyorum bende de maalesef göbek kaldı hemde baya 2-3 aylık hamile gibi ve bende normal doğum yaptım çok fazla yemiyorum ama kilolarda kaldı
göbeğimi sıkıca sarmadığıma da çook pişmanım ama iş işten geçti artık
maşallahhh.. 19 kilo iyi vermişin ozaman tamamen eski kilona döndün benim anlamadığım 19 kilo doğumda mı verdin bende hamilelikte 23 kilo aldım doğumda 9 kilo gitti ama süt olsun diye yedim ve geri aldım şuan vermeye çalışıyorum çok zor oluyor hareketliyim aslında ama bu kilolar beni baya sevdi benki hamile kalmadan önce 46 dan yukarı çıkamadım kilo almak için uğraşmıştım da alamamıştım ,şimdide veremiyorum....
evet canım hamilelikten sonra 19 gitti hatta şimdi 85 kiloyum yani taplam 20 kilo gittti çok güzel bi diyet uyguluyorum hem aç kalmıyorum hem sütüm oluyor hemde 2günde 2 kilo veriyorum
evet canım hamilelikten sonra 19 gitti hatta şimdi 85 kiloyum yani taplam 20 kilo gittti çok güzel bi diyet uyguluyorum hem aç kalmıyorum hem sütüm oluyor hemde 2günde 2 kilo veriyorum