• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum sonrası kilolarımı nasıl veririm?

mekik çekeceksin
süt olsun diye abuk sabuk ne bulursan yemeyeceksin ye diyenlere de inanmayacaksın su içsen yetiyo

ya ama ben mekik çekeniyorum sezeryanla doğum Yatım ve çok fazla göbeğim var 4ay oldu doğum yapalı ve ben hala 6aylık hamile gibiyim çok mutsuzum bu kilolarla ya gebelikte 25kg aldım 18i ni verdim ama hedef 65 yani 22kg daha vermem kazım bakalım ne olacak bi öneriniz yokmu

merhaba melikefatma ben sezeryanla doğum yaptım bebeğin 5aylık benimde birtek göbek problemim var ama adet olunca göbeğimin %60ı kanamayla beraber gitti ben yürüyüşüten başka karnımı eritecek hiçbi hareket yapamıyorum sen mekik çekiq plates yapsan iyi gelir bence birde karnını hep içine cek bu hareket karın kaslarını çalıştırdığı için sıkılaştırıyor umarım yardımcı olabilmişimdir:)

Son düzenleme:
kızlar bende sezeryanla doğum yaptım ama göbeğim var çok değil ama yinede rahatsız ediyo bebişim 4 aylık olcak ne kadar sonra mekik çekilebiliyo

Doğum sonrası ilk regl ile karnın azaldığı doğru mu arkadaşlar:)

bende bu sorunun cevabını çookk merak ediyorum bende de maalesef göbek kaldı hemde baya 2-3 aylık hamile gibi ve bende normal doğum yaptım çok fazla yemiyorum ama kilolarda kaldı

göbeğimi sıkıca sarmadığıma da çook pişmanım ama iş işten geçti artık

ilk regl ile benim de göbeğim biraz küçüldü gibi geliyo..
6 aylk gibiydi şimdi 4 aylık gibii mesela..:1:

ben gebelikte 25 kg aldım bebek doğduktan sonra 19 kg verdim ama inanırmısınız adet oluncaya kadar kimse zayıfladığımı farketmedi daha yeni adet oldum bu aralarda hiçkg vermedim ama herkez çok zayıfladın diyor bende kıyafetlerimden bile farkediyorum ama daha 20 kilo vermem lazım nasıl olacak bilmiyorum

ben gebelikte 25 kg aldım bebek doğduktan sonra 19 kg verdim ama inanırmısınız adet oluncaya kadar kimse zayıfladığımı farketmedi daha yeni adet oldum bu aralarda hiçkg vermedim ama herkez çok zayıfladın diyor bende kıyafetlerimden bile farkediyorum ama daha 20 kilo vermem lazım nasıl olacak bilmiyorum

maşallahhh.. 19 kilo iyi vermişin ozaman tamamen eski kilona döndün benim anlamadığım 19 kilo doğumda mı verdin bende hamilelikte 23 kilo aldım doğumda 9 kilo gitti ama süt olsun diye yedim ve geri aldım şuan vermeye çalışıyorum çok zor oluyor hareketliyim aslında ama bu kilolar beni baya sevdi benki hamile kalmadan önce 46 dan yukarı çıkamadım kilo almak için uğraşmıştım da alamamıştım ,şimdide veremiyorum....

bende bu sorunun cevabını çookk merak ediyorum bende de maalesef göbek kaldı hemde baya 2-3 aylık hamile gibi ve bende normal doğum yaptım çok fazla yemiyorum ama kilolarda kaldı

göbeğimi sıkıca sarmadığıma da çook pişmanım ama iş işten geçti artık

hıc hamıle kalmadım dogurmadımda ama uzulmeyın sız sezaryan amelıyatıyla dogum yaptıgınız ıcın sıslık cok normal zamanla ındırırsınız gobegınızı ben sıgarayı bıraktıgımda 20kılo almıstım 18ını verdım bakın sıze ne anlatıcam bundan 10sene once bır kız arkadasım sezaryanla dogum yaptı 15 gun sonra zıyaretıne gıttıgımde gozlerıme ınanamadım kapıda olece kaldım hanı sen dogurmustun dıye :53::53::53:karnı aynı duruyodu saftırıklıgımden cahıllıgımden olsa gerek bıde o ızledıgımız turk fılımlerınde dogum sonrası dumduz karınlardan olsa gerek ben hep dogumdan sonra karında ınıyo sanmısım :1:yemın ederım sok olmustum dogurmadı sanmıstım o karnını ole sıs gorunce kız 15dakka dıl doktu bana:9:saftırıklık dız boyuymus

maşallahhh.. 19 kilo iyi vermişin ozaman tamamen eski kilona döndün benim anlamadığım 19 kilo doğumda mı verdin bende hamilelikte 23 kilo aldım doğumda 9 kilo gitti ama süt olsun diye yedim ve geri aldım şuan vermeye çalışıyorum çok zor oluyor hareketliyim aslında ama bu kilolar beni baya sevdi benki hamile kalmadan önce 46 dan yukarı çıkamadım kilo almak için uğraşmıştım da alamamıştım ,şimdide veremiyorum....

evet canım hamilelikten sonra 19 gitti hatta şimdi 85 kiloyum yani taplam 20 kilo gittti çok güzel bi diyet uyguluyorum hem aç kalmıyorum hem sütüm oluyor hemde 2günde 2 kilo veriyorum

valla kızlar benim göbeğim ilk adetten sonra öyle bigittiki o hafta hiç kilo vvermememe rağmen beni her gören ne yaptında bukadar zayıfladın diyordu ama ben çok fazla kanama gördüm belki ondan gitmiştir

doğumda 11 kilo aldım, 7si gitti, 4 kilo ile döndüm ama emzirirken 3 kilo daha aldım. Ama hamile kalmadan önce çok kilo aldığım için epey kilo vermem gerekiyordu. Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım diyetisyen eşliğinde ve sütüm de bir azalma olmadan 2 ayda 12 kilo verdim. Emziriyorsanız kilo verdiren bitkisel hapları ilk bir sene kullanamıyorsunuz. O nedenle nasıl zayıflarım derseniz şu yazılara bakabilirsiniz:

Emzirirken Diyet Yapılır mı? « Seyyaf Büyüyor…
Zayıflamak İsteyenlere Beslenme Tüyoları « Seyyaf Büyüyor…
Doğum Sonrası Kilolarınızdan Kurtulun! « Seyyaf Büyüyor…

şöyle anlatayım sabah 1 bardak süt 1 dilim ekmek arada 1 armut ama özellikle armut öğlen 1 porsiyon haşlanmış sebze yemeği ister üzerine ister içine koca 1 kase yoğurt eklenebilir yanında 1 yada 2 dilim kepek ekmek ve salata örneğin ben karnıbahar.brokoli veya prasa haşlaıp üzerine yoğurtlu sarımsaklı sos yapıyorum çok lezzetli oluyor neyse arada 1 meyve istediğin herhangi bir meyve olabiliir akşam yine aynı sebze yemeği 1 dilim ekmek salata yoğurt ara 1 meyve akşam yatmadan önce 1 bardak süt inanın kızlar ben hiç diyet listelerine uyamam 1 gün yaparım öbürgün bozulur ama bu çok rahat bi diyet haftada ayrı yrı iki gün yapsanız bile 2 kilo verirsiniz düşünsenize haftada 2 kilo demek ayda 8 kilo demek çokta sağlıklı ben emzirmeme rağm:34en yapabildiysem siz hayli hayli yaparsınız yapıp sonuç aldıktan sonra yazın isterseniz çok sevinirim başarılar:34:

Back