Doğum sonrası kilolar:/

Beybilibili

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2019
343
336
103
Merhaba kızlar doğumdan sonra kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? Ben su an hamile kaldığım kiloda olmama rağmen eski kıyafetlerimi giyemiyorum. Göbek kısmında bir genişleme ve fazlalık var sanki. Mekik ile bu düzelir mi dersiniz 🙄 ya da siz neler yaptınız

Bende dogumdan sonra kiloyu vermek istemiyorum. Vermemek için ne yapılır acaba. Cok düşük kiloyla hamile kaldım şuan cok güzel oldum keske kilom kalsa.
Ilk çocuğunuz mu bu? Bazi sezeryan dogumlarda o göbek kalıyor gördüğüm..

58 le hamile kalıp 50 ile doğuma gittim 3 çocuk annesiyim 2 yaşına kadar emzirdim sürekli hala kılom 55 nasıl kilo alıyorsunuz bana da soyleyin allah rızası için 😭😢

Bende dogumdan sonra kiloyu vermek istemiyorum. Vermemek için ne yapılır acaba. Cok düşük kiloyla hamile kaldım şuan cok güzel oldum keske kilom kalsa.
Aynı dertten müzdaribiz

Merhaba kızlar doğumdan sonra kilolarınızı ne kadar sürede verdiniz? Ben su an hamile kaldığım kiloda olmama rağmen eski kıyafetlerimi giyemiyorum. Göbek kısmında bir genişleme ve fazlalık var sanki. Mekik ile bu düzelir mi dersiniz 🙄 ya da siz neler yaptınız

Doğumdan sonra mekik çekilmez diye biliyorum ama ne kadar süre geçtiği önemli.
Eskiler doğumdan hemen sonra sararlarmış karınlarını 40 gün sıkı sıkı, toparlanırmış o zaman.

Son düzenleme:
Aynı dertten müzdaribiz
Sizin mesajınızı görünce umudum iyice kırıldı siz 3 cocukta alamadıysanız ben tekinde alamam hic 😁😁😁😁😁 ama bazi kadinlar var ben ilk evlendigimde senin gibiydim diyor fotolarını gösteriyor gercekten 50 52 47 kilo falan ama suanda 70 80 kilo. Biz ölene kadar zayıf kalcaz herhalde😁

Duzelir canim. Zaman icinde gidiyo o gobek. Ikiz dogurdum odemler vs. Gitmesine ragmen dedigin gibi pantolonlarin karin kismi kolay kapanmiyodu. Kilo verdim haliyle karnimdan da gitti zaten alt kismi vardi. dumduz oldu eski pantolonlardan da kucuk pantolon giyiyorum. Zaman icinde gidecek hepsi. Bu esna da evde hafif karin egzersizi lesli falan yapabilirsin daha hizli sonuc alirsin

Sizin mesajınızı görünce umudum iyice kırıldı siz 3 cocukta alamadıysanız ben tekinde alamam hic 😁😁😁😁😁 ama bazi kadinlar var ben ilk evlendigimde senin gibiydim diyor fotolarını gösteriyor gercekten 50 52 47 kilo falan ama suanda 70 80 kilo. Biz ölene kadar zayıf kalcaz herhalde😁
Inan yediğimi 100 kilo insan yemiyordur. Vücudum çok nankör bir vücut almıyor bir türlü. Emzirirken biraz alıyorum sonra hooop çöp oluyor hepsi. Ablam benden zayıftı tek çocukla tombalak oldu. Göğüsleri sırf 50 kilo oldu bakıp kıskanıyorum artık.

Dogum sonrasi 8 kilo verdim.4unu geri aldim.Mutsuzum ama bebeklerime süt yettirmeye calisiyorum.2 ay daha sabredicem sonra yuruyus ve diyete gecis yapicam🤷‍♀️gobegim feciiii😢

Evet ilk çocuğum normal doğum yaptım,13.5 kilo aldım şimdi belki 1 kilo falan kaldı hamile kalmadan önceki kiloma

Evet ilk çocuğum normal doğum yaptım,13.5 kilo aldım şimdi belki 1 kilo falan kaldı hamile kalmadan önceki kiloma
Aslinda Cok kilo da almamissiniz acaba karın deforme oldu da ondan mi öyle duruyor . Sizin sıkılasmaya ihtiyacınız var sanırım.

Ben hiç kusmadım 😊 mide bulantım falan olmadı yani. Bazıları kusmaktan kilo veriyor
Bende hic kusmadım suan 22.haftadayiz 6 kilo aldım. Kendimi tanıyamıyorum 🤣 daha sofradan kalkarken midem kazınıyor. Kendi yumurtalarimi yiyorum kocam anliyor doymadigimi tabagindan ikram ediyor ondan da yiyorum. Cok dalga gectim millet buldumcuk oluyor hamileyken şunu bunu asereyim de kocam benle ilgilensin diyor herhalde 30 kilo aliyor diye. Al işte başıma geldi🤦🏼‍♀️😁😁😁

Bende hic kusmadım suan 22.haftadayiz 6 kilo aldım. Kendimi tanıyamıyorum 🤣 daha sofradan kalkarken midem kazınıyor. Kendi yumurtalarimi yiyorum kocam anliyor doymadigimi tabagindan ikram ediyor ondan da yiyorum. Cok dalga gectim millet buldumcuk oluyor hamileyken şunu bunu asereyim de kocam benle ilgilensin diyor herhalde 30 kilo aliyor diye. Al işte başıma geldi🤦🏼‍♀️😁😁😁
😂 bazı aylarda bana da öyle olmustu ama son zamanlarda cok kilo almadım 🤔

Hamileyken 18 kg aldim 6 kilosu hala benimle ben de vermeye ugrasiyorum eski kiyafetler hayal oldu benim icin atmaya da kiyamiyorum

Back
X