S senersler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 141 29 30 11 Mayıs 2023 Konu Sahibi senersler #1 Doğum yaptıktan sonra vücudunda kaşıntı olan varmı kızlar
Ihlamurseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 1.883 2.968 27 11 Mayıs 2023 Konu Sahibi senersler #2 Hiç duymadım hormonal ya da psikolojik olabilir. Allah şifa versin
S senersler Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2022 141 29 30 11 Mayıs 2023 Konu Sahibi senersler #3 Ihlamurseven .!.: Hiç duymadım hormonal ya da psikolojik olabilir. Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Ayy a Ihlamurseven .!.: Hiç duymadım hormonal ya da psikolojik olabilir. Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Yani bende hormonel diye düşünüyorum ama bugün 40 gün oldu hala hormanlar normale doönmedi mi diye sorguluyorum
Ihlamurseven .!.: Hiç duymadım hormonal ya da psikolojik olabilir. Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Ayy a Ihlamurseven .!.: Hiç duymadım hormonal ya da psikolojik olabilir. Allah şifa versin Genişletmek için tıkla... Yani bende hormonel diye düşünüyorum ama bugün 40 gün oldu hala hormanlar normale doönmedi mi diye sorguluyorum
Ihlamurseven Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2021 1.883 2.968 27 12 Mayıs 2023 Konu Sahibi senersler #4 senersler .!.: Ayy a Yani bende hormonel diye düşünüyorum ama bugün 40 gün oldu hala hormanlar normale doönmedi mi diye sorguluyorum Genişletmek için tıkla... 40 gün bana henüz erken gibi geliyor aradan 2 3 ay geçmeli gibi kadın doğumcunuza bir danışın olmazsa cildiyeye gidin emzirirken de kullanılan bir hap mutlaka vardır rahatlarsınız
senersler .!.: Ayy a Yani bende hormonel diye düşünüyorum ama bugün 40 gün oldu hala hormanlar normale doönmedi mi diye sorguluyorum Genişletmek için tıkla... 40 gün bana henüz erken gibi geliyor aradan 2 3 ay geçmeli gibi kadın doğumcunuza bir danışın olmazsa cildiyeye gidin emzirirken de kullanılan bir hap mutlaka vardır rahatlarsınız