canım sen çok diikat etmişin ben yapamıyorum okadar ben 50 kiloyla hamile kaldım çok çabuk kilo alan bi yapım yok hep zayıftım yani....
ama sen bence çok güzel gitmişin 16 kilo normal olanı bu zaten senin ne az ne çok tam kararı keşke bende yapabilsem son 3 aydamı aldın bu 16 kilonun büyük bi kısmını canımmm
bu arada doğum ne zaman 40.haftayada girmişin rabbim bi avazda kurtarsınn:Saruboceq:![]()
ooo canım sen zaten almıyormuşsun ve zayıf bir yapın varmış...ben hep kiloluya eğimliydim ama hiç kilolu olmadım..tabi hep benim gayretlerimle oldu..balıketli oldum daha zayıf oldum hep kontrol ettim kendimi...nitekim hamilelikte de aynen devam etti..1.74 boy 61 le hamile kaldımşimdi 80 e doğru yolaldımdelikafadulden
bence fazla almazsın..ben 7 aya kadar 8 kilo aldım...7.8.9 da toplamda 8 kilo aldım..sinir oldum tabeeegamyoncuiremsu etti sana 16...öyle devam ediyorum işte doğurmuyorumda...biz böyle iyiyiz anlaşılan..kızın keyfi yerinde...
bide benim korkum şu...doğumdan kısa bir zaman sonra nasipse memleketime gideceğim..orda çevremde kilolu olupta çekemeyen akrabalarım çok var..yani ben hep fit kalmaya çalışıyorum dikkat ediyorum kendileri etmiyor,beni uyuz etmek için her lafı söylüyorlar..neyse işte büyük bir kısmını lohusalıkta atamazsam aaa kilon kalmış,şöyle olmuş,böyle olmuş demelerinden korkuyorum..annemde diyor yeni doğum yapan kadından manken gibi olmalarını beklemesinler...birazda onun stresi var:çok üzgünüm: