Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi doğum sonrası kilolaarrr

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

elifdnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
7
0
86
İstanbul
Arkadaşlar 4 ay önce doğum yaptım ama doğumdan sonra kilo aldım bu kilolardan nasıl kurtulucam :bbo::bbo:

ohhhh be benim gibi kilo alanda varmıs vallahi ne yapacam kara kara düsünüyorum bende degi lkilo vermek kilo aldım ya ilk zamanlar ye tatlı süt olsun dediler sütte olmadı üstüne kilo aldım birde simdi bebiş 2.5 aylık artık yemiyorum ama emziremiyorum sanırım ondan veremiyorum birde dört duvar arasındayız işe baslasam veririm herhalde

Bebişleri beslemek için kendi yediklerimize dikkat etmeliyiz.
Ben her sabah yürüyüş ve spor yapıyorum.2 ayda 13 kilo verdim.Şu an 65 kiloyum.55 Kilo olana kadarda spora devam edeceğim.Bol bol da su içiyorum.Hem sütü arttırıyor su içmek.
Umarım en kısa sürede verirsiniz kiloları.

yaa sorma arkadaşım banada ilk zamanlar yedirdiler yedirdiler şimdide nasıl zayıflıycaksın diyo herkes benim tosunumda 4 aylık oldu aynen dediğin gibi işe başlarsam kiloda vermeye başlarım gibi geliyooo inşallahh

Ağlamak isstiiiyooorrrummmmmm
Benimde oğlum 4 aylık. Hamileliğimde 25 kilo aldım. doğumda gider dediler sadece 7 kilosu gitti. Doğumdan 78 kilo olarak çıktım ilk bir ayda annemin yoğun çabasıyla 82 kilo oldum. Şimdi 74-75 arası gidip geliyorum. Yüzüm, üst kollarım, kalça ve basenlerimde en kötüsü de göbeğim kocaman sarkık hani şu simit dedikleri türden. Üzerine çatlaklar ve selülitlerde ekleniyo...
Aynaya bakmaya korkuyorum. Forumlarda hep bakıyorum bebeğim altı aylık eski kiloma döndüm diyenlere gıpta ediyorum. Spor yapayım yediklerime dikkat edeyim diyorum olmuyor. Bir iki gün yürüyüşe çıktım hava soğudu tekrar kapandım eve. Evdede yiyorsun ister istemez. Öğün düzenin olmayınca ne yediğini bilemiyorsun.. Offffff Offfffffff kafayı yiyecem. 14 gün sonra işe başlıyorum o zaman daha kötü olcak. Çünkü işim gereği oturduğum yerden tuvalete dahi gitmek için kalkamıyorum. En azından şimdi evin içinde oğlumu gezdiriyorum vs. daha hareketliyim ama işe başlayınca çakılmış çivi gibi oturcam yerimde kilo almasam bari daha fazla...

ben hamileleğim boyunca sadece 7 kilo aldım 63 kioydum 70 le doğum yaptım doğum yapalı iki ay ooldu şimdi yine 70 kiloyum 10 kilo vermek istiorum bu ayda geçsin inş spor salonuna yazılıcam yoksa veremicem hatta böle giderse dahada alıcam çörek otunu zayıflatır dioalr denicem sizede yazarım sonra

merhaba arkadaşlar bende hamileliğim boyunca 30 kilo aldım.91 ile doğuma girdim .çıktığımda 85 kiloydum.ongün sonra 78 e düştüm. şuan ise halen 78 kiloyum. fil yutmuş gibiyim. hamile kaldığımda 61 kilo idim. ekmeği azalttım.sürekli su içiorum.ama hala bi kıpırdama yok kilomda. bi arakadaşım diyetisyene gitmiş. süt diyeti vermiş diyetisyen. faydasını görmüş. hem sütü dahada artmış. hemde düzenli şekilde kilo vermiş. bende gitmeyi düşünüyorum.inşallah yararlı olur

Ya bana sanki hiç gitmayacakmiş gibi geliyor bu kilolar. Diyetisyene gitmek tek çare galiba..Ama vereceğimiz kilo çok fazla eski kilomdayken 3-5 kilo fazlama takıyordum şimdi 15 kiloo nasıl verilir bilmiyorum. Kaç ay sürer birde sarkmalar olcak onlar nasıl gider ....

düzneli yemek yemek şarttttt
3 ana 3 ara bakın nasıl veriyorsunuz kiloları
tabi birazda spor....

ilk kızımda 50 ile başladım 70 le doguma girdim.çıktım.63.üm.süt olsun diye yedimbebek 2.aylıkken tartıldım 68.im.imdaaat dedim.rejim yapmadım.yedigime dikkat ettim.bebegim 6.aylıltı ben 65.oldum anca.sonra diyetisyene gittim.2.ayda 56.oldum.kızım.10.aylıltı ben 52 oldum...veöyle kaldı..

annemi kaybettim o stresle kilo aldım.ikinciye 56 ile hamile kaldım.67 ile doguma girdim.çıktım.62...
şimdi kızım 1.5 aylık ben ha bire yine yiyorum süt olsun diye.oluyorda..bazen 61.oluyom.bazen tekrar 62..şimdilik rejim yok...

