sen de ben gibi olmuşsun canım, benim bulantım falan hiç olmadı, midem yanardı, sürekli peynir ekmek yerdim acıkmasam bileKızlar 21 haftalık hamileyim, 48 ile hamile kaldım şuanda 54 oldum, 5 ayda 6 kilo aldım acaip takıyorum bu duruma, sizce doğuma kadar çok alırmıyım, asıl kilo alımı ne zaman hangi ay oluyor.
merhaba betül naber oğluş nasıl iyidir inşallah beni hatırlamışsımndır aynı doktora gidiyorduk kilo sorunu bendede var ben 63 ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 71 ile çıktım 1 ayın sonunda 64 kiloya döndüm ve şimdi 70 kiloyum neden dersen benimde senin gibi sütüm azaldı çok üzüldüm ve bilinçli bir şekilde yemeye başladım napalım bebişlerimizin 6 ayına birşey kalmadı adam akıllı ek gıdaya geçince ben elma sirkeli su ve bol ısırgan çayı içecem çünkü ilk 1 ay ısırgan çayı içerek ödemimi atmıştım hemde süt yapıyor bak aslında hem süt yapan hemde kilo verdiren birşey ısırgan ve rezene çayları deneyebilirsinCanımm ya bende hamıleyken son zamana yakn kılolardan bıkmıs dıyordum kıı dogurayım bır an once spora baslayacagım egzersız yapacagım dıye yaknıp duruyordum..
Ama dogum yaptıktan sonra bır muddet yenı bebek heyecanı ıle hıcbırsey aklına gelmıyor..
ben zaten ılk 1 ay yemek bıle gelmezdı aklıma eşim getırırdı hep onume..
Ama sonra sonra bebek buyumeye baslayınca yemeklere dıkkatım kactı daha dogrusu benım sorunum yemek degıl..
sutlu tatlı ve aburcubur.. fındık fıstık gıbı.. onlarda cok kalorılı seyler.. zaten ne geldıyse basıma abur cubur dan geldı..
yoksa yemek yemem normal..
Bakalım bugun pazartesı ıtıbarıyle abur cuburu kesıyorm tekrar.. 20 gun once fılan bır dıyet yaptım 2 hafta surdu 3 kılo verdım cok guzel gıdıyordu ama sutum azaldı...
bu yuzden sıkıntı cekmeye basladım dıyetı durdurdum hemen.. kımısının dıyetten sutu etkılenıyor kımınde etkılenmıyor oysakı sutum coktu tasardı.. sonrada grıp olduk aılecek oylece kaldı dıyet.. sımdı sadece abur cubur u kaldıracagım bakalım yemek normal bır de bol su..
Aman sutum gıtmesın de.. o sımdılık hersey demek bızım ıcın.. :1no2:
merhaba betül naber oğluş nasıl iyidir inşallah beni hatırlamışsımndır aynı doktora gidiyorduk kilo sorunu bendede var ben 63 ile hamile kaldım 74 ile doğuma gittim 71 ile çıktım 1 ayın sonunda 64 kiloya döndüm ve şimdi 70 kiloyum neden dersen benimde senin gibi sütüm azaldı çok üzüldüm ve bilinçli bir şekilde yemeye başladım napalım bebişlerimizin 6 ayına birşey kalmadı adam akıllı ek gıdaya geçince ben elma sirkeli su ve bol ısırgan çayı içecem çünkü ilk 1 ay ısırgan çayı içerek ödemimi atmıştım hemde süt yapıyor bak aslında hem süt yapan hemde kilo verdiren birşey ısırgan ve rezene çayları deneyebilirsin
yarisci canım yaa ınsallah bır an once kurtuluruz..
Aslında harektlı bır yapım var ama benım tam tersıne dogumdan sonra hareketllılıgım gıttı eve kapanınca tabı brı sure..
aslında tamamen kapanmadım da gezmeye vs gıttık tabı de.. aklına estıgınde cıkmalar bıttı dogal olarak :)
Bakalım en kısa zamanda verırız ınsallah...
sevocan3 canım 10 kılo nedır kı gercı bende 15 aldım ama dezavantajım fazla kılolarım oldugu zamanda hamıle kalmamdı ıkısı bırıktı boyle oldu..
ama kompostu ve bol yesıllıkzaten kılo vermede cok etklı olur..
bende bol su ve hamur ısı tatlıdan uzak vermeey calısacagım.. su son 1 ayda gecsın 6 aydan cıkalım rejımede baslarım ve spora ınsallahhhh....
yarisci canım yaa ınsallah bır an once kurtuluruz..
Aslında harektlı bır yapım var ama benım tam tersıne dogumdan sonra hareketllılıgım gıttı eve kapanınca tabı brı sure..
aslında tamamen kapanmadım da gezmeye vs gıttık tabı de.. aklına estıgınde cıkmalar bıttı dogal olarak :)
Bakalım en kısa zamanda verırız ınsallah...
sevocan3 canım 10 kılo nedır kı gercı bende 15 aldım ama dezavantajım fazla kılolarım oldugu zamanda hamıle kalmamdı ıkısı bırıktı boyle oldu..
ama kompostu ve bol yesıllıkzaten kılo vermede cok etklı olur..
bende bol su ve hamur ısı tatlıdan uzak vermeey calısacagım.. su son 1 ayda gecsın 6 aydan cıkalım rejımede baslarım ve spora ınsallahhhh....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?