doğum sonrası kilolar ne alemde

boyum 1.70
hamilelik öncesi 72
aldıgım kilo 19
doguma gittiğim kilo 91 (
şimdiki kiilom 83
idealim 62 ....aya çıkmam gibi imkansız sanki :)))
oğluşumda neredeyse 2 aylık

birde tavsiyem olacak, kiloları verenler bu topicte tavsiyede bulunurda bize çççooook iii oluurrr

cnm wallahi ben 3kilo werdim egenin gazından dolayı yemek yapamadım yiyemedim sürekli kucağımda ter döktüm heryerimden ter aktı ama böle kilo vermeni tavsiye etmem tabii zorunlu bi verme oldu bizimkisi...

Canim ellerine sağlik çok iyi olmuş liste benim boy 163 doğum öncesi kilom 58 idealim 55:) şu anki kilom 67 zor zor eski halime dönmem spor yapmam lazim neyse 6 ay sonra dönersin eski haline diyorlar ama bakalim kizim 50 günlük oldu bu arada.. Doğuma giderken 83 olmuştum:)

ayyy bu ne güzel tabloooo
sizi takip ediyorum ben,kiloları çabuk çabuk veriin...
eylülde doğum yapacağım ve 20 kilo aldım

Hamilelikte 11 kilo aldım doğum yapalı 22 gün oldu 10 kilosunu verdim 1 kilom kaldı 59 dum şuan 60 onuda veririm kısa zamanda

slm kizlar ben bu topigi neden gormedimki
bende doguma giderken 82 kiloydum,hamis kalirken 61 dim boyumda 159
suanda 70 kiloyum bayaga vermisim demi
aslinda cok degilde kendimi teselli ediyorum,boyuma gore daha 15 kilo fazlam var

rose caniiiiiim, hamilelikte ben 20 kg aldim 29 degil :)
doguma gittigimde 75 kiloydum :)
idealim 53 kg simdi 65 kiloyum

yaa doğumda kaç kilo gidiyor?? onu da tabloya eklerseniz iyi olur..
Ya da 1 hafta -10 gün sonra tartılınca mesela kaç kilo gitmiş oluyor??

cnm benim 7 kilo gitmişti doğumdan hemen sonra şuan 46 gün oldu bebeğim olalı 14 kilo gitti 10 kilo fazla kaldı 24 kilo almıştım ben 84 ile doğuma gitmiştim

yaa doğumda kaç kilo gidiyor?? onu da tabloya eklerseniz iyi olur..
Ya da 1 hafta -10 gün sonra tartılınca mesela kaç kilo gitmiş oluyor??

hamilelikte 11 kilo aldım 59 kiloydum 70 ile doğuma girdim doğumdan 2 gün sonra ewde tartıldım..sadece 4 kilo vermişim 66 dıydım.7 gün içinde 64 e düştüm.şuan bebişim 22 günlük 60 kiloyummm..doğumda çok kilo alınca vermeside zor olur canım ama ben kırkım çıkmadan kilolardan kurtulmus olucam kısmetse

ben çıldırıcam ben bi gram bile vermedim bebeğim 2 aylık
hamile kaldığım kilo 70
doğuma giderken 83
doğumda 5 kilo gitti
şuan 78 kiloyum
ideal kilom yani evlendiğim zamanki kilom 60
teşekkürler çok güzel olmuş liste

momycım kişiden kişiye değişir kılo verımı ben 14 kılo aldım ve doğumdan 10 gün içinde yartıldığpımda hepsi gıtmıştı şimdıde hamıle kamladan öncekı kılomun 2 kılo altına düştümmm...fazla kılo almamaya bak nekadar az alırsan okadar çabuk gıder kılolarr...

Şu an bebegim 47 günlük hamile kaldığım kilo 55, doğuma giderken 70,
hamileyken 15 kilo aldım
şuan 60 kiloyum
ideal kilom evlendiğim zamanki kilom yani 55 5 kilo fazlam var

hamilelikten once 48 kiloydum 30 kilo aldim 78 oldum iki senede anca 13 kilo verdim 6 kilo fazlam var oncedende cubuk gibiydim 59 olsam super olur veremiyorum yan karin yaglarin var nasil gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…