arkadaşlar bir de ilgilenenlerin dikkatine!ben doğumdan sonra bana yapışıp kalan 5 kilomu ahmet marankinin beden temizliği yöntemi ile verdim.işte o zaman eski kıyafetlerimi yeniden girebildim.
canım bu yontemı bebeğin nekadarlıkken yaptın?sebze falan yıyılıo cunku demı sadece baska gıda alınmıyor.sutun kalıtesını etkılez mı?bırde lavman falan gerkıyor.sen nasıl yaptın anlatabılır mısın ??
Arkadaşım aynen katılıyorum söylediklerine tatlı,helva vs.zaten bunlar çok susatan şeyler doğal olarak su içirtir e annelerde helva bana süt yaptı, tatlı bana süt yaptı zanneder oysaki içtikleri sudan kaynaklanır bukızlar bakıyorumda çoğunuz yemezsem sütüm olmuyor kesiliyor diyorsunuz..ama ben hangi diyetisyenden dinlediysem sütü tek yapan sudur diyorlar..normal yemenizle bol su içerek sütünüz olur diyorlar..yemezsem sütüm olmuyor diye bişey yok o işin bahanesi diyorlar..hatta daha yeni dinledim bunu..çevremde de 3 kişi aynı şeyi söyledi doğumdan sonra kilolarını verdiler hatta emzirmeyle fazlası bile gitti..manken gibi oldular...söyledikleri şey normal yeme,bol yeşillk günde 3 lt kadar su...
bir arkadaşım hamilelik öncesinde 44 bedendi hep topluymuş zaten bekarken falanda..doğum yaptı bebeği 6 aylıkken 38 beden oldu....valla terziye gittik gözümle gördüm eteklerini pantolonlarını 4 parmak kadar daralttı...ve tek yaptığı bol bol su içmek..deli gibi sütü oldu...
heee bide bugün murat topoğlunu dinledim..dediki lohusayken alınan kilolar üzerinize yapışır..o yüzden çevrenin tatlı ye,helva ye onu ye bunu ye demelerine aldırmayın..kilo alırsınız ve veremezsiniz dedi...sütün %98 i sudur bol bol su için bu yöntemle en kısa zmanada hamilelik kilolarınızdan da kurtulduğunuzu göreceksiniz dedi...
bende hamileliğinde hem şişen hemde fala kilo alan ve kilolarıyla hala boğuşan bir anneyim.67 ile hamile kaldım doğuma gittiğimimde tahminen 94 kiloydum .eve geldiğimde 86 kilo yani 8 kilo gitmişti.bilinçli olarak yememe çok dikkat ettim biran önce kilolarımı vermek istiyordum ama maalesef olmadı sütümde zaten çokta değildi .bktım kilo veremiyorum sütte bgebeğime yetmiyor bende yedim ama 86 nın üstünedfe çıkmadım.şimdi bebeğim 5 ay 3 haftalık ek gıdaya geçti diye 1 aydır diyet yapıyorum ancak 4 kilo verebildim.yani anlayacağınız nasıl gidiyor anlamadım diyemeyeceğim ben!en eski kilom ise 62.hamilelik öcesi sigarayı bırakıncada 5 kilo almıştım.
aslında kimsenin moralini bozmak istemem ama bende doğum kiloları hiçte öle gitmedi üstelik deli gibi emzirdimsütüm o kadar arttıki tam anlamıyla boşalmadığı için kanal tıkanıklığı ve ameliyat geçirdim buna rağmen kilomda bişey değişmedi.
şimdi ise tek ve son umudum 6 aydan sonra kilo verme hızlanırmış dediler son 1 hafyatı bekliyorum.
doğum yapan annlerden umarım kimse benim kadar talihsiz olmaz ve hemen kilolarını verirler.
kızlar bakıyorumda çoğunuz yemezsem sütüm olmuyor kesiliyor diyorsunuz..ama ben hangi diyetisyenden dinlediysem sütü tek yapan sudur diyorlar..normal yemenizle bol su içerek sütünüz olur diyorlar..yemezsem sütüm olmuyor diye bişey yok o işin bahanesi diyorlar..hatta daha yeni dinledim bunu..çevremde de 3 kişi aynı şeyi söyledi doğumdan sonra kilolarını verdiler hatta emzirmeyle fazlası bile gitti..manken gibi oldular...söyledikleri şey normal yeme,bol yeşillk günde 3 lt kadar su...
bir arkadaşım hamilelik öncesinde 44 bedendi hep topluymuş zaten bekarken falanda..doğum yaptı bebeği 6 aylıkken 38 beden oldu....valla terziye gittik gözümle gördüm eteklerini pantolonlarını 4 parmak kadar daralttı...ve tek yaptığı bol bol su içmek..deli gibi sütü oldu...
