• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum sonrası karnım eski haline dönecekmi???

kızlar inş. cuma günü sezeryanla bebegımı kucagıma alacagım
ama ilk doğumum cevremde dolu söylentıler var.
bugunde arnımın eskısı gibi olmayacagını sarkık olacagını söledıler.böle bişey varmı.yanı gevseyen o deri eskısı gibi sıkı olmıcakmı???
birde sıkılaştırıcı olarak önerebileceginiz bir ürün varmı
korsemı aldım

cnm ben 30 kg aldım ve hepsini geri verdim ne sarkık bi karnım ne kocaman bi göbüşüm var vucut elastik bi yapıya sahip olduğundan kendini en yakın zamanada topluyo

Ben de aynı durumdayım 10 kilo fazlam var ve emzirdiğim için tam bir diyet yapamıyorum. Bebeği sütten kesmek istemiyorsak beslenmeye dikkat etmek gerekiyor.:emir_bebek: Bence anne sütü almak bu yavrucağın en doğal hakkı. Her gün dışarı çıkmak da bebekle çok zor benim için. Evde artık hareket etmeye çalışıyorum. Önceden tek seferde 50 mekik çekebiliyordum şimdi hiç formumda değilim. sanki daha önce hiç spor yapmamış gibiyim. Bu göbekle bu kiloyla çok zor. Biraz çaba biraz sabır gerekiyor ancak kabullenemiyorum bu halimi. :37:

aynen benimde 10kilo var daha ama 5 kilo gitti kendiliginden senin gibi bende diyet yapamadim kizim 9 aylik oldu
bencede kesme sütten sakin süt annenin kurtaricsi bence :) sadece yediklerine dikkat et siyah ekmek ye bol su ic
aksam 7 den sonrada bsy yeme suan bizim yapabilecegimiz ancak bu sanirim :)
kendiliginden gider zaten benim kiz cok aktiv oldu suan hic durmuyor onlar eritir bizi merak etme
kolay gelsin arkadasim ve allah evladinizi size bagislasin

hiç kafana takma ..etrafımda okadar sezeyanla doğum yapıp fit olan bayan var ki ..çoğunun 2 çocuğu var ama gör doğum yapmış demezsin..biride benim ablam .....zamanla kiloların gidecek ve vücudun normale dönücek rahat ol ...sağlıklı doğumlar..:34:

Back