• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Sonrası Kiloları

KuzeyinGelini

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2010
603
6
116
İstanbul
merhaba arkadaşlar
2 ay oldu sezaryenle doğum yapalı.
hamile kaldığımda kilom 62 idi. 82 ile doğum yaptım.
doğumdan 1 hafta sonra 72 kiloya düştüm.
ancak şuan 75 kiloya çıktım :(
çok yemek yemiyorum bana kalsa hep aç kalırım yemek yemek aklıma gelmiyor.
sütümün azalmasından korktuğum için süt yapıcı besinler tüketiyorum.
ama nasıl 3 kilo aldım anlamadım.
hamilelik öncesi kiloma bir an önce dönmek istiyorum.
hala hamile pantolonumu giyiyorum :(((
ne yapmalıyım?
doktorum 4 aydan önce spor yapmamam gerektiğini söyledi.
emzirirken diyet de yapılmaz...

daha yeni doğum yapmışsın allah bağışlasın dr da demiş zaten ne yapıcağını biraz zaman geçsin emzire emzire veriyosun yoruluyosun veriyosun daha erken derimyerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

nurcanım cokta kılo tutan yada kılolu bır yapın yok arada bakıyorum resımlerıne helekı nıkah resımlerın masallah nazarım deymesın bende farklı konudan müzdarıpım ben 54 le hamıle kaldım 61 le doğuma gırdım doğumdan sonra 56 ya dustum ve korktuğum basıma geldı cunkkı ayıptır söylemesı kılo bana yakısıyo yanı kılo derken 55 yada 56 da kalsam ıyı olur dıyodum malesef daha altına dustum 53 um kemıklı bır yuz hattına sahıbım gece yarısı olurda yanlıslıkla aynaya bakarım dıye korkuyorum mafoldumben

ben 46 tıydım hamile kaldım 62 civarı dogum yaptım ikinci bebeğime oğlum 3.800 kg oldu normal dogumla
suan 4 aylık oğlum ve ben 47-48 civarında gidip geliyorm cöp gibiyim
hiç kilo alamıyorm iştahsızım valla kendi kendi giitti azıcık kilomda

nurcanım cokta kılo tutan yada kılolu bır yapın yok arada bakıyorum resımlerıne helekı nıkah resımlerın masallah nazarım deymesın bende farklı konudan müzdarıpım ben 54 le hamıle kaldım 61 le doğuma gırdım doğumdan sonra 56 ya dustum ve korktuğum basıma geldı cunkkı ayıptır söylemesı kılo bana yakısıyo yanı kılo derken 55 yada 56 da kalsam ıyı olur dıyodum malesef daha altına dustum 53 um kemıklı bır yuz hattına sahıbım gece yarısı olurda yanlıslıkla aynaya bakarım dıye korkuyorum mafoldumben

allah iyiliğini versin Derya :) çok güldürdün beni :)))))
keşke ben de senin gibi olsam....

ben de 16 kilo aldım 33 gün önce sezeryan ile doğum yaptım 12 si gitti ama takıldım kaldım 4 kilo daha versem iyi olucakkkk

Zamanla olur güzelim yaa,emzirirken bol bol yiyoruz sonuçta kilo alman normal..bende kıyafetlerimin içine çok zor giriyorum..doğum öncesi kilomdan 2 kilo fazlayım ama kendimi sanki 10 kilo fazlaymışım gibi hissediyorum,zaten ben kilo alıp hamile kalmıştım..İnşallah şu kiloları biran önce veririz..Bu arada Pamukprenses sen ben yaklaşık aynı zamanlı doğum yaptık..

Ay allah aşkına takma kafana nolur yaa..
artık kendimi anlatmayacağım ama lu kadarını söylüyüm hamileliğinde 25 kilo almış biri olarak 35 gün sonra oğlum yaşına girecek olmasına rağmen yarısını ancak verebildim onunda 4-5 kilosunu son 1 ayda verdim yani. O kadar söylüyüm...
Ama burda doğum sonrası kilo diye açılan her başlığa bakıyorum benim gibi biri daha yok. Ne olursa olsun beni düşün senden daha fena durumdayım daha 2 ay olmuş doğum yapalı du bakalım yaww..

nerdeyse 30 kilo almıştımmm eşimin tişörtlerini giyordum giyecek hiçbişiyem yok ... doğum yaplı nerdeyse 6 ay olucak ..sütüm azdı ne dedilerse yedim ..şimdi pişmanım sütüm hiç artmadı.

20 gun önce işe başladım ve 7 kilo verdim...yoruluyorum uykum az evde işte koşturmaca ve hızla kilo veriyorum...

Son düzenleme:
hamileliğimde 20 kilo aldım 10 kilosunu verdim 10 kilosu duruyo

emzirirken verirsin dediler kızım 16 aylık oldu hala duruyolar

adet olunca verirsin diyolar şimdide daha olmadım bekliyorum

bakalım adet olunca verebilecekmiyim

Bwn doğum öncesi kiloma neredeyse ulaşmıştım derkennnn kilo aldım kızlar yaa,sütüm azalmasın diye yemeğim şey kalmıyor..Ne yapacağım ben,kıyafetlerimin hiç biri olmuyor,dışarı çıkıp alsam bu seferde bulamazsam ve bulduklarım bana olmazsa üzülecm :( kendimi berbat hissediyorum,göbek kaldı..
gitsin bu kilolar bencede..

kızlar bende 4 ay olucak 20.sinde doğum yapalı ve ben 1 ay oldu hamilelik aldığım kiloları verdim sadece 1 kilosu kaldı 79 hamile kaldım 98 kiloyla doğum yaptım ama evlendiğimde 68 kiloydum evlendikten sonrada 11 kilo aldım ama daha fazla kilo verme diyolar etim sıkı olduğu için 80 kilo göstrmiyorum rejim filan yapmadım ama hep kepek ekmeği yada buğday ekmeği yedim halada öyle yiyorum hamur işi yemedim bol su içtim gece yemedim dikkat ettim

Back