heee bide bugün murat topoğlunu dinledim..dediki lohusayken alınan kilolar üzerinize yapışır..o yüzden çevrenin tatlı ye,helva ye onu ye bunu ye demelerine aldırmayın..kilo alırsınız ve veremezsiniz dedi...sütün %98 i sudur bol bol su için bu yöntemle en kısa zmanada hamilelik kilolarınızdan da kurtulduğunuzu göreceksiniz dedi...
haklısın arkadaşım yaşamadan göremeyiz...her kafadan ayrı bir ses çıkıyor.ben çevremdekileri örnek verdim sadece..yoksa yersek tatlıları kalorili şeyleri elbette kilo almak kaçınılmaz...
Arkadasım evet bu dedıklerını artık ezberlemıs durumdayım..
Zaten hamılelıgımden baya bır once duzenlı bır dıyet yapmıslıgım var..
Saglıklı beslenme egzersız ve gunde en az 3 lıtre su ıle 14 kılo vermıstım 1,5 ayda.. normale gore hızlıydı ancak son zamanda aldıgım kılolar oldugu ıcın cabuk gıtmıstı..
Dıyet konusunda o kadar arastırmıslıgım okumuslugum var kı.. ben de aynı senın gıbı boyle yazanlara bu telkınlerde bulunuyordum..
Ancak emzırırken dıyet yapmaya basladıktan 1,5 hafta sonra sutumun azaldıgını hıssettım..devam ettıkce daha da azaldı.. halbukı gunde en az 2 lıtre su ıcıyordum..
Doğum yaptıgım ılk 1-2 ay da cok bol su ıcmıstım sutum tasıyordu resmen fazlada ıstahım yoktu yemııyordum..
Ancak dıyetten mı dır dıyet yaptıgım donemden mıdır yada o sıra grıp olmustum ondan mıdır bu sefer denedıgım de sutumu cok etkıledı.. resmen sutu tasan benım cocugum doymuyordu..
bende hemen dıyetı bıraktım.. 4-5 gune normale dondu sutum..
Bazı ınsanlarda emzırırken dıyet yapmak yada sabahtan aksama kadar bır sey yememek hıc etkı etmıyor sutu yıne oluyor var oyle tanıdıklarım.. ama bazılarıda boyle oluyor ıste..
sonucta hepımız aynı fabrıkadan cıkma degılız bunye cok farkedıyor ınsanda..
Bende sutu tek yapan sey su dur demıstım.. hatta oğlum 3 aylıkken bu sıtede yenı dogum yapmıslara yardımcı olmak maksatlı sorulara yanıt verıyordum.. suyu bol ıcın tatlıya gerek yok sebze meyve yıyın sutunuz bol olur dıye..
Ama her zaman aynı olmuyor demekkı.. 6. ayımızı cıkarma 1 aydan az var.. 6 ayı bır cıkaralım tekrar dıyete baslayacagım..sanırım en uygun zaman bu olacak..
Cok uzun oldu ancak tatlıları yemeyı vs kesıp te sutum azaldı dıyenlere yanlıs dusunuyorsunuz dıyen ben kendım yasayınca gordum.. tabbu yuzden yzmak ıstedım.. tabıkı hala tatlı sut yapar dusuncesınde degılım.. tatlı bır yana dıyet ıcın porsiyonlar kucultulunce oldu bu sorun bende.. yanı yemekten kısmakta..
gercekten herkesın bunyesı bır olmuyor.. yasayarak goruyor ınsan..
maşallah hepinize kıslar ya doğum kilonuzun altına bile inenler varr
benimde size bi sorum olcak ben şuan 25 haftalık hamileyim 5 kilo aldım normalmi sizce doktorum 15 kilo almamı istiyor bu zamana kadar zorla yemek yerdim ama şimdi çok acıkıyorum bide hep hamur işi bu aydan sonra daha çok alırmıyım yani şuan 10 kilo daha alma hakkım var acaba 10 kiloyu geçermiyimm(
canım şuan 6 aylıksın son 3 ay alınıyor zaten..10 kilo almazsın bile bence şimdiye kadar güzel gitmişsin..bide bünye meselesi.çabuk alan bir yapın varsa ben gibi dikkat ettiğin halde 15-16 alırsın:roflol:..valla yağsız süt içtim meyve yedim..sabahları 1 dilim kepek ekmeği yedim,tuzsuz yemekler yedim.tatlı yemedim,hamur işi yemedim..yediysemde çok çok nadir gerçekten..şuan 40 haftanın içindeyim 16 almışımdır kesinnn...delikafadulden eeee napak elden bişey gelmiyor bizden bu kadar:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?