• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum sonrası kilolaarrr

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
oh be ne diyeyim vallahi kusura bakmayın ama yazdıklarınızı okuyunca rahatladım.doğumdan sonra hep zayıflanır zannediyordum,ben nasıl kilo aldım diye bunalıma girmiştim.yalnız değilmişim.hamileliğimde 16kilo aldım,kırkım çıktığında tartıldım,5kilo kalmıştı.şimdi bebeğim 3aylık,o 5in üzerine 3daha almışım.diyet zaten yapamayız ama az yemek ne mümkün,yataktan açlıktan ölmek üzere bir halde kalkıyorum.tatlı krizlerine girince başetmek mümkün olmuyor,çocuk gibi bağıra bağıra ağlamak geliyor içimden.

doğumdn sonra eve gelip tartıldığımda sadece 3 kilom gitmişti
çook üzülmüştüm nasıl olur derken
diğer haftalar tıkır tıkır inmeye başladı kilolarım
zaten 13 kilo almıştım
süt olsun diye sürekli tatlı şeyler yedm
fakat sütü çoğaltan şeyin tatlı değilde üstüne içtiğim suların olduğunu
sonradan farkedince
tatlıyı kestim suya devam ettim
1 yıl geçti geriye 2 kşlom kaldı ama onuda vermek için hiç çabalamıyorum
nasıl olsa yazın o sıcaklarda gidecek :)

of of kızlar bende 64 hamıle kaldım zaten hamıle kalmadan önce 6kılo almıstım doguma 84le gırdım yalnız vucudum cok ödem yaptı yureyemıyordum okadar şişmiştim yanı dr kontrole gıtmek bıle ölumdu:( şimdi 74 kıloyum nasıl vercez kıloları ıst da ıyı bır dıyetısyen bılen varmı sutum olsun dıye dogumdan sonra hep tatlı ye ye kılo aldım

şimdi bu kıloalrı nasıl vercez benımle 12gun sonra dogum yapacan amcamın kızı dogumda hiç kılosu kalmadı zaten kıloda almadıda banada sen ne zaman kılo vercen deyıp duruyorlarya delı olacam ne yapacaz kızlar yemesem sutumde olmazyacak zaten az hem sutumu artırıp hemde nasıl kılo vercez

bırde spor yapan arkadaslar nasıl spora gıdıyorsunuz bebişlerı kım bakıyor benım bırakcak kımsem yok daha yalnız kendımken bıle dısarı cıkmayı basaramıyorum oğlum suan 3aylık

arkadaşlar ben de emzirdiğim için diyet yapamıyorum.yürü ve incel varya internetten indirdimn, onu yaptım yaklaşık1ayda 3kg verdim hem de diyet yapmadan gercekten sıkılaştırıyo.ben 3mil olanı yapıyorum.45dk sürüyo.baya ter atıyo insan.evde spor yapıp incelmek isteyenlere tavsiye ederim.bebişlerinizi de yanınıza alın sizi izlerler.benimki bana bakıp gülüyo.6aylık çocuğun bile maskarası oldum bu kilolar yüzünden..puahaha:)

merhaba arkadaşlar bende hamileliğim boyunca 30 kilo aldım.91 ile doğuma girdim .çıktığımda 85 kiloydum.ongün sonra 78 e düştüm. şuan ise halen 78 kiloyum. fil yutmuş gibiyim. hamile kaldığımda 61 kilo idim. ekmeği azalttım.sürekli su içiorum.ama hala bi kıpırdama yok kilomda. bi arakadaşım diyetisyene gitmiş. süt diyeti vermiş diyetisyen. faydasını görmüş. hem sütü dahada artmış. hemde düzenli şekilde kilo vermiş. bende gitmeyi düşünüyorum.inşallah yararlı olur

canım bu süt diyeti nasıl bişeymiş öğrensen de bize de yazsan ya
benim sütüm de az ve 10 kilo fazlam var napcam bilmiyorum ya

ahhh ahh..55 ile hamile kaldım ama asırı bulantı sebebiyle 52 ye düştüm. 10 kilo aldım ve toplamda 62 kg ile doğuma girdim. doğumdan 1 hafta 10 gün sonra tartı da 52 yi tekrar gördüm.. ama gel gör ki.. kızım 9 aylık su an ve ben 60 kiloyum.. hayatımda hiç 55-56 kiloyu gecmemiştim. sütüm az oldugu için emzirirken sorun yapmadım.. ama şimdi ne kadar dikkat etsem de 60 da takılı kaldım.. offfff şu 5 kg yu bi versem..

