doğum sonrası kilolar ne alemde

arkadaşlar kilolarınızı güncelletırken bebeklerınızın nekadarlık olduğunuda güncelleyın ona göre yaklaşık olan aylarını yazarım...

canım benimde hedefim ya da hayalim olan kilo diyelim 58:)) bebeklerin ne kadarlık olduğunu güncellemen gün gün zor olur cnm ...bu arada bizim kız 2 ay 1 haftalık...tartımızın pili bitti 1 haftadır tartılmıyorum umarım kötü bir sürprizle karşılaşmam güncel kilomu bilmiyorum...

vaaay çok güzel olmuş liste,eline sağlık...ne çok emek veriyorsun bizim için,sağol valla...
ama ben kilo işne hiç girmiceeemmm
depresyooondaaayııımmmmmmmmm

ya valla hamile kalmadan once kendimi cok sisman bulurdum.simdi o kilomu bile ozluyorum idalimdeki kilo 55 ama eski kiyafetlerimin icine sigiyim o bile kafidir.Bu arada benim oglanlar 3 aylik olucaklar 3 gun sonra. onu da ekleyebilirsiniz.

canım bende gün gün yapamayacağım zaten..yaklaşık aylarını yazıcam gün gün güncellemek zor olurr senınde dediğin gibi...

vaaay çok güzel olmuş liste,eline sağlık...ne çok emek veriyorsun bizim için,sağol valla...
ama ben kilo işne hiç girmiceeemmm
depresyooondaaayııımmmmmmmmm

canım 3 günlük dünyada kilo için depresyona gırılırmıı ....nıce kılolu insanlar varrr..sıkma canını öle şeyler içinnn

selam kızlarrr.benide güncellersen sevinirim canımmm.boyum 1 67.kızım 36 günlük.doğuma giderken 79 kiloydum.1 hafta içinde 70e düştüm.şuan itibariyle 67 kiloyumm.hedefim 59.doğumdan önce 60dımm.

rosecim benide güncelermisin? suan 55 kilodayım. kızım 1 aylık. idealimdeki kilo ise 60. kilo almak istiyorum senağlama

kızlar ben geldimmmmmmm.. hedefim belirlenddi kocişim tarafından 6 ayda önce 56 sonrada 50kilo olmam lazımmış .. eski karısını ilk gördüğü günkü nurcanını istiyomuş kaydirigubbakcemile2 nasıl olcekse gerçi beni hırslandırmak için ortaya baya büyük bi meblağ koydu:) yapmazsam yazık olur yani:) hadi herkese kolay gelsin

kalachakra sen 1 ay benim yanıma uğra gelsin börekler gitsin mantılar valla 1 ayda 60 ı bırak 70 kilo yaparım .. gözümüze görükme kilo almak istiyomuş bide bu kadar şişkonun arasında sölenirmi canım buuuukaydirigubbakcemile

selam kızlar :) bende aranıza yeniden katilim dedim:) hepinizin bebişleri çokk tatlı:)
ben en son 76 kiloyla doğuma gitmiştim şimdi 61 kiloyum:) ideal kilom 56 bakalım olabilcekmi:)

ayyy nurcanım öğretmenim valla geliyim yanına ne iyi olur cokacimcoook benim eşimde tam tersi kilo almamı istiyo -tatlicadiarzu- 60 kilo ideal artık anne oldun bırak bu sıska halleri diyo :1closedeyes: hamileyken çok kilo almıştım o halimi bende özler oldum.kilo bana gerçekten çok yakışıyor kaydirigubbakcemile2

ben bugün hamilelikten önce giydiğim pantalona girdim ama biraz boldu zaten.52 ile hamile kalmıştım 61 kiloyum.70 ile doğum yaptım.bakalım 1 ay sonra işe başlıycam.

kalachakra canım sen bu kadar hızlı nasıl zayıfladın formulu var mı ya:)

canım ben hamileyken kendime doğru dürüst kilo almamışım. çok şişmiştim her yerimi su toplamıştı. bide hiper tansiyon olunca preeklamsi şikayetiyle doğuma gittim. doğumumun 6. günü 56 kiloya düştüm. hiç bişey yapmadım anlayacağın. suan 55 kilodaım sadece verdiğim su 1 kiloyu kızıma borçluyum... :CüvCüv:

hmm bende şaşırdım bu kadar hızlı kiloa verince herşeyin başı sağlık canım ya kilolarımıuzda aslında çok dert değil verilir sana da geçmiş olsun canım sonuçta zor bir gebelik geçirmişsin kızınla ve eşinle hep mutlu olman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…