merhaba arkadaşlar bende hamileliğim boyunca 30 kilo aldım.91 ile doğuma girdim .çıktığımda 85 kiloydum.ongün sonra 78 e düştüm. şuan ise halen 78 kiloyum. fil yutmuş gibiyim. hamile kaldığımda 61 kilo idim. ekmeği azalttım.sürekli su içiorum.ama hala bi kıpırdama yok kilomda. bi arakadaşım diyetisyene gitmiş. süt diyeti vermiş diyetisyen. faydasını görmüş. hem sütü dahada artmış. hemde düzenli şekilde kilo vermiş. bende gitmeyi düşünüyorum.inşallah yararlı olur
arkadaşlar ben de emzirdiğim için diyet yapamıyorum.yürü ve incel varya internetten indirdimn, onu yaptım yaklaşık1ayda 3kg verdim hem de diyet yapmadan gercekten sıkılaştırıyo.ben 3mil olanı yapıyorum.45dk sürüyo.baya ter atıyo insan.evde spor yapıp incelmek isteyenlere tavsiye ederim.bebişlerinizi de yanınıza alın sizi izlerler.benimki bana bakıp gülüyo.6aylık çocuğun bile maskarası oldum bu kilolar yüzünden..puahaha:)
canım ya bu programı nasıl indirdin banada söylermisin doğumdan sonra 8 kilo aldım benimde acilen birşeyler yapmam lazım
:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?