arkadaşlar ben de emzirdiğim için diyet yapamıyorum.yürü ve incel varya internetten indirdimn, onu yaptım yaklaşık1ayda 3kg verdim hem de diyet yapmadan gercekten sıkılaştırıyo.ben 3mil olanı yapıyorum.45dk sürüyo.baya ter atıyo insan.evde spor yapıp incelmek isteyenlere tavsiye ederim.bebişlerinizi de yanınıza alın sizi izlerler.benimki bana bakıp gülüyo.6aylık çocuğun bile maskarası oldum bu kilolar yüzünden..puahaha:)

canım ya bu programı nasıl indirdin banada söylermisin doğumdan sonra 8 kilo aldım benimde acilen birşeyler yapmam lazım
:sinifsinif:

kızlar benimde vermem gereken en az 15kg var. bende nivea body aerobik cdsi ile spor yapıyorum 1 haftadır.gerçekten terletiyor. birde artık abartmadan yiyiyorum. 1 haftada 1 kg verdim guclubacismile umarım böyle devam ederim.spor yaparak zayıflarsak pörsümeyiz en azından değilmi? sırnaşık şey google'a nivea body cd yazıp ilk çıkan siteden indirdim ben. sizde yapın tavsiye ederim kızlar hihoyyyt

canım ya bu programı nasıl indirdin banada söylermisin doğumdan sonra 8 kilo aldım benimde acilen birşeyler yapmam lazım
:sinifsinif:

cnmcım google a yürü ve incel yaz ilk cıkan linke tıkla.leslie diye bi bacımız yaptırıyo.hem de cook zevkli.bugün yine tartıldım tam4kilo vermişim.baklava falan bile yiyorum yaa.ama azimle yapın.yılmak yok.önümüz yaz.güzel ve ince anneler olarak yaza merhaba diyelim inşallaaahhh bayanssulusmile

aa buarada cıkan sayfada aşağı doğru inin.orda 3mile weight loss walk var.ordaki linklere tıklayın.yani ben onu yapıyorum.bu kilo verdirici yürüyüş manasında.********** den rahatca download edersiniz.kurulumla ilgili bi sorunuz olursa anlatırım yine.sevgiler..

Ben de normalde en fazla 55 kilo olan birisiydim ama hamile kalmadan önce 60 kilo oldum. Yani 60 kilo ile hamile kaldım. Hamileliğimde 7 kilo aldım. Doğum ve sonrası zaten 1 hafta içinde hepsi gitti. Şimdi bebeğim 5 aylık 57 kilo olmuşum. Ben özellikle başlarda çok uykusuz kaldım. Büyük ihtimal uykusuzluk kilo verdiriyor. Bir de tabi sürekli emzirdim. Şimdilerde emzirme sorunu yaşıyoruz ama yine düzensiz uyku olunca ve de gündüz uykularım olmayınca kilo veriyorum sanırım. Bir de normalde çok su içen birisi değildim ama şimdilerde çok susuyorum ve su içiyorum sürekli. Güçsüz kalmayım diye de elevit'e devam ediyorum. Ama normal kilom 50-52 aslında. Zaten doğru dürüst bişey yiyemiyorum oğlandan. Aparatif bişeylere fırsat bulursam yiyorum gündüz. İdeal kiloma dönmek istiyorum ama hiçbirşey de yapmyorum şuanda. Dışarı da çıkmıyorum hiç. Belki yazın yüzerim bol bol. O iyi gelir.

hamileligim boyunca 20 kilo aldım kızım 3700 dogdu eve geldigimde hala aynıydım hiç kilo gitmemişti,2 ay içinde yedigim halde 10 kilo gitti ama gerisi kaldı,spor yapamıyorum yemeden kıssam süt olmuyor zaten sütüm az, bu aralar canımda çok tatlı istiyor beynimden sürekli ne yesem diye düşünüyorum nasıl vericem bilmiyorum çalışınca verirsin diyorlar ama ben verende görmedim işin kötüsü:(

merhaba bnde dogum yapalı bır seneoldu 74le doguma grdm su an 70mişim kilolar duruyo kepek ekmegı yıyorum ama tık yok kosu bandı alıcam karar verdimkaydirigubbakcemile2

ben de 20 kilo aldım...6 aylıkken hepsi gitmişti..oğlum çook gazlı bir bebekti..13 ay sürdü gazı...hiç uyumadı gece gündüz ağladı..

yoksa verirmiydim bilmiyorum...

55 kilo ile hamile kaldım 80 ile doğuma gitmiştim bizim kız bir tüelü gelmek bilmeyince kiloları aldım da aldım
sonunda doktor da kızımı aldı.herneyse eve gelir gelmez tartılmadım hatta doğumdan 2 hafta sonra anca tartıldım 65 kilo oldum.şimdi 3. ayımıza yeni girdik ve ben hala 65 kilodayım emzirdiğim için kesemiyorum keser gibi oldum hemen 64 de düştüm ama sütümde azaldı mecburen yemeye devam tekrar 65 oldum.yokmudur bunun sütü azaltmadan kilo vermenin yolu.

ah ah bende de var bu dertttt netcez ya 65 kiloyum 55 olmamam lazım kıyafetlerim bana ben kıyafetlere bakıyorum 38 bedenden 42 ye çıktımmmm ben nidem :))))))

Back