55 kiloyla hamile kaldım 83le doğuma gittim 28 kilo aldım 5 kilosu doğumda gitti şu an bebeğim 4 aylıkken 61 kiloyum kaldı 6 kilo ilk bi kaç hafta kafama göre yedim bi baktım kilo vermek ne demek alıyosun bende düzenli besleyici az yağlı ve yeterli miktarda yedim her hafta 1 kilo vererek gidiyorum inşallah kızım aylık olunca 55ime tekrar kavuşucam bu arada süt azalır falan diyolar hiç öyle bişey de olmuyor su içince dinlenince sütün oluyor

ben ocağın son hafttası başladım bugüne kadar 8 kilo verdim.
spor yapıyorum
kahvaltı 1 dilim esmer ekmekle
akşama kadar bol su,1 elma,2 kuru kayısı varsa bir kase çorba
akşam ne varsa az porsiyon ama makarna pilav ilk kestim
tatlı ilk zamanlar kesinlike yemedim şimdi canım isterse bulursam nefsimi köreltiyom
benim için püf noktalarına gelince hergün 1 fincan form çay 2 fincan yeşil çay
ilk zamanlarda lahana suyu yaptım üşenmedim ama çok faydasını gördüm bütün ödemim gitti
doğum öncesi kiloma 4 kilo kaldı
bebeğim 5 aylık
buarada tabikide emzirmiyorum
yoksa form çaylar lahana suları diyet asla olmazdı
ama keşke kilo olsaydıda kızım emseydi biraz daha(

arkadaşım ben de kendime bi tabir bulmaya çalışıyordum mesajını okuyunca işte bu dedim:FİL YUTMUŞ GİBİYİMsempatiksalakcinni63 le hamile kaldım 85 le doğuma girdim doğumda 5 gitti. kızım 10 aylık olmak üzere 74 kiloyum sadece 6 kilo verdim buna da şükür diyorum. benimde bir tanıdığım diyetisyene gitmiş ve benden şişko hatun dal gibi olmuş. ben de acilen bu hafta gideceğim söylediklerini yazarım

51 ile hamile kaldım 63 kilo ile doğum yaptım
45. gün eski kiloydaydım hatta şimdi 49 olmuşum
gazlı bir bebekti gece uykuları hiç yoktu 2.5 ay
her gece 2-3 saat uyku gündüz yine hiç uyumaz
ve böylece kilolar gitti hala yalnız anne sütü veriyorum
ayrıca oğlumla hergün 1.5- 2 saat kadar yürüyüş yapıyorum tempolu
daha da vermesem diyorum ama bu kiloda kalsam

canım ya hangi diyetisyene gitmiş arkadasın?hem süt olsun hem de zayıflayalım.bunu kim istemez ki?ben ek gıdaya basladım bebişime.2 hafta sonra 6 aylık olacak insallah.ama kilolar gitmiyor.yapıştı kaldı sanki.tek çare diyetisyene gitmek kaldı.daha önce gitmiş kilo vermiş,sütü de düzenli gelmiş olan arkadaslar lütfen yardımcı olsun.iyi bir diyetisyene gitmek istiyorum.:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

arkadaşlar ben hala fırsat bulup gidemedim şu diyetisyene kızıma tek başım abkıyorum ve istanbulda gurbet ellerdeyim hiç bir yakınım yok:sinifsinif:çok acıklı oldu ama gerçek bu gidersem mutlaka yazacağım

64 kiloyla hamile kaldım.84 kiloyla doğuma girdim.dogumda 10 kilosu gitti. (bu çok iyi oldu benim için)
oğlum 15 ay su falan içmedi hep beni emdi..o emdikçe zayıfladım.
şuan 22 aylık ve ben 58 kiloyum.diyet falan yapmadım hala istediğimi yiyip içiyorum çünkü oğlum emiyor.bol su içiyorum bi de son zamanlarda haftada 2 gün akşam yemeğinde sadece bol limonlu bol marullu lahanalı salata yiyorum hem süt yapıyor hem ödem attırıyor...ertesi gün en az yarım kilo vermiş oluyorum.....

merhabalar kızlar benim bebişimde 6 aylık doğumda sadece 7 kilo aldım bebeğim 3.840 doğdu ama ben doğumda almadığım kiloları şimdi aldım ısrarla emzirmeye çalışıyorum.diyette yapamıyorum sauna eşofman sipariş ettim